Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat Podívejte se na fotku obývací stěny a procvičte si své mozkové závity. Co je vaším úkolem? Najít na fotce schovanou kočku. Pokud patříte k chovatelům těchto čtyřnohých stvoření a víte, co mají kočky rády, bude to pro vás jistě hračka. Jestliže jsou pro vás kočky španělskou vesnicí, řešení této optické hádanky vám naopak zabere dlouhé minuty.
Článek
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí Každý, kdo měl někdy kočku, ví, že tato čtyřnohá stvoření jsou mistry schovávaček. I když je máte rádoby na očích, nevidíte je. Připravili jsme si pro vás hádanku, pomocí které si zkusíte, jaký máte postřeh. Podívejte se na obrázek a pokuste se během 10 sekund najít ukrytou kočku. Zvládli jste to, nebo stále marně hledáte?
Článek
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé Zdál se vám sen o kočce nebo o kočkách a chtěli byste vědět, co znamená? Váš sen může mít spoustu výkladů s ohledem na to, zda se vám zdálo o černé kočce, bílé kočce nebo agresivní kočce. Možná, že jste ve snu viděli také koťata, mrtvou kočku nebo jste kočku dokonce zabili. Jaké jsou tedy výklady těchto snů podle snáře?
Článek
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka Jak byste se tvářili na to, kdyby se fotografie z vaší svatby staly virálními? Nikoliv kvůli něčemu vtipnému, co se na vaší svatbě stalo, ale kvůli tomu, že jste v očích veřejnosti zkrátka “oškliví”? Své by o tom mohla vyprávět Ruska Elena, kterou lidé nazvali “nejošklivější nevěstou na světě”. Jak vypadá dnes? Z její krásy všem spadne brada.
Článek
Když se influencerka uviděla na vánoční fotce, zůstala v šoku. Po 12 měsících váží o 30 kilogramů méně a je z ní kočka
Když se influencerka uviděla na vánoční fotce, zůstala v šoku. Po 12 měsících váží o 30 kilogramů méně a je z ní kočka K vánočním svátkům patří hory jídla a přibírání na váze. To britská influencerka Sadie Sjogren se naopak o loňských Vánocích rozhodla, že půjde do sebe a začne hubnout. Její úsilí odstartovala vánoční fotka, na níž se tato 26letá žena sama sobě vůbec nelíbila. A jak je na tom Sadie Sjogren po 1 roce hubnutí? Shodila neuvěřitelných 30 kilogramů.
Článek
Novoroční inspirace: Mladá maminka shodila 41 kilogramů a stala se z ní neuvěřitelná kočka
Novoroční inspirace: Mladá maminka shodila 41 kilogramů a stala se z ní neuvěřitelná kočka Pro ty z vás, které si předsevzaly, že v novém roce zhubnou a vytvarují si tělo, přinášíme inspirativní příběh mladé americké maminky, která zhubla neuvěřitelných 41 kilogramů. I když její cesta k vysněnému tělu nebyla vůbec jednoduchá, změna životního stylu ji dovedla tam, kde je nyní. Courtney Montogomeryová na sebe může být víc než pyšná!
Článek
Efektivní tipy pro udržení kočičí toalety bez zápachu
Efektivní tipy pro udržení kočičí toalety bez zápachu Máte doma kočku a neustále se potýkáte s přetrvávajícími nepříjemnými pachy, které jsou spjaté s používáním kočičí toalety? Pokud ano, máme pro vás několik užitečných tipů, jak tyto pachy minimalizovat nebo dokonce eliminovat a zároveň zachovat čistý a pohodlný prostor pro vás i vašeho milovaného kočičího kamaráda.
Článek
Jak si kočka vybírá, s kým půjde spát? Důležité je bezpečí a důvěra
Jak si kočka vybírá, s kým půjde spát? Důležité je bezpečí a důvěra Chovatelé koček často touží po tom, aby se k nim jejich zvířecí miláček přitulil na gauči nebo s nimi šel spát rovnou do postele. Není totiž nad usínání při uklidňujícím kočičím vrnění! Pokud ovšem s vámi vaše kočka spát nechce, nenuťte ji k tomu, ani se na ni nezlobte. Kočky si totiž samy vybírají, s kým půjdou spát. Jakým způsobem?
Článek
Budíte se v noci ve stejnou hodinu? Tohle se vám váš organismus snaží říc
Budíte se v noci ve stejnou hodinu? Tohle se vám váš organismus snaží říc Spousta z nás se pravidelně každou noc budí ve stejnou hodinu, aniž by tomu věnovala jakoukoliv pozornost. Věděli jste však, že to může být snaha našeho těla s námi komunikovat?