Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Malinô Brdo – oáza klidu a nejširší sjezdovka jen pár minut od Ružomberka
Malinô Brdo – oáza klidu a nejširší sjezdovka jen pár minut od Ružomberka Leží sice přímo u města Ružomberok, ale trochu s ním hraje na schovávanou. Je bezvadně dostupný, ale městský ruch sem nedoléhá. Řeč je o slovenském areálu Malinô Brdo, který se před průmyslovou atmosférou Ružomberku schovává za hřebínkem do horského údolíčka a kromě klidu nabídne i jednu z nejširších sjezdovek Slovenska.
Článek
Jak rychle a snadno zhubnout břicho? Pomocí vakuum tréninku břicha, který stačí cvičit pouhých 5 minut denně
Jak rychle a snadno zhubnout břicho? Pomocí vakuum tréninku břicha, který stačí cvičit pouhých 5 minut denně Všimli jste si, že vám narostlo bříško? Místo litování se pusťte do cvičení. Pokud chcete břicho zhubnout opravdu rychle a snadno, vyzkoušejte vakuum trénink břicha. Jestliže se budete tomuto jednoduchému cvičení v józe zvanému Uddijána bandha věnovat alespoň 5 minut denně, už za týden si všimnete fantastických výsledků.
Článek
6 nejúčinnějších cviků na ploché břicho a boky bez faldíků: Za 10 minut máte hotovo
6 nejúčinnějších cviků na ploché břicho a boky bez faldíků: Za 10 minut máte hotovo Abyste dosáhla perfektně plochého břicha a zbavila se faldíků na bocích, rozhodně nemusíte ztrácet čas v posilovně. Vytouženého výsledku můžete dosáhnout i v pohodlí domova. Věnujte následujícím cvikům pro ploché břicho a bezchybné boky alespoň 10 minut denně. Za pár týdnů se těšte na pevnější bříško a ladnější pas!
Článek
Od 10. do 12. hodin smí nakupovat jen senioři. Zároveň je rouška od zítřka povinností
Od 10. do 12. hodin smí nakupovat jen senioři. Zároveň je rouška od zítřka povinností O tom, že jsou senioři nejohroženější skupinou, víme od samého počátku, kdy koronavirus propuknul. Jenže i starší obyvatelé naší země potřebují nakupovat potraviny, a právě v tu chvíli se stávají nejzranitelnější.
Článek
Najdete na obrázku psa? Majitelce to trvalo 10 minut
Najdete na obrázku psa? Majitelce to trvalo 10 minut Domácí zvířata mají neuvěřitelnou schopnost maskování. Jak ukazuje zapeklitý případ, kterému musela čelit jedna zoufalá majitelka, v zákoutích domova se rádi schovávají nejen kočky, ale i psi. Schválně, podívejte se na obrázek ložnice a zkuste odhadnout, kde se ukrývá její pes.
Článek
Co se mění od 25. 10 a co od 1. 11.? Přinášíme přehled změn v Česku
Co se mění od 25. 10 a co od 1. 11.? Přinášíme přehled změn v Česku S ohledem na zhoršující se epidemiologickou situaci v Česku vláda rozhodla o nových opatřeních, která začnou platit již od pondělí 25. 10. 2021 a následně od pondělí 1. 11. 2021. Chcete vědět, co vše se mění? Máme pro vás stručný přehled.