Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Slaný karamel z 6 ingrediencí, který zůstane stále tekutý: Tento jednoduchý recept chutná v dezertech nebo jen tak
Slaný karamel z 6 ingrediencí, který zůstane stále tekutý: Tento jednoduchý recept chutná v dezertech nebo jen tak Zajímá vás jak na domácí slaný karamel? Máme pro vás velmi jednoduchý recept z 6 ingrediencí. Podle něj si snadno uděláte delikátní tekutý karamel slané chuti, který neztuhne a který bude stále připomínat karamelovou omáčku. Jak tedy postupovat?
Článek
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou 1. září netrpělivě vyhlíží nejen děti, ale i jejich rodiče. Máte-li dítě školou povinné, které ráno dáváte do školy a odpoledne zase vyzvedáváte, chtě nechtě se musíte setkat i s dalšími rodiči. Jelikož se kolem dětí mladšího školního věku točí hlavně maminky, přinášíme přehled velmi častých typů matek, na které můžete před školou narazit.
Článek
Jste ranní ptáče, nebo noční sova? Za vše může chronotyp, který udává rytmus vašemu ránu
Jste ranní ptáče, nebo noční sova? Za vše může chronotyp, který udává rytmus vašemu ránu Chvíli, kdy nám ráno zazvoní budík prožívá každý z nás jinak. Někteří bez problému vstávají a klidně si ještě přivstanou, jiní se donutí vstát až na poslední chvíli a trvá jim pěkně dlouhou dobu, než začnou fungovat. Řeč je o ranních ptáčatech a nočních sovách - neboli o našem chronotypu, který udává, kdy spíme a kdy jsme nejvíce aktivní.
Článek
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička?
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička? MMA zápasník Karlos Vémola a jeho snoubenka Lela Ceterová plánují na letošní červenec velkou svatbu. To ale není všechno. Jak Karlos prozradil během natáčení nového dílu Karlos Show, jeho partnerka Lela je těhotná. Zda to tentokrát bude chlapeček, nebo opět holčička, je vzhledem k Lelině počátečnímu těhotenství ve hvězdách.
Článek
Majonéza nepatří jen do kuchyně: Odstraňte s ní skvrny na nábytku nebo žvýkačku ve vlasech
Majonéza nepatří jen do kuchyně: Odstraňte s ní skvrny na nábytku nebo žvýkačku ve vlasech Majonéza je všestranným pomocníkem nejen při vaření, ale i v domácnosti. Tato omáčka vyrobená převážně z oleje a vaječných žloutků má totiž velmi překvapivé použití. Je škoda, abyste ji dávala třeba jenom do bramborového salátu, zkuste ji použít netradičním způsobem. A to třeba následovně.
Článek
Test osobnosti: Dívá se na vás tento muž přímo, nebo je zobrazen z profilu?
Test osobnosti: Dívá se na vás tento muž přímo, nebo je zobrazen z profilu? Pozorně se podívejte na tuto fotografii. Podstatné pro vás je, jakým způsobem na první pohled vnímáte zobrazenou tvář muže. Dívá se na vás tento muž přímo, nebo je jeho tvář zobrazena z profilu? V tomto testu neexistuje správná odpověď, odpovězte podle svých pocitů. Dozvíte se o sobě spoustu zajímavých a užitečných věcí.
Článek
Je meloun ovoce, nebo zelenina? Nad odpovědí váhá skoro každý
Je meloun ovoce, nebo zelenina? Nad odpovědí váhá skoro každý Vodní meloun má sladkou chuť, minimální množství kalorií a je nadupaný vitamíny a minerály. Když se někoho zeptáte, jaké je jeho nejoblíbenější letní ovoce, obvykle vám odpoví, že je to právě meloun. Tento chutný plod zpravidla každý automaticky považuje za ovoce, co když je to s ním ale jinak? Je tedy meloun ovoce, nebo zelenina?
Článek
Jak se zbavit molů ve skříni a ve spíži? Pomohou nejen rady našich babiček
Jak se zbavit molů ve skříni a ve spíži? Pomohou nejen rady našich babiček Jsou zkrátka všude. Ať chceme, nebo ne. Otevřeli jste skříň nebo spíž s potravinami a vylétl na vás malý, nenápadný motýlek? Nechtěnou návštěvu můžete vypudit, i když to dá hodně práce. Zkusit můžete osvědčené rady našich babiček i přípravky na bázi feromonů, které běžně koupíte v drogerii. Každopádně, hmyzí návštěvníci budou konečně pryč!
Článek
Koho pustíte sednout? Test, který odhalí vaši osobnost
Koho pustíte sednout? Test, který odhalí vaši osobnost Jste přesvědčeni, že víte, jaká osobnost jste? Tento test vám odhalí i to, co jste ani netušili. Stačí se rozhodnout, koho pustíte sednout.
Článek
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete?
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete? Vyrážíte na letní dovolenou do Chorvatska? V tom případě se mějte na pozoru. Tato balkánská země od 1. července nečekaně změnila podmínky, které musíte dodržet při překročení chorvatských hranic. Chorvatsko se v zásadě vrací k opatřením, která platila před dvěma týdny. Jaké jsou tedy aktuální podmínky pro cestování do Chorvatska?