Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mít sestru z nás dělá lepšího člověka. Podle studií je to prospěšné pro duševní zdraví
Mít sestru z nás dělá lepšího člověka. Podle studií je to prospěšné pro duševní zdraví Po všech těch hádkách, křičení, házení věci a dohadování se vám dnes ukážeme, jak prospěšné pro vás je mít sestru a čemu všemu vás jistě naučila. O tom, jak velký vliv na život člověka mají rodiče, není pochyb, ovšem osobnost člověka formují i jeho sourozenci, především sestra. O co tedy jedináčci přicházejí?
Článek
Souvisí barva očí s osobností člověka? Podle této studie jednoznačně
Souvisí barva očí s osobností člověka? Podle této studie jednoznačně O souvislosti s barvou očí a osobností člověka se hovoří již delší dobu, ovšem do nedávna to bylo jen nepodložené tvrzení. S tím je ale teď konec - švédská univerzita Örebro provedla studii, která tohle propojení jen potvrzuje.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko Zajímá vás, jak vypadá nejkrásnější ženské tělo na světě? Podle výzkumu vědců z Texaské univerzity má ideální ženská postava výšku 168 centimetrů a míry 99-63-91 centimetrů. Toto vědecky nejdokonalejší tělo, po kterém většina lidí všech pohlaví šílí, tedy rozhodně nepředstavuje hubenou modelku, ale ženu s krásnými křivkami.
Článek
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu Snad každá dívka a žena sní o tom, až se oblékne do nádherných svatebních šatů a řekne muži svého života ANO. My ženy máme o svatebních šatech jasno. Skoro žádná z nás se ale nezeptala svého partnera, v jakém modelu by nás nejraději viděl v den D on sám. Tuto otázku však mužům položila jedna australská oděvní značka.
Článek
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem?
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem? Milostné hrátky zastupují v našem životě, ať už chceme nebo ne, velmi důležitou roli. Jak si v této oblasti stojí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Se kterými zažijete noc plnou vášně a které si naopak nevedou příliš dobře?
Článek
Jak rychle zhubnout do plavek? Vyzkoušejte dietu podle Jennifer Lopez
Jak rychle zhubnout do plavek? Vyzkoušejte dietu podle Jennifer Lopez Chystáte se na dovolenou, a proto potřebujete co nejrychleji zhubnout do plavek? Pár dnů před plánovaným odjezdem k moři vás může zachránit hubnoucí trik Jennifer Lopez. Podle této krásné a slavné ženy, která se pyšní dokonalou postavou, není na tomto hubnoucím triku nic složitého a jeho úspěch je zaručen.