Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chtěla, aby její děti začaly po sobě uklízet. Její trik teď sdílí matky po celém světě
Chtěla, aby její děti začaly po sobě uklízet. Její trik teď sdílí matky po celém světě Asi každá máma ví, že starost o děti a domácnost je zápřah na plný úvazek. A co teprve, pokud těch dětí máte víc?! Jednu z maminek už začalo štvát, že musí po svých dětech neustále uklízet nepořádek a rozhodla se s tím něco udělat.
Článek
Monika Bagárová ukázala ve videu, jak pózuje její dcera Ruminka. Podle fanoušků tato holčička “jede pecky”
Monika Bagárová ukázala ve videu, jak pózuje její dcera Ruminka. Podle fanoušků tato holčička “jede pecky” Zpěvačka Monika Bagárová sdílí často na sociálních sítích fotky a videa se svou dcerkou Ruminkou. Tentokrát se pochlubila roztomilým videem, za kterého šli její fanynky a fanoušci do kolen. Zpěvačka totiž názorně ukázala, jak její dcera pózuje.
Článek
Influencerka zdarma uklízí špinavé domy po celém světě. Její virální videa nejsou pro slabé povahy
Influencerka zdarma uklízí špinavé domy po celém světě. Její virální videa nejsou pro slabé povahy “Nebojím se špíny, špína se bojí mě.” Tak zní krédo finské influencerky Auri Katariiny. Tato 29letá žena opustila zaměstnání, aby mohla zdarma uklízet špinavé domy a byty po celém světě. Když se podíváte na její Instagram, YouTube nebo TikTok, zjistíte, že se jen tak něčeho nezalekne.
Článek
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče Pro většinu lidí je známkou dobře vychovaného dítěte to, že umí pozdravit a poděkovat. Jenže nastává otázka, zda je skutečně tohle měřítko objektivní a jestli tyto dvě věci k posouzení dobrého vychování stačí?
Článek
Pětiletá holčička zemřela na koronavirus pár hodin poté, co ji pustili z nemocnice: Její maminka zveřejnila srdcervoucí vzkaz
Pětiletá holčička zemřela na koronavirus pár hodin poté, co ji pustili z nemocnice: Její maminka zveřejnila srdcervoucí vzkaz Pětiletá holčička Tagan White z města Amarillo v americkém státě Texas onemocněla covidem-19 koncem října. Jak informoval portál Daily Mail, tato holčička měla zpočátku velmi mírné příznaky. Bohužel novému koronaviru náhle podlehla několik hodin poté, co se vrátila z nemocnice, kde jí potvrdili pozitivní testy na covid.
Článek
Ideální teplota na spaní zajistí zdravý spánek: Jaká je její hodnota pro dospělé, děti a miminka?
Ideální teplota na spaní zajistí zdravý spánek: Jaká je její hodnota pro dospělé, děti a miminka? Topná sezona běží na plné obrátky. Jaká je tedy optimální teplota v bytě či v domě? Není tajemstvím, že ideální pokojová teplota v zimě se liší místnost od místnosti. Taková ložnice či dětský pokoj jsou v tomto ohledu ještě specifičtější. Ideální teplotu na spaní byste měli rozlišovat i podle toho, zda v místnosti spí dospělí, děti či miminka.