Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co prozradí brada o vašem zdraví? Za jejím tvarem nestojí jen genetika
Co prozradí brada o vašem zdraví? Za jejím tvarem nestojí jen genetika Věřili byste tomu, že za to, jaký má naše brada tvar může naše dětství? Že to zní šíleně? Ovšem vědci, kteří přišli s touto teorií, zkoumali přibližně 6 600 dospívajících dětí ve věku od 12 do 17 let a všechny jejich domněnky se díky tvaru brady potvrdily. Jak je to možné?
Článek
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující Porod je sám o sobě velmi intimní záležitostí, kterou chce většina žen sdílet pouze s nejužším okruhem lidí. Přesným opakem je jedna belgická maminka, která se rozhodla rodit do průsvitné vany a zvěčnit se při porodu fotografkou Marijkou Thoen s tím, že tyto fotky budou veřejné. Obě ženy však svým přístupem vyvolaly velmi bouřlivé reakce.
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.
Článek
Co o vás řekne tvar vašich nohou? Víc než si myslíte
Co o vás řekne tvar vašich nohou? Víc než si myslíte Každá z nás je jiná, odlišujeme se všemi částmi těla a samozřejmě i tvarem nohou. Právě tvarem ženských nohou se podvědomě řídí také muži, protože podle něj mohou odhalit, jaký má žena temperament. Podle tvaru nohou si tedy podvědomě hledají partnerku. Tak milé dámy, stoupněte si před zrcadlo, dejte chodidla těsně k sobě, ať zjistíte, co jste zač!
Článek
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit Pro některé muže jsou ženské nohy tou nejsmyslnější částí dámského těla. Právě podle tvaru nohou dokážeme o jejich nositelce povědět víc, než by ji kdy napadlo. Tvar nohou totiž vypovídá o povaze i charakteru člověka.
Článek
Fotky párů před dítětem a po dítěti dostanou každého rodiče. Poznáváte se v nich také?
Fotky párů před dítětem a po dítěti dostanou každého rodiče. Poznáváte se v nich také? Spousta párů vám řekne, že než si pořídili společné miminko, žili naprosto bezstarostným životem. Dítě, které je zkrátka závazkem i radostí na celý život, dokáže běžné fungování obrátit o 180 stupňů. Dokazuje to i instagramový účet GotToddlered, který pravidelně zveřejňuje fotky párů před dítětem a po něm.
Článek
S hranolky, nebo s hranolkami? Nově jsou správně obě varianty, rozhodli čeští jazykovědci
S hranolky, nebo s hranolkami? Nově jsou správně obě varianty, rozhodli čeští jazykovědci Dali byste si raději smažený sýr s hranolkami, nebo s hranolky? Nově si můžete oddechnout, obě varianty jsou správně. Čeští jazykovědci totiž rozhodli, že může být nejen ten hranolek, ale i ta hranolka.
Článek
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život?
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život? Japonsko je zemí, která se rozhodně nebojí nových vynálezů a inovací. Je to země s jednou z nejsilnějších ekonomik světa a její vynálezci neustále přemýšlí, čím by mohli lidem usnadnit a zefektivnit život. Ačkoliv jsou některé jejich nápady naprosto geniální, které si bezpochyby zaslouží nálepku „ujeté“.
Článek
Co všechno o vás vypovídá tvar vašeho nosu? Víc než byste čekali
Co všechno o vás vypovídá tvar vašeho nosu? Víc než byste čekali Ne nadarmo se říká „podle nosa poznáš kosa“, protože ať už chceme nebo ne, je na tom více pravdy, než bychom si mysleli. Nejen z očí či rukou se toho dá o člověku spoustu vyčíst, ale také i z jeho tvaru nosu.
Článek
Jak přimět ostatní dělat to, co chcete: Tyto jednoduché psychologické triky vám pomohou
Jak přimět ostatní dělat to, co chcete: Tyto jednoduché psychologické triky vám pomohou Určitě i vy jste se už někdy setkali s někým, kdo dokázal svým chováním ovlivnit lidi kolem sebe a díky tomu dosáhnout svých cílů. Svou roli tu hraje nejen charisma, ale i znalost psychologie a jejích „triků“. Tyto triky se můžete naučit a v běženém životě používat i vy.