Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu Která žena by netoužila po krásných, lesklých a zdravých vlasech. A právě tato touha nás mnohdy nutí do experimentování s nejrůznějšími přípravky slibující nám vlasy, které vypadají naprosto bezchybně.
Článek
Kráska a netvor: Tak mnozí označují tuto mladou dvojici
Kráska a netvor: Tak mnozí označují tuto mladou dvojici Že je láska slepá napadne každého, kdo vidí fotografii těchto dvou mladých lidí. Prý to byla láska na první pohled. Poznali se před dvěma lety a bláznivě se do sebe zamilovali. Následovala svatba a nikdo nechápe, kam dala krásná dívka oči, že si za svého životního partnera vybrala právě tohoto muže.
Článek
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena Návštěva kadeřnictví? Každá z nás si při vyslovení těchto dvou slov vybaví něco jiného. Některé z nás mají to štěstí, že je pro ně kadeřnictví synonymem relaxu, odpočinku a příjemného zážitku. Ovšem najdou se i takové, pro které byla nejedna návštěva kadeřnice noční můrou.
Článek
Londýnská kráska Danielle Gratton prošla obrovskou proměnou. Neuvěříte, že byla chlapcem
Londýnská kráska Danielle Gratton prošla obrovskou proměnou. Neuvěříte, že byla chlapcem Když si prohlédnete Instagram britské influencerky Danielle Gratton, řeknete si, že jde o nádhernou ženu. Na fotkách z dětství byste ji ale rozhodně nepoznali. Tato 21letá sexy žena, která poutá pozornost, kdekoliv se objeví, totiž byla kdysi chlapcem. Že je jiná, si uvědomila ve svých 10 letech, odkdy začala procházet postupnou změnou pohlaví.
Článek
Chlapeček se narodil s dlouhými a hustými vlásky: Své první stříhání absolvoval už ve svých 12 týdnech
Chlapeček se narodil s dlouhými a hustými vlásky: Své první stříhání absolvoval už ve svých 12 týdnech Zatímco ostatní děti jdou na své první stříhání až po prvním roce svého života, vlasatý Arthur Patel byl navzdory pověrám u kadeřnice už ve svých 12 týdnech. Tento britský chlapeček totiž přišel na svět s dlouhými a hustými vlásky, které mu stále rostou. Nyní má 21 měsíců a už byl na stříhání celkem 8krát.
Článek
Připravte své vlasy na léto již nyní: Nechte si zastřihnout konečky a svou hřívu dostatečně hydratujte
Připravte své vlasy na léto již nyní: Nechte si zastřihnout konečky a svou hřívu dostatečně hydratujte Letní měsíce představují pro naše vlasy obrovskou zátěž. Kvalitu naší hřívy ovlivňují vysoké teploty a také intenzivní sluneční záření. Chcete-li své vlasy chránit před poškozením, začněte s tím již nyní. Přinášíme vám několik tipů, jak připravit vlasy na léto. Díky nim budou vaše lokny ve velmi dobré kondici a budou tak lépe čelit letnímu počasí.
Článek
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena!
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena! Ve většině případů přijdeme od kadeřnice vždy krásně upravené a učesané. Dokonce nám ani nemusí změnit účes, stačí jen správně provedená foukaná, která rázem dá nudnému účesu úplně jiný rozměr a co potom natočené vlasy?
Článek
Americký kadeřník dokazuje, že šedivé vlasy mají šmrnc. Mění ženy k nepoznání a vyzdvihuje jejich přirozenost
Americký kadeřník dokazuje, že šedivé vlasy mají šmrnc. Mění ženy k nepoznání a vyzdvihuje jejich přirozenost Nemůžete se dočkat, až zase otevřou kadeřnické salony, protože váš trápí několikacentimetrové odrosty? Dámský kadeřník Jack Martin z amerického Los Angeles by vám poradil, ať si svůj přirozený odstín zbytečně nepřekrýváte další barvou. Tento vlasový odborník na svém Instagramu názorně ukazuje, že ženám jejich šedivé vlasy opravdu sluší.
Článek
Strašák jménem předčasné šedivění vlasů: Jak se mu vyhnout?
Strašák jménem předčasné šedivění vlasů: Jak se mu vyhnout? O šedivění vlasů se říká, že patří k přirozenému procesu stárnutí. Tak jako bojujete proti vráskám, můžete zpomalit a omezit i vznik šedivých vlasů. Zvlášť pokud si chcete ještě na chvíli udržet svou přirozenou barvu. Naštěstí existuje několik triků, díky kterým předčasné šedivění o něco zmírníte. I když – genetika se nedá ošálit.