Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje?
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje? Alobal má v domácnosti spoustu využití. A to nejen při pečení. Tato tenká hliníková fólie vám udělá obrovskou službu také v myčce nádobí. Alobal do myčky navrátí život zvláště vašim příborům. Jakým způsobem jej tedy v myčce používat, aby vaše lžíce, vidličky i nože zase vypadaly jako nové?
Článek
Zajímá vás, kolik bude vaše dítě v dospělosti měřit? Vypočítejte si to
Zajímá vás, kolik bude vaše dítě v dospělosti měřit? Vypočítejte si to Určitě i vás zajímá, kolik tak přibližně bude vaše vytoužené miminko měřit. O to víc, pokud mezi vámi s partnerem je výškový rozdíl opravdu markantní. Jestliže tedy i vy paříte mezi zvědavé rodiče, následující výpočet vám s velkou pravděpodobností prozradí výšku vašeho budoucího dítěte.
Článek
Pravidla pro nástup do školy 1. září 2021: Co vše budou muset děti splnit?
Pravidla pro nástup do školy 1. září 2021: Co vše budou muset děti splnit? První školní den zanedlouho opět zaklepe na dveře. S ohledem na koronavirovou krizi však budou muset žáci a studenti od 1. září 2021 dodržovat hned několik důležitých pravidel. Co vše tedy budou muset splnit, aby byl jejich nástup do školy úspěšný?
Článek
Herečka Barbora Mudrová porodila syna Kristiána. Navzdory diagnóze lékařů, že nikdy nebude mít děti
Herečka Barbora Mudrová porodila syna Kristiána. Navzdory diagnóze lékařů, že nikdy nebude mít děti Herečka Barbora Mudrová, která se proslavila rolí potvory Áji v nekonečném seriálu Ulice, se stala maminkou. V pražské nemocnici Na Bulovce porodila chlapečka, kterému spolu s partnerem Martinem dala nádherné jméno. Prvorozený syn Barbory Mudrové se totiž jmenuje Kristián.
Článek
Nevyhazujte mléčné zuby svých dětí. Možná se vám budou hodit
Nevyhazujte mléčné zuby svých dětí. Možná se vám budou hodit Většina z nás si pamatuje na moment z dětství, kdy vám vypadl zub. Zatímco pro některé z nás to byl důvod k panice, pro další to byla legrace. Zub jsme pak vyhodili nebo si ho nechali na památku. Vědci nám však nyní vzkazují, abychom si mléčné zuby v každém případě schovali. Proč?
Článek
Co o vás prozradí váš rukopis? Budete překvapeni
Co o vás prozradí váš rukopis? Budete překvapeni Někteří lidé jen pouhým pohledem na vaše písmo ihned poznají, jací ve skutečnosti jste. Grafologie je neuvěřitelně zajímavá věda, podle které se může poznat to, jaký má člověk charakter i to, jak se během svého života vyvíjí.
Článek
Co o vaší osobnosti prozrazuje váš rukopis? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozrazuje váš rukopis? Budete koukat Říká se, že se podle rukopisu dá poznat více než 5 000 nejrůznějších osobnostních rysů. Ačkoliv nejsme grafologové, existuje jednoduchý test, díky kterému vám prozradíme něco málo o vás a vaší osobnosti.
Článek
Co o vás vypovídají vaše oblíbené boty? Budete překvapená
Co o vás vypovídají vaše oblíbené boty? Budete překvapená Každý z nás má doma své oblíbené boty. Někdo se cítí nejlépe v obyčejných teniskách, další si potrpí na elegantní polobotky. Je tedy jasné, že náš výběr je určitým způsobem ovlivněn naší osobností. Co o vás boty říkají?
Článek
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů Jste spolu s partnerem několik měsíců či let a máte pocit, že mezi vámi jiskra postupně vyhasíná? Možná že vy ho máte stále v srdci, ale on vás již dávno ne. Neopětovaná láska dokáže nepěkně zabolet. Chtěla byste vědět, jak poznáte, že vás už nemiluje? Všímejte si následujících signálů.
Článek
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď?
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď? Píšou každoročně vaše děti dopis Ježíškovi? Nemusí jej dávat pouze za okno, ale mohou jej Ježíškovi přímo poslat poštou. Aby vaše děti měly radost, že jim Ježíšek odpověděl, prozradíme vám, jak by měl dopis pro Ježíška vypadat. Od věci není rovněž znát přesnou adresu na Ježíška.
Článek
Kdy jsou vánoční prázdniny 2023 a jak dlouho budou trvat? Tato otázka zajímá děti i jejich rodiče
Kdy jsou vánoční prázdniny 2023 a jak dlouho budou trvat? Tato otázka zajímá děti i jejich rodiče Ať chcete, nebo ne, Vánoce 2023 pomalu klepou na dveře. Zvlášť pokud máte děti školou povinné, jistě vás bude zajímat, kdy jsou vánoční prázdniny 2023. Jejich přesný termín není od věci znát již dopředu. Budete si tak moci naplánovat dovolenou a případně zabookovat zimní pobyt třeba na horách.
Článek
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat Už se vám někdy stalo, že při pohledu na určitou barvu jste ihned věděli, že je pro vás ta pravá a jen v ní se cítíte prostě skvěle? A převládá ve vašem šatníku nějaká určitá barva? Barvy prostě k nám ženám i mužům neodmyslitelně patří, a proto se dnes pojďme podívat na to, co o nás naše oblíbená barvička prozradí!
Článek
Novinka pro rodiče: Otec vymyslel aplikaci, která přinutí vaše děti, aby vám zavolaly zpět
Novinka pro rodiče: Otec vymyslel aplikaci, která přinutí vaše děti, aby vám zavolaly zpět Dnešní doba přeje chytrým telefonům a rodiče je pořizují stále mladším a mladším dětem. Důvod je prostý – rodiče se o své děti bojí a díky telefonu mají možnost se s nimi kdykoliv během dne spojit. Děti se však více zajímají o přátele a hry, a zmeškané hovory od rodiče ignorují. To se rozhodl jeden z otců změnit.
Článek
Jste dobrý řidič? Pokud ano, vyřešit tuto hádanku pro vás bude snadné!
Jste dobrý řidič? Pokud ano, vyřešit tuto hádanku pro vás bude snadné! Situace, která je na obrázku může potkat každého, ovšem jen ti opravdu zkušení a dobří řidiči si s ní dokážou hravě poradit. Patříte k nim i vy?
Článek
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější V reklamách i časopisech narážíme na stovky přípravků a procedur, které nám slibují, že naše pokožka bude jemná a dokonalá. Klíčová by však pro nás měla být péče, skrytá v každodenních zvycích. Naučte se je dělat správně a můžete si být jistí, že vaše pleť bude o poznání krásnější.