Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Majka fialová je nejjedovatější brouk Česka. V Německu kvůli ní zavírají dětská hřiště
Majka fialová je nejjedovatější brouk Česka. V Německu kvůli ní zavírají dětská hřiště Na nejjedovatějšího brouka Česka, majku fialovou, na jaře často narazíte během procházky přírodou. I když je majka fialová velmi plachý brouk, který sám od sebe nezaútočí, u malých dětí může kontakt s tímto hmyzem představovat vážné ohrožení zdraví. Své o tom ví v sousedním Německu, kde kvůli přemnožené majce fialové zavírají dětská hřiště.
Článek
Nebezpečná dětská hřiště: Nikdy nesedejte na skluzavku spolu s dítětem, varuje rodiče influencerka
Nebezpečná dětská hřiště: Nikdy nesedejte na skluzavku spolu s dítětem, varuje rodiče influencerka I když jsou dětská hřiště navržena co nejbezpečněji, na skluzavkách, prolézačkách či houpačkách číhají na děti mnohá rizika, o kterých rodiče nemají často ani tušení. Na jednu takřka školáckou chybu upozornila na Instagramu jedna americká maminka. Rodiče varovala před tím, aby se svými dětmi nikdy společně nesedali na skluzavku.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
V americkém vězení mučili trestance dětskou písničkou Baby Shark. Dozorci čelí přestupku krutosti vůči vězňům
V americkém vězení mučili trestance dětskou písničkou Baby Shark. Dozorci čelí přestupku krutosti vůči vězňům Dětská písnička Baby Shark patří k nejotravnějším skladbám v historii lidstva. Děti z celého světa ji nesmírně milují a jejich rodiče upřímně nenávidí. Není se čemu divit, že tuto chytlavou melodii o malém žralokovi použili dva američtí dozorci k mučení trestanců. Za svůj přečin v nejbližší době stanou před soudem.
Článek
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost David Takáč způsobil v letošní řadě reality show Big Brother pořádné pozdvižení. V úterý 12. prosince musel okamžitě opustit vilu, protože na něj praskla jeho kriminální minulost. Jak poukázala slovenská média, Takáč byl několik let členem mafiánského gangu na Slovensku.
Článek
Zakázaná dětská jména ve světě: Santa Claus, Ikea, Facebook nebo Nutella
Zakázaná dětská jména ve světě: Santa Claus, Ikea, Facebook nebo Nutella Vybíráte jméno pro své nenarozené miminko? Stačí zalistovat v kalendáři a coby nastávající rodiče máte spoustu možností. Možná vás ale překvapí, že řada států světa má seznam nelegálních či zakázaných dětských jmen. Jak tedy nemohou své miminko pojmenovat rodiče třeba v USA, Austrálii, Španělsku, Itálii nebo Francii?
Článek
Učitelé uvedli nejhorší dětská jména: Žáci s těmito jmény jsou údajně neposlušní a zlí
Učitelé uvedli nejhorší dětská jména: Žáci s těmito jmény jsou údajně neposlušní a zlí I když se obecně předpokládá, že učitelé nemají vůči dětem předsudky, někdy tomu tak opravdu není. Dokládá to počin jedné maminky, která udělala rozhovor s učiteli na téma osobních jmen dětí, v němž byli pedagogové ve svých názorech opravdu upřímní.
Článek
Nealkoholické pivo: Pro děti je škodlivé, upozorňuje dětská lékařka
Nealkoholické pivo: Pro děti je škodlivé, upozorňuje dětská lékařka Nealkoholické pivo dětem do rukou rozhodně nepatří, a to ani v těch největších vedrech jako příjemné osvěžení. I když nealko pivo svou chutí připomíná spíše limonádu nežli ležák, může dětem vážně ublížit. Před škodlivostí nealkoholického piva varovala rodiče na sociálních sítích přímo dětská lékařka.
Článek
Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení
Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení Zatímco si jiné šestileté dívenky hrají se svými kamarádkami s panenkami nebo běhají po hřišti, americká holčička Kynlee Heiman musí každý den dřít v tělocvičně. Kromě gymnastiky se intenzivně věnuje modelingu a pravidelně se účastní soutěží dětské miss. Popravdě, lidé jsou z přístupu její matky zděšeni.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.
Článek
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší Slavný hollywoodský herec John Malkovich se 26. července představí v Podzámecké zahradě v Kroměříži. A to v rámci divadelního představení The Music Critic, se kterým již na jiném místě Česka nevystoupí. John Malkovich nám v rozhovoru přiblížil nejen tento divadelní projekt. Svěřil se také, jaký osobní vztah má k Brnu či Karlovým Varům.
Článek
Rodiče si na monitoru chůvičky všimli paranormálního jevu. Lidé tvrdí, že jejich miminko má svého anděla strážného
Rodiče si na monitoru chůvičky všimli paranormálního jevu. Lidé tvrdí, že jejich miminko má svého anděla strážného Dětská chůvička slouží k tomu, aby se rodiče přesvědčili, zda je jejich spící miminko v pořádku. Na jejím monitoru však mnohdy spatří věci, nad kterými zůstává rozum stát. Ať už věříte v nadpřirozené úkazy, nebo ne, prohlédněte si video, které nyní hýbe sociální sítí Reddit. Vznáší se nad miminkem prach či pavučiny, nebo to je něco jiného?
Článek
Zemřel úspěšný dětský herec Austin Majors. V 27 letech se předávkoval v zařízení pro bezdomovce
Zemřel úspěšný dětský herec Austin Majors. V 27 letech se předávkoval v zařízení pro bezdomovce Už od dětského věku měl našlápnuto k hvězdné kariéře. Jenže osud tomu chtěl jinak. V pouhých 27 letech zemřela někdejší dětská herecká hvězda, Austin Majors. Amerického mladíka, který se v dětském věku proslavil v seriálech NYPD Blue, Zoufalé manželky nebo Jak jsem poznal vaši matku, našli mrtvého 11. února 2023 v zařízení pro bezdomovce.