Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak přežít začátek školního roku? Nastavte si pravidla už od začátku
Jak přežít začátek školního roku? Nastavte si pravidla už od začátku Začátku školního roku se děsí nejen každý školák a student, ale také každý rodič. Zvlášť pro rodiče malých dětí je začátek školního roku doslova o nervy, neboť malý školák musí začít dodržovat pevný řád spojený s řadou povinností. A s tím má často problémy. Abyste se kvůli tomu coby rodiče příliš nestresovali, myslete na tato pravidla.
Článek
Vyhazujete slupky z cibule? Od teď už to nikdy neuděláte
Vyhazujete slupky z cibule? Od teď už to nikdy neuděláte Cibule patří mezi potraviny, bez kterých by si hospodyňky vaření dokázaly jen těžko představit. Nejenom, že jídlu dodá vytříbenou chuť, navíc je pro nás opravdu velmi zdravá. Bohužel naše nevědomost způsobila, že tu část, která je pro nás mnohem prospěšnější než samotná cibule, vyhazujeme.
Článek
Jak odstranit červené víno z oblečení? Rozhoduje rychlost, pomohou i babské rady
Jak odstranit červené víno z oblečení? Rozhoduje rychlost, pomohou i babské rady Pokud si čas od času rádi dopřejete skleničku červeného vína, určitě se vám to už někdy stalo. Víno jste si rozlili na oblečení a za nic na světě jste nedokázali tyto skvrny odstranit. Naštěstí existuje hned několik osvědčených fíglů, jak odstranit červené víno z oblečení. Které z nich rozhodně stojí za vyzkoušení?
Článek
Video ukazuje, jak se v Československu vyráběly tvrdé bonbóny Bon Pari. Děti je milovaly už od 70. let
Video ukazuje, jak se v Československu vyráběly tvrdé bonbóny Bon Pari. Děti je milovaly už od 70. let Nekousat, ale cucat. Generace tuzemských dětí vyrůstaly na tvrdých bonbónech Bon Pari, které se začaly v Československu v 6 příchutích a barvách vyrábět už v roce 1977. Také na tyto bonbóny nedáte od dob svého dětství dopustit? V tom případě se podívejte na video, které ukazuje, jak se Bon Pari vyráběly v roce 1982 ve státním podniku Čokoládovny.
Článek
HPV test umí odhalit rakovinu děložního čípku. Ženy v Česku jej mají od roku 2021 zdarma
HPV test umí odhalit rakovinu děložního čípku. Ženy v Česku jej mají od roku 2021 zdarma Ministerstvo zdravotnictví přichází v roce 2021 s příjemnou zprávou, která se týká prevence rakoviny děložního čípku. České ženy, které dovršily 35 a 45 let mají od ledna 2021 zdarma v rámci preventivní gynekologické prohlídky HPV DNA test. Tento test, který dokáže odhalit rakovinu děložního čípku v jakémkoliv stadiu, jim proplatí pojišťovna.
Článek
Světový den duševního zdraví si připomínáme 10. října. Slavíme jej již od roku 1992
Světový den duševního zdraví si připomínáme 10. října. Slavíme jej již od roku 1992 Když je naše duševní zdraví v pořádku, znamená to, že jsme fit nejen po psychické, ale i fyzické stránce. Péči o své duševní zdraví bychom však neměli podceňovat. Na tuto skutečnost apeluje Světový den duševního zdraví, který si každoročně připomínáme 10. října.
Článek
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let Snad každé dítě se nemůže dočkat toho, až bude během Štědrého večera rozbalovat pod stromečkem dárky. Jsou tu však děti, které takové štěstí nemají. Právě toho si je vědom americký válečný veterán Jim Annis, který už padesátým rokem tráví část prosince tím, že dětem v nouzi vlastnoručně vyrábí dřevěné hračky.
Článek
Chcete si udržet opálení od moře co nejdéle? Mažte se mlékem po opalování a jezte avokádo
Chcete si udržet opálení od moře co nejdéle? Mažte se mlékem po opalování a jezte avokádo Vrátila jste se z dovolené s bronzovou kůží a chcete, aby vám opálení zůstalo co nejdéle? Opálení od moře obvykle vydrží pár týdnů, poté začne vaše kůže opět blednout. Abyste se tomuto procesu vyhnula a mohla se čokoládovým opálením pyšnit až do pozdního podzimu, vyzkoušejte následující triky. Díky nim budete snědá mnohem déle.
Článek
Červené víno jako lék: Jednu skleničku si už nemusíte vyčítat
Červené víno jako lék: Jednu skleničku si už nemusíte vyčítat Dáte si sem tam po jedné skleničce červeného vína? Už kvůli tomu nemusíte mít tak velké výčitky. Tento nápoj, který bývá nedílnou součástí pohodových i romantických večerů, totiž v přiměřeném množství blahodárně působí na lidské zdraví. Proč tedy na červené víno rozhodně nezanevřít?