Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřel americký spisovatel Cormac McCarthy, autor knih Cesta a Tahle země není pro starý. Bylo mu 89 let
Zemřel americký spisovatel Cormac McCarthy, autor knih Cesta a Tahle země není pro starý. Bylo mu 89 let Příznivce světa literatury, ale i filmu zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 89 let zemřel slavný americký spisovatel Cormac McCarthy. Tohoto velikána oplakává i Stephen King, který o něm napsal, že šlo o největšího amerického romanopisce současnosti.
Článek
Zemřela herečka z Lovců duchů a Odložených případů. Nicki Aycox bylo 47 let
Zemřela herečka z Lovců duchů a Odložených případů. Nicki Aycox bylo 47 let Ve středu 16. listopadu 2022 podlehla leukémii herečka Nicki Aycox, kterou proslavily televizní seriály Lovci duchů, Odložené případy nebo Dark Blue. Americké herečce, která bojovala se zákeřnou nemocí dva roky, bylo pouhých 47 let.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Video: Rodina otevřela 9 let staré velikonoční vejce. Neměli to dělat
Video: Rodina otevřela 9 let staré velikonoční vejce. Neměli to dělat Proč dlouho neskladovat velikonoční vajíčko vařené natvrdo? Odpověď na tuto otázku vám pravděpodobně dá jedna americká rodina, která našla pod gaučem během stěhování 9 let staré velikonoční vejce. Samozřejmě je nenapadlo nic jiného, než vajíčko otevřít. Video, které při tomto úkonu pořídili, vám napoví, proč to neměli dělat.
Článek
Sladká pomsta expříteli: Kvůli nevěře zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů
Sladká pomsta expříteli: Kvůli nevěře zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů Shanai, dívka z Walesu, byla velmi překvapená, když zjistila, že ji její přítel podvádí. Překvapení však již brzy vystřídalo odhodlání a motivace, díky které její bývalý přítel už za 9 měsíců hořce litoval, že podvedl právě Shanai. Co vlastně udělala?
Článek
Jak zhubnout bez diet 10 kilogramů? Britská influencerka Holly Hagan na základě svých zkušeností prozradila, jak postupovat
Jak zhubnout bez diet 10 kilogramů? Britská influencerka Holly Hagan na základě svých zkušeností prozradila, jak postupovat Britská influencerka a reality star Holly Hagan byla proslulá svými plnými tvary a zároveň i neúspěšným hubnutím. Této 28leté ženě, která byla ještě nedávno holkou krev a mlíko, se však během krátké doby podařilo zhubnout 10 kilogramů. A to ve chvíli, kdy přestala praktikovat jakékoliv diety. Jak to dokázala?