Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Influencerka zdarma uklízí špinavé domy po celém světě. Její virální videa nejsou pro slabé povahy
Influencerka zdarma uklízí špinavé domy po celém světě. Její virální videa nejsou pro slabé povahy “Nebojím se špíny, špína se bojí mě.” Tak zní krédo finské influencerky Auri Katariiny. Tato 29letá žena opustila zaměstnání, aby mohla zdarma uklízet špinavé domy a byty po celém světě. Když se podíváte na její Instagram, YouTube nebo TikTok, zjistíte, že se jen tak něčeho nezalekne.
Článek
Kanadské mamince bylo divné, proč je její dítě stále nemocné. Když rozšroubovala dětský netekoucí učící hrneček, našla odpověď
Kanadské mamince bylo divné, proč je její dítě stále nemocné. Když rozšroubovala dětský netekoucí učící hrneček, našla odpověď Kanaďanka Penny Powell sdílela na svém facebookovém profilu zarážející zjištění. Její kamarádka si stěžovala na to, že je její syn batolecího věku stále nemocný. Rodiče nakonec vypátrali, že za vše může netekoucí hrneček s pítkem, který jejich dítě používalo a jehož vnitřní část byla plná plísně.
Článek
Modelka Veronika Kašáková se bojí o novorozeného syna Matyáše. Její dítě se narodilo s fenylketonurií
Modelka Veronika Kašáková se bojí o novorozeného syna Matyáše. Její dítě se narodilo s fenylketonurií Modelka a miss Veronika Kašáková zveřejnila před dvěma týdny na svém Instagramu radostnou zprávu o narození synka Matyáše. Jenže chvíle štěstí se u ní aktuálně střídají s chvílemi strachu. Lékaři totiž malému Matyáškovi diagnostikovali vzácnou metabolickou poruchu zvanou fenylketonurie. Co to pro syna Veroniky Kašákové znamená?
Článek
Těhotná zdravotní sestra z Velké Británie zemřela na koronavirus. Její nenarozené dítě lékaři zachránili
Těhotná zdravotní sestra z Velké Británie zemřela na koronavirus. Její nenarozené dítě lékaři zachránili Ač k rizikovým skupinám nového koronaviru patří zejména starší osoby nebo chronicky nemocní pacienti, tato nemoc si, jak se zdá, mezi lidmi nevybírá. Tuto skutečnost bohužel dokazuje i smutný příběh těhotné britské sestřičky Mary Agyapongové, která bohužel nedávno podlehla onemocnění COVID-19. Její miminko se naštěstí lékařům podařilo zachránit.
Článek
Monika Bagárová ukázala ve videu, jak pózuje její dcera Ruminka. Podle fanoušků tato holčička “jede pecky”
Monika Bagárová ukázala ve videu, jak pózuje její dcera Ruminka. Podle fanoušků tato holčička “jede pecky” Zpěvačka Monika Bagárová sdílí často na sociálních sítích fotky a videa se svou dcerkou Ruminkou. Tentokrát se pochlubila roztomilým videem, za kterého šli její fanynky a fanoušci do kolen. Zpěvačka totiž názorně ukázala, jak její dcera pózuje.