Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zavěšené jmelí je symbolem Vánoc. Čím více má bílých bobulek, tím více štěstí vám přinese
Zavěšené jmelí je symbolem Vánoc. Čím více má bílých bobulek, tím více štěstí vám přinese Vánoce si snad nikdo z nás nedokáže představit bez jmelí. S touto zelenou keřovitou rostlinou s bílými bobulemi, která parazituje v korunách stromů, je spojena řada vánočních tradic. Nejde pouze o líbání pod jmelím. Tuto rostlinu si zavěste doma, kde ji nechte do příštích Vánoc. Podle vánoční pověry vám zavěšené jmelí přinese štěstí i lásku.
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Olympionička Alica Schmidt z Německa byla označena za nejkrásnější atletku na světě. O tento titul ale nestojí
Olympionička Alica Schmidt z Německa byla označena za nejkrásnější atletku na světě. O tento titul ale nestojí Má vysportovanou postavu, krásnou tvář, modré oči a dlouhé blond vlasy. I z toho důvodu australský magazín Busted Coverage označil Němku Alici Schmidt za nejvíce sexy atletku na světě. 22letá kráska však o tento titul vůbec nestojí, jejím snem je zabodovat na olympiádě v japonském Tokiu.
Článek
První těhotný muž na světě Thomas Beatie se stal po čtvrté tátou: Dítě tentokrát porodila jeho manželka
První těhotný muž na světě Thomas Beatie se stal po čtvrté tátou: Dítě tentokrát porodila jeho manželka Vzpomínáte si na prvního těhotného muže na světě Thomase Beatieho? Když tento Američan porodil své první dítě, stala se z toho obrovská mediální senzace. Tento muž, který byl původně ženou jménem Tracy, porodil celkem tři děti. Nyní se stal otcem počtvrté, dítě však tentokrát na svět přivedla jeho manželka.
Článek
Test osobnosti: Dívá se na vás tento muž přímo, nebo je zobrazen z profilu?
Test osobnosti: Dívá se na vás tento muž přímo, nebo je zobrazen z profilu? Pozorně se podívejte na tuto fotografii. Podstatné pro vás je, jakým způsobem na první pohled vnímáte zobrazenou tvář muže. Dívá se na vás tento muž přímo, nebo je jeho tvář zobrazena z profilu? V tomto testu neexistuje správná odpověď, odpovězte podle svých pocitů. Dozvíte se o sobě spoustu zajímavých a užitečných věcí.
Článek
Podvádět manželku se nevyplácí. Své o tom ví tento muž
Podvádět manželku se nevyplácí. Své o tom ví tento muž Na seznamkách se najdou jak nezadaní, tak i ženatí muži, kteří hledají povyražení mimo manželskou postel. To platí i o ženách, které hledají nezávazný flirt. Tento muž se snažil pomocí seznamky podvést svou ženu a podcenil jeden detail. A to se mu vymstilo!
Článek
Randění s introvertem: Tento muž vám bude naslouchat, ovšem potrvá dlouho, než se vám otevře
Randění s introvertem: Tento muž vám bude naslouchat, ovšem potrvá dlouho, než se vám otevře Říká se, že protiklady se přitahují. Jestliže máte extrovertní povahu a začala jste se scházet s mužem, který je rozený introvert, neházejte flintu do žita. Spojením extroverta a introverta můžete do budoucna vytvořit velmi harmonický partnerský vztah, je ovšem důležité, abyste respektovali své rozdíly. A to už v průběhu samotného randění.
Článek
Mladý muž má v důsledku pití energy drinků prohlubeň v hlavě: Málem se nedožil narození svého prvorozeného syna
Mladý muž má v důsledku pití energy drinků prohlubeň v hlavě: Málem se nedožil narození svého prvorozeného syna Pro mnohé z nás jsou energy drinky jediným způsobem, jak své tělo během dne nabudit na maximum. Neuvědomujeme si ale, jak nadměrný příjem kofeinu, cukru a dalších látek negativně zatěžuje naše tělo. Své by o tom mohl vyprávět Američan Austin, který se kvůli energy drinkům ocitl na pokraji smrti. Jako připomínka jej „zdobí“ prohlubeň v hlavě.
Článek
Tento muž dlouhých 78 let skrýval tajemství. Odhalením pravdy šokoval tisíce lidí
Tento muž dlouhých 78 let skrýval tajemství. Odhalením pravdy šokoval tisíce lidí Po dobu karantény, kdy se lidé nemohli stýkat se svými přáteli či se věnovat aktivně svým koníčkům, měli dostatek času přemýšlet. Stejně na tom byl také muž, který si právě díky karanténě a spoustě času uvědomil, že nastal čas prozradit to, co dlouhá léta zamlčoval.
Článek
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou Nejmenší žena světa, 28letá Jyoti Amge z Indie, měří pouhých 62,8 centimetrů. Díky své jedinečné výšce je držitelkou dvou Guinessových rekordů, patří mezi žádané herečky a celebrity a ve své rodné zemi je považována za bohyni. Za její nízký vzrůst může dědičné onemocnění achondroplazie, které je přezdívané jako trpaslictví.
Článek
Manžel nařídil své manželce, ať je ženou v domácnosti. Tento muž nechce platit za školku
Manžel nařídil své manželce, ať je ženou v domácnosti. Tento muž nechce platit za školku Vztahy mezi manželi bývají různé. Harmonické i takové, v jejichž případě si klepete na čelo. Své by mohla vyprávět trojnásobná maminka, jejíž manžel ročně vydělá víc než 150 tisíc liber, jenže nechce platit za mateřskou školu. Po své manželce proto chce, aby opustila své zaměstnání a byla ženou v domácnosti.
Článek
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali!
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali! Věřili byste tomu, že kromě čar, které se ukrývají ve vaší dlani, se dá o vaší osobnosti dost vyčíst i z toho, jak vypadá vaše zatnutá pěst? Existují 3 typy, jak můžete svou pěst zatnout, tak to zkuste a podívejte se sami, co to o vás prozradí!