Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Šest medailí pro Mucha Sekty z vinařské soutěže O pohár Karla IV.
Šest medailí pro Mucha Sekty z vinařské soutěže O pohár Karla IV. 26. listopadu 2021 – Pod záštitou Cechu českých vinařů se v Kutné Hoře uskutečnila soutěž O pohár Karla IV. Degustátoři rozdělení do pěti komisí udělili produktům značky Mucha Sekt celkem šest medailí – tři zlaté a tři stříbrné.
Článek
Ivana Gottová zpřístupní mistrovu vilu na Bertramce. Veřejnost tak nahlédne do soukromého života Karla Gotta
Ivana Gottová zpřístupní mistrovu vilu na Bertramce. Veřejnost tak nahlédne do soukromého života Karla Gotta Český slavík Karel Gott žil více než 45 let v luxusní vile na pražské Bertramce. V den zpěvákova čtvrtého výročí úmrtí zveřejnila jeho manželka Ivana Gottová na Instagramu zprávu, která potěšila všechny Karlovy příznivce. Ivana Gottová totiž plánuje vilu na Bertramce otevřít veřejnosti. Kdy k tomu dojde?
Článek
Zemřela královna Alžběta II. Spojené království se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále Karla III.
Zemřela královna Alžběta II. Spojené království se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále Karla III. V čtvrtek 8. září 2022 v odpoledních hodinách zemřela na zámku Balmoral ve Skotsku britská královna Alžběta II. Tato nejdéle vládnoucí panovnice britské monarchie se dožila úctyhodných 96 let. Spojené království Velké Británie a Severního Irska se zahalilo do smutku a zároveň přivítalo nového krále, kterým je Charles, nyní král Karel III.
Článek
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět Náhodný kolemjdoucí natočil v čínském Pekingu úsměvné video s popleteným cyklistou, který nepochopil význam značky. Toto virální video, kterým se v současnosti baví celý svět, zveřejnil na svém YouTube kanále také britský list Daily Mail. Podívejte se na něj také a pobavte se s námi.
Článek
Video ukazuje, jak se v Československu vyráběly tvrdé bonbóny Bon Pari. Děti je milovaly už od 70. let
Video ukazuje, jak se v Československu vyráběly tvrdé bonbóny Bon Pari. Děti je milovaly už od 70. let Nekousat, ale cucat. Generace tuzemských dětí vyrůstaly na tvrdých bonbónech Bon Pari, které se začaly v Československu v 6 příchutích a barvách vyrábět už v roce 1977. Také na tyto bonbóny nedáte od dob svého dětství dopustit? V tom případě se podívejte na video, které ukazuje, jak se Bon Pari vyráběly v roce 1982 ve státním podniku Čokoládovny.