Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit Pro některé muže jsou ženské nohy tou nejsmyslnější částí dámského těla. Právě podle tvaru nohou dokážeme o jejich nositelce povědět víc, než by ji kdy napadlo. Tvar nohou totiž vypovídá o povaze i charakteru člověka.
Článek
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji Podivné věci se čas od času dějí. Není jich mnoho, proto je téměř zázrak, když se někomu náhodou podaří je zachytit na kameru nebo vyfotit.
Článek
Suchá, citlivá pokožka i hormonální akné aneb 5 způsobů, jak přechod změní vaši kůži
Suchá, citlivá pokožka i hormonální akné aneb 5 způsobů, jak přechod změní vaši kůži V období přechodu prochází ženské tělo celou řadou změn od přibývání na váze až po nebezpečné řídnutí kostí. Ušetřena není ani pokožka, která začíná rapidně stárnout. Proměna pokožky během menopauzy může probíhat pozvolna, většinou však ke změnám dochází rychle a jsou výrazné. Na co se připravit a jaké jsou možnosti prevence či mírnění příznaků?
Článek
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost?
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost? Mezi nejčastější konzumenty marihuany patří nejen v České republice především muži v plodném věku. Pozornost vědců se tak často zaměřuje na to, jak moc takzvané „kouření trávy“ ovlivňuje jejich reprodukční možnosti – od kvality spermií a jejich schopnosti oplodnit ženské vajíčko až po případný vliv na ženino těhotenství.
Článek
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost?
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost? Mezi nejčastější konzumenty marihuany patří nejen v České republice především muži v plodném věku. Pozornost vědců se tak často zaměřuje na to, jak moc takzvané „kouření trávy“ ovlivňuje jejich reprodukční možnosti – od kvality spermií a jejich schopnosti oplodnit ženské vajíčko až po případný vliv na ženino těhotenství.
Článek
Australští hasiči nafotili nový kalendář na rok 2021. Opět se pro dobrou věc svlékli do půl těla
Australští hasiči nafotili nový kalendář na rok 2021. Opět se pro dobrou věc svlékli do půl těla Australští hasiči jsou proslulí tím, že se pravidelně od roku 1993 fotí do charitativního kalendáře. Tento kalendář plný sexy svalnatých mužů vysvlečených do půl těla potěší oko každé ženy. Zároveň přispívá na dobrou věc. Výtěžek kalendáře na rok 2021 konkrétně poputuje na konto australské přírody, která byla nedávno zdevastována ničivými požáry.
Článek
Nechtěné školní tetování: Máte i po letech na těle tečku od tužky či propisky?
Nechtěné školní tetování: Máte i po letech na těle tečku od tužky či propisky? Našli byste na svém těle vzpomínku na svá školní léta? Pokud jste se píchli o klasickou tužku nebo vás spolužák nechtěně či záměrně bodl propiskou, možná, že na sobě máte tečku, kterou nikdy nesmyjete. Toto nechtěné tetování zkrátka máte na celý život a při pohledu na něj si vždy určitě vzpomenete, jakým způsobem vzniklo.