Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Eva Burešová promluvila o svém vztahu k Emmě Smetana: Není mezi námi žádná rivalita
Eva Burešová promluvila o svém vztahu k Emmě Smetana: Není mezi námi žádná rivalita Herečka a zpěvačka Eva Burešová patřila díky výrazné roli v seriálu ZOO k hlavním tvářím televize Prima. Letošní podzim je tomu ale jinak. Vzhledem k účinkování v novinkovém seriálu Eliška a Damián se dostala na TV Prima do popředí zpěvačka a moderátorka Emma Smetana. O těchto dvou ženách se říká, že se vůbec nemusí. Jak je to ale ve skutečnosti?
Článek
Nikotinové sáčky jako nebezpečný trend mezi českými dětmi a teenagery. Jaká jsou rizika jejich užívání a co na to česká legislativa?
Nikotinové sáčky jako nebezpečný trend mezi českými dětmi a teenagery. Jaká jsou rizika jejich užívání a co na to česká legislativa? Mezi českými dětmi školního věku i mezi středoškoláky zažívají obrovský boom nikotinové sáčky. Velkým problémem totiž je, že prodej této drogy dětem a teenagerům není dosud v Česku nijak legislativně omezen. Jak tedy nikotinové sáčky škodí zdraví a jaká jsou rizika jejich užívání?
Článek
Poprvé každého vztahu. Co před sebou s partnerem děláte až po delší známosti?
Poprvé každého vztahu. Co před sebou s partnerem děláte až po delší známosti? Každý vztah prochází určitým obdobím, kdy jeden druhého poznáváme a snažíme se svému protějšku co nejvíce imponovat. Nejprve si dáváme velký pozor na své způsoby a chování, ale časem si dovolíme i menší nepřístojnosti.
Článek
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra Ačkoliv je nevěra jednou z věcí, která dokáže ukončit nejeden vztah, ve skutečnosti se mohou mezi partnery objevit problémy, které jsou mnohdy horší. Může se i stát, že nevěra vztah dvou lidí ještě více utuží a každý si z dané situace něco odnese. Co tedy jiného mohou partneři ve vztahu dělat a tím nadobro rozvrátit vše, co tak dlouho budovali?
Článek
3 nejhorší znamení zvěrokruhu pro vztah. S kým je partnerský vztah opravdu náročný a proč?
3 nejhorší znamení zvěrokruhu pro vztah. S kým je partnerský vztah opravdu náročný a proč? Co se 12 znamení zvěrokruhu týče, existují mezi nimi velké rozdíly i v prožívání partnerských vztahů. Každé hvězdné znamení má totiž určité vztahového návyky, které ovlivňují, jakým způsobem svůj protějšek milují. Zajímá vás, která jsou 3 nejhorší znamení pro vztah? Náročné to budete mít, zvlášť pokud začnete chodit s těmi následujícími.
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich Sociální sítě vládnou světu a jejich vliv se odráží i co se týče seznamování. V dnešní době není nic výjimečného, že se pár potká právě na Facebooku, online seznamce či na jiné síti. Bohužel stejně jako v běžném životě, i ve virtuálním prostředí dochází k rozchodům, které ubližují.
Článek
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu?
11 partnerských poloh ve spánku: Co všechno řeknou o kvalitě vašeho vztahu? Poloha, ve které vedle svého partnera usínáte a poté celou noc spíte, toho o vašem partnerském vztahu řekne opravdu hodně. Všechno, co děláte při usínání a během spánku, se totiž děje podvědomě. A právě přesná poloha ve spánku dokáže odhalit, jestli vám to s partnerem skutečně klape, nebo ne.
Článek
Chování, které na nás muži nesnáší
Chování, které na nás muži nesnáší Ve vztahu mezi mužem a ženou existují věci mezi nebem a zemí, které nám jakožto něžnému pohlaví připadají naprosto normální, avšak muže dokážou pěkně vytočit. My ženy ale stále nechápeme, proč tomu tak je.
Článek
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít Cítíte, že to mezi vámi poslední dobou příliš neklape? I když jste si myslela, že s partnerem zůstanete do konce života, někdy se zkrátka stává, že vztah vyšumí. Máte za vaši lásku bojovat, nebo se připravit na rozchod? Následujícími signály vám partner podvědomě říká, že je mezi vámi konec. Jak tedy poznáte, že se blíží rozchod?
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.