Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Hvězdě 90. let a králi tanečních hitů Dariu G diagnostikovali rakovinu konečníku ve 4. stadiu. Čeká ho těžký boj
Hvězdě 90. let a králi tanečních hitů Dariu G diagnostikovali rakovinu konečníku ve 4. stadiu. Čeká ho těžký boj Dream To Me, Sunchyme, Heaven Is Closer nebo Carnaval De Paris. Pokud jste vyrůstali v devadesátkách, tyto hity vám rozhodně nejsou neznámé. Je pod nimi podepsán slavný anglický hudebník Paul Spencer, kterého jistě znáte pod uměleckým jménem Dario G. Tento umělec světového formátu nyní oznámil smutnou zprávu - má rakovinu konečníku.
Článek
Lékaři si mysleli, že má rakovinu. Později se ukázalo, že za její stav mohlo tetování
Lékaři si mysleli, že má rakovinu. Později se ukázalo, že za její stav mohlo tetování Když 30letá žena z Austrálie navštívila lékaře kvůli zvětšeným lymfatickým uzlinám v podpaží, na kterých dokonce měla i malé bulky, lékař s téměř stoprocentní jistotou odhadoval, že se jedná o nádor. Ovšem jak se později ukázalo, šeredně se spletl…
Článek
Rakovina jícnu: Jak jí efektivně předejít a jaké jsou její příznaky?
Rakovina jícnu: Jak jí efektivně předejít a jaké jsou její příznaky? I přestože je rakovina jícnu ne příliš častým onemocněním, patří k těm velice závažným. Dle dostupných informací je patrné, že se její výskyt rozděluje geograficky. Nejčastěji bývají postihováni Asiaté a je to pravděpodobně způsobeno jejich častou konzumací čajů s vysokým podílem taninů.
Článek
Známá influencerka podlehla v pouhých 30 letech rakovině kůže. Její poslední příspěvek byl plný nadějí
Známá influencerka podlehla v pouhých 30 letech rakovině kůže. Její poslední příspěvek byl plný nadějí Španělce Patricii Rite diagnostikovali lékaři před 4 lety rakovinu kůže. Od té doby se tato dívka prala se zákeřnou nemocí jako lvice. Svůj boj dokumentovala na TikToku a Instagramu, kde měla statisíce sledujících. Bohužel náročné klání s rakovinou prohrála a v pouhých 30 letech vydechla naposledy. Z jejího posledního příspěvku na Instagramu mrazí.