Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vaše ruce vám prozradí, zda i vy máte strážného anděla
Vaše ruce vám prozradí, zda i vy máte strážného anděla Čtení z rukou je staré jako lidstvo samo a čáry na vašich dlaních o vás mnohé prozradí. Dnes se s námi můžete podívat, zda vám osud přál a máte vepsanou čáru svého anděla strážného, a co to vlastně znamená.
Článek
Chcete zbavit své tělo nejen tuků, ale i parazitů? Stačí vám k tomu pouze dvě suroviny
Chcete zbavit své tělo nejen tuků, ale i parazitů? Stačí vám k tomu pouze dvě suroviny Žádné, ani to nejpřísnější hygienické nařízení, ani vaše někdy až přehnaná posedlost čistotou, vám nezaručí, že se vám do těla nedostanou nežádoucí paraziti. Právě v dnešní době je toto velmi častým jevem. Jak se před nimi chránit?
Článek
Dezinfekční gel na ruce vyrobíte i doma: Potřebujete vodku, aloe vera gel a tee tree olej
Dezinfekční gel na ruce vyrobíte i doma: Potřebujete vodku, aloe vera gel a tee tree olej Koronavirová nákaza se šíří Českem. Právě proto se nedostatkovým zboží stávají nejen respirátory a roušky, ale také dezinfekční gely na ruce. Účinnou dezinfekci, která vaše ruce zbaví choroboplodných zárodků, si však můžete vyrobit i doma. A to ze čtyř základních ingrediencí.
Článek
Jak vybrat vánoční stromeček, který vám doma rychle neopadá: Stromek kupujte venku a zaměřte se na stav jeho jehličí
Jak vybrat vánoční stromeček, který vám doma rychle neopadá: Stromek kupujte venku a zaměřte se na stav jeho jehličí Dáváte přednost živému vánočnímu stromečku před umělým? Právě nastal vhodný čas, abyste se po něm poohlédli. Jenže, jakým způsobem vybrat vánoční stromek, aby na Vánoce udělal nejen parádu, ale aby vám doma také dlouho vydržel a neopadal vám? Na tyto otázky vám přinášíme hned několik odpovědí, kterými se můžete řídit.
Článek
Na co vše se vám doma hodí ústní voda?
Na co vše se vám doma hodí ústní voda? Ústní vodu používáme především kvůli svěžímu dechu. Není to však jediný účel, ke kterému ji můžeme využít. Jak brzy zjistíte, ústní vodu se vždy vyplatí mít doma po ruce.
Článek
Jak skladovat česnek, aby vám doma vydržel co nejdéle. Tajemství je ve správné teplotě a vlhkosti vzduchu
Jak skladovat česnek, aby vám doma vydržel co nejdéle. Tajemství je ve správné teplotě a vlhkosti vzduchu Není nad pravý český česnek, který vám na podzim a v zimě dodá potřebné vitaminy a minerály a posílí také činnost vašeho imunitního systému. Ať už jste si česnek vypěstovali sami, nebo jste si jej koupili od českého pěstitele, měli byste jej dobře skladovat. Jedině tak bude stále plný síly a dodá vašemu zdraví to nejlepší.