Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Eva Perkausová trápí tělo ve fitku a spaluje povánoční kalorie. Podle lidí nemá co shazovat, protože má postavu snů
Eva Perkausová trápí tělo ve fitku a spaluje povánoční kalorie. Podle lidí nemá co shazovat, protože má postavu snů Dali jste si na Nový rok předsevzetí, že zhubnete nebo že se budete pravidelně hýbat? Rozhodně v tom nejste sami. Do novoročního hubnutí se pustila také sexy zprávařka Eva Perkausová. Moderátorčini příznivci se však před její instagramovou momentkou z fitka shodli na tom, že nemá rozhodně co shazovat.
Článek
Maminka Monika Bagárová má důvod k úsměvu: Její dcera Ruminka udělala první krůčky
Maminka Monika Bagárová má důvod k úsměvu: Její dcera Ruminka udělala první krůčky Zpěvačka Monika Bagárová si užívá mateřství plnými doušky. Její dcerka Rumia jí totiž dělá jednu radost za druhou. Nedávno tato roztomilá holčička svou maminku překvapila tím, že v 11 měsících udělala své první krůčky. Monika Bagárová se tím, že její Ruminka už chodí, jako správná maminka pochlubila i na Instagramu.
Článek
Pátrání po mamince Janě a 3letém Adámkovi má tragický konec. Našli je v Krkonoších mrtvé
Pátrání po mamince Janě a 3letém Adámkovi má tragický konec. Našli je v Krkonoších mrtvé Velmi smutně skončila pátrací akce po 40leté mamince Janě a jejím 3letém synkovi Adámkovi, po kterých od konce roku 2022 pátrali v Krkonoších policisté, hasiči a horští záchranáři. Jak Policie ČR oznámila na svém Twitteru, maminku se synkem bohužel našli v pondělí 2. ledna 2023 mrtvé.
Článek
Lucie Vondráčková má nový účes. Podle fanoušků v něm vypadá jako usedlá teta
Lucie Vondráčková má nový účes. Podle fanoušků v něm vypadá jako usedlá teta Věčně mladě vypadající zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková podle svých fanoušků tentokrát přestřelila. Na Instagramu se pochlubila novým účesem, na který však řada lidí reagovala velmi rozpačitě. Objevily se i názory, že nový střih a barva zpěvačce vůbec nesvědčí a že v novém účesu vypadá spíš jako usedlá teta. Co si o tom myslíte vy?
Článek
Je do vás opravdu zamilovaný? Podle těchto projevů to hravě poznáte
Je do vás opravdu zamilovaný? Podle těchto projevů to hravě poznáte Má mě rád, nebo mě nemá rád? Dárky nebo květiny darované od muže nemusí vždy znamenat, že dotyčnému na nás záleží tak, jak bychom si představovaly. Jak tedy poznat, že nás náš vyvolený opravdu a bezpodmínečně miluje? Prozradí to těchto 8 věcí!
Článek
Ukrajinská holčička Mila má 8 let a randí s 13letým klukem. Její matka nemá nic proti
Ukrajinská holčička Mila má 8 let a randí s 13letým klukem. Její matka nemá nic proti Ukrajinou aktuálně hýbe skandál, který se týká velmi netradičního vztahu mezi 8letou školačkou Milou Makhanets a jejím 13letým partnerem. Mila, která má na TikToku a Instagramu miliony sledujících, se netají tím, že má partnerský vztah se vším všudy. Její matku, která své malé holčičce jejího chlapce schvaluje, momentálně vyšetřuje policie.
Článek
Václav Noid Bárta se potřetí oženil. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni, se kterou má dvě dcery
Václav Noid Bárta se potřetí oženil. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni, se kterou má dvě dcery Muzikant Václav Noid Bárta si v sobotu 3. září vzal za manželku svou dlouholetou přítelkyni Elišku Grabcovou. Tento pár má spolu již dvě dcery, Elinku a Aničku. Podívejte se, jak to novomanželům Bártovým na svatbě slušelo.
Článek
Recept na kopřivový sirup za studena: Jaké má účinky a jak dlouho si na něm můžete pochutnávat?
Recept na kopřivový sirup za studena: Jaké má účinky a jak dlouho si na něm můžete pochutnávat? Kopřiva dvoudomá je oblíbenou bylinkou, ze které si můžete připravit celou řadu receptů. A to nejen čaj, nádivku, špenát nebo polévku. Zaručeně si oblíbíte také kopřivový sirup za studena. Máme pro vás recept, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Dcera Gabriely Soukalové má už 6 týdnů. Je Izabelka krásná po mamince, nebo po tatínkovi?
Dcera Gabriely Soukalové má už 6 týdnů. Je Izabelka krásná po mamince, nebo po tatínkovi? Moderátorka a bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová se letos 24. září stala novopečenou maminkou. Jenomže čas letí jako voda, Gabriela má čerstvě po šestinedělí a její dcerka Izabela Gabriela oslavila již 6 týdnů.
Článek
Mladá maminka ukázala ostatním tvář své dcerky. 14měsíční holčička má neuvěřitelně dlouhé řasy
Mladá maminka ukázala ostatním tvář své dcerky. 14měsíční holčička má neuvěřitelně dlouhé řasy Když mladá americká maminka Katie Norton zveřejnila na TikToku video se svou 14měsíční dcerkou Madelyn, lidé si mysleli, že jde o legraci. Holčička má krásnou tvář, a navíc vyniká neskutečně dlouhými řasami, které vypadají jako prodloužené. Kde je ale pravda?