Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zajímá vás, kolik bude vaše dítě v dospělosti měřit? Vypočítejte si to
Zajímá vás, kolik bude vaše dítě v dospělosti měřit? Vypočítejte si to Určitě i vás zajímá, kolik tak přibližně bude vaše vytoužené miminko měřit. O to víc, pokud mezi vámi s partnerem je výškový rozdíl opravdu markantní. Jestliže tedy i vy paříte mezi zvědavé rodiče, následující výpočet vám s velkou pravděpodobností prozradí výšku vašeho budoucího dítěte.
Článek
Kolik toho o vás prozradí délka vašich vlasů? Neskutečně mnoho
Kolik toho o vás prozradí délka vašich vlasů? Neskutečně mnoho Každá žena má svou oblíbenou délku vlasů. Některá ji za celý život nezmění, jiná čas od času experimentuje. Ale stejně tak jako se s věkem mění povaha člověka, tak se také mění jeho osobnost a s tím i potřeba svůj účes měnit. Co o vás prozradí délka vašich vlasů? Mnoho, neskutečně mnoho.
Článek
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje Za pár dní tu máme Vánoce a většina z nás pilně nakupuje dárky. Snažíme se dát každému pod stromeček to, co si přeje nebo o čem sní. To se týká hlavně dětí, které svá přání píší Ježíškovi. Tento chlapec toužil po motorce. To, co mu však jeho otec zabalil, vás dostane.
Článek
Kolik nakažených koronavirem je ve vašem městě nebo obci: Ministerstvo zdravotnictví tyto údaje již nově zveřejňuje
Kolik nakažených koronavirem je ve vašem městě nebo obci: Ministerstvo zdravotnictví tyto údaje již nově zveřejňuje Počet lidí nakažených novým koronavirem v konkrétním městě či obci byl pro nás dříve velkou neznámou. Ministerstvo zdravotnictví nechtělo v minulosti tyto údaje na úrovni obcí zveřejňovat proto, že se obávalo konfliktů mezi obyvateli. V současnosti však ustoupilo a tato data nově publikuje.
Článek
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou Také vás trápí, když si najdete šedivý vlas? Své by vám o tom mohla vyprávět 31letá influencerka Pip, která začala šedivět v pouhých 12 letech. Ze svých šedivých vlasů měla dlouho mindrák, proto se je snažila maskovat barvením. Nakonec si řekla dost a ze svého nedostatku udělala přednost. A jaký je výsledek?
Článek
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí Zajímá vás, jaký dámský střih frčí letošní jaro? Je to jednoznačně flob, který lze přirovnat k delšímu rovnému bobu neboli mikádu. Tento účes sluší prakticky každé ženě s rovnými vlasy a jeho benefitem také je, že jej může nosit žena jakéhokoliv věku.
Článek
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl!
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl! Pro milovníky optických iluzí jsme si připravili opravdovou lahůdku. Jde o optickou iluzi Cafe Wall, kterou vytvořila umělkyně Viktorie Skye. Podívejte se na obrázek a odpovězte na zásadní otázku: Jsou tmavě modré řádky rovné, nebo se naklánějí?
Článek
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů Letošní Valentýn bude ve srovnání s předchozími roky jiný. I když jsou aktuálně zavřené restaurace, kina, divadla či wellness centra, máme stále spoustu možností, jak tento svátek všech zamilovaných oslavit. Užijte si Valentýna přímo v pohodlí svého domova. Přinášíme vám několik romantických tipů, jak na to.
Článek
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů S příchodem prvních slunečních dnů se mnoho z nás pouští do jarního úklidu. Umývání oken, třídění šatníku nebo vytírání – to vše k velkému úklidu patří. Aby vám to šlo od ruky a netrápili jste se s ním dlouhé hodiny či dokonce i dny, máme pro vás pár tipů, jak jej hravě zvládnout během chvíle.
Článek
Miminko díky svým prvním brýlím konečně poprvé ostře uvidělo svět kolem. Tento neuvěřitelně roztomilý okamžik vás dostane
Miminko díky svým prvním brýlím konečně poprvé ostře uvidělo svět kolem. Tento neuvěřitelně roztomilý okamžik vás dostane Představte si, že okolní svět znáte pouze podle zvuků a hlasů, dále vám k jeho vnímání pomáhá čich a hmat. Pomocí zraku vše vidíte pouze v mlhavých obrysech. Právě takto vnímal své okolí několikaměsíční chlapeček Christian. Ovšem do té doby, než mu jeho maminka nasadila speciální dioptrické brýle. Jeho reakce byla naprosto dokonalá.
Článek
Luxusní vitacitové řezy se zakysanou smetanou: Tradiční recept, který vás dostane svou chutí
Luxusní vitacitové řezy se zakysanou smetanou: Tradiční recept, který vás dostane svou chutí Vitacitové řezy se zakysanou smetanou jsou generacemi ověřeným moučníkem, který se vám doslova rozplyne na jazyku. Vyzkoušejte tradiční recept, který je jednoduchý na přípravu a který patří k pokladům české kuchyně. Tyto luxusní vitacitové řezy si zkrátka nebudete moci vynachválit!