Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá Jednou za měsíc nás ženy navštíví nepříjemné období, které se snažíme přežít co nejpohodlněji. Ano, myslíte správně, je to menstruace. Některé ženy však toto období sotva zaznamenají, jiné se naopak svíjejí bolestí od prvního dne. A proč tomu tak je? To bohužel nikdo neví. My ale víme, které věci během tohoto období dělat a naopak i nedělat!
Článek
Video: Rodina otevřela 9 let staré velikonoční vejce. Neměli to dělat
Video: Rodina otevřela 9 let staré velikonoční vejce. Neměli to dělat Proč dlouho neskladovat velikonoční vajíčko vařené natvrdo? Odpověď na tuto otázku vám pravděpodobně dá jedna americká rodina, která našla pod gaučem během stěhování 9 let staré velikonoční vejce. Samozřejmě je nenapadlo nic jiného, než vajíčko otevřít. Video, které při tomto úkonu pořídili, vám napoví, proč to neměli dělat.
Článek
Neměl se vůbec narodit. Když po porodu lékaři chlapci otevřeli jeho pěst, nevěřili svým očím
Neměl se vůbec narodit. Když po porodu lékaři chlapci otevřeli jeho pěst, nevěřili svým očím Ačkoliv je míra spolehlivosti antikoncepčních metod, které žena může využívat, dost vysoká, může se stát, že čas od času selžou. A to není řeč jen o antikoncepčních pilulkách, ale například také o nitroděložním tělísku, které se v poslední době dostává do popředí.
Článek
Co se stane, když spolknete žvýkačku: Většinou se nemáte čeho bát
Co se stane, když spolknete žvýkačku: Většinou se nemáte čeho bát Určitě si vzpomínáte na doporučení své maminky, že použitá žvýkačka se nepolyká a že rozhodně patří do koše. I v dospělosti se ovšem sem tam stane, že žvýkačku omylem spolknete. Máte se něčeho obávat?
Článek
Co se stane, když budete jíst jednou denně? Poznejte pro a proti diety OMAD
Co se stane, když budete jíst jednou denně? Poznejte pro a proti diety OMAD Sníst pouze jednu porci jídla denně zní opravdu zvláštně. Tento dietní režim však některé ženy ve snaze zhubnout opravdu praktikují. Pouští se konkrétně do populární diety OMAD neboli one meal a day, což je jedna z forem přerušovaného půstu. Jíst jedno jídlo denně pro vás může být k užitku i ke škodě. Vysvětlíme vám proč.
Článek
Co se stane, když přestanete jíst chleba? Vaše tělo vám poděkuje
Co se stane, když přestanete jíst chleba? Vaše tělo vám poděkuje Chléb je známý po celém světě a jen málokterý Čech by si svůj jídelníček dokázal bez něj představit. Je to potravina, kterou konzumují dospělí i děti ráno ke snídani, k určitým jídlům i k obědu a často i k večeři.
Článek
Žák 2. třídy české ZŠ dostal pětku z ČJ. I když měl ve cvičení 80 % správných odpovědí
Žák 2. třídy české ZŠ dostal pětku z ČJ. I když měl ve cvičení 80 % správných odpovědí Školní rok 2023/2024 teprve začal a spousta školáků již domů nosí známky. Nejde však pouze o jedničky, někteří již dokonce dostali mnohem horší známky. Líný učitel aktuálně upozornil na případ žáka 2. třídy ZŠ, který dostal neoprávněně pětku ze cvičení z českého jazyka. Paradoxně měl ve vypracovaném úkolu 80 % správných odpovědí.
Článek
Co se stane, když půjdete spát s make-upem? Vaše pleť vám nepoděkuje
Co se stane, když půjdete spát s make-upem? Vaše pleť vám nepoděkuje Nemusíte mít lékařské vzdělání, abyste si uvědomila, že spaní s make-upem není vůbec dobrý nápad. I když máte večer pocit, že jste unavená nebo že už je pozdě, rozhodně se nezapomeňte odlíčit. V opačném případě napácháte víc škody než užitku.