Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Manželství tohoto páru trvalo pouhý jeden den. Kvůli kruté nemoci přišla o lásku svého života
Manželství tohoto páru trvalo pouhý jeden den. Kvůli kruté nemoci přišla o lásku svého života Statistiky udávají, že se každé druhé manželství dříve či později rozpadne. To ovšem nebyl případ mladého páru z našeho článku. Ačkoliv se vroucně milovali a chtěli spolu strávit zbytek života, nebylo jim přáno. Ovšem ne kvůli tomu, že by si svou lásku přestali opětovat.
Článek
Koronavirus v Česku: Počet nově nakažených za jeden den překročil hranici 5000
Koronavirus v Česku: Počet nově nakažených za jeden den překročil hranici 5000 Ve středu 7. října zaznamenala Česká republika nelichotivý rekord. V tento den přibylo 5335 nově potvrzených případů nákazy novým koronavirem. Počet nově infikovaných covidem-19 tak zdolal hranici pěti tisíc.
Článek
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici Každým rokem přejeme 15. května vše nejlepší k svátku Sofiím a Žofiím. V tento den rovněž slavíme Mezinárodní den rodiny a také Světový den proti mozkové mrtvici. Čím jsou pro nás tak významné?
Článek
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu 21. března si celý svět každoročně připomíná, že jsou mezi námi lidé, kterým příroda nadělila jeden chromozom navíc. Datum Světového dne Downova syndromu je zvoleno zcela záměrně, je to totiž právě jednadvacátý chromozom, který lidem s tímto postižením přebývá.
Článek
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku V Česku si tradičně 5. 7. připomínáme Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje a 6. 7. Den upálení Mistra Jana Husa. Tyto červencové dny však můžeme prožít i jinak, protože přejí lásce a zamilovanosti. Na 5. 7. totiž spadá Mezinárodní den objetí zdarma a na 6. 7. pak Světový den polibku.
Článek
Svatební den podle znamení zvěrokruhu: Jaký bude ten váš?
Svatební den podle znamení zvěrokruhu: Jaký bude ten váš? Svatba je jedinečná událost v životě každého z nás. Ať už čtete horoskopy, nebo ne, věřte, že hvězdy mají vliv i na průběh vašeho svatebního dne. Vaše znamení zvěrokruhu je totiž spojeno s určitými povahovými rysy, od kterých se odvíjí i samotný charakter svatby. Jak tedy vypadá ideální Den D právě pro vaše hvězdné znamení?
Článek
Na koronavirus zemřel teprve 13letý americký chlapec. Několik dnů před smrtí chodil ještě do školy
Na koronavirus zemřel teprve 13letý americký chlapec. Několik dnů před smrtí chodil ještě do školy Jak informoval americký portál CNN, během minulého víkendu zemřel na komplikace spojené s koronavirem teprve 13letý chlapec Peyton Baumgarth. Tento školák se stal nejmladší osobou v americkém státě Missouri, která zemřela na koronavirus.
Článek
Influencerka Nadia Collucci má doma vánoční stromeček po celý rok. Zdobí jej tematicky na Velikonoce, Halloween nebo Den díkůvzdání
Influencerka Nadia Collucci má doma vánoční stromeček po celý rok. Zdobí jej tematicky na Velikonoce, Halloween nebo Den díkůvzdání Zdobení vánočního stromečku je slavnostní událostí, kterou si zpravidla užíváme ráno na Štědrý den. Krásně nazdobený stromek se následně stává středobodem svátečního domova. Tradičně na Tři krále již stromek odstrojujeme a loučíme se s ním do dalších Vánoc. To ale není případ Nadiy Collucci, která má doma vánoční stromek po celý rok.
Článek
Světový humanitární den připadá na 19. srpna. Připomíná tragédii z roku 2003 a zvyšuje povědomí o práci humanitárních pracovníků
Světový humanitární den připadá na 19. srpna. Připomíná tragédii z roku 2003 a zvyšuje povědomí o práci humanitárních pracovníků Světový humanitární den se po celém světě každoročně slaví 19. srpna. A to jako připomínka bombardování hotelu Canal v iráckém Bagdádu 19. srpna 2003, při kterém zahynul zástupce generálního tajemníka OSN a dvě desítky humanitárních pracovníků. Světový humanitární den nevzpomíná pouze na tuto tragédii, má mnohem hlubší význam.
Článek
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky?
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky? Každá žena se na své rande, později na společně strávenou noc se svým vyvoleným pečlivě připravuje. Jsou ovšem situace, kdy jednáme spontánně, ale většinou si vše důkladně plánujeme a tomu také podřídíme veškerou přípravu. Jakou? To se podívejte!
Článek
Maminky Štíbrová a Pártlová jsou už z porodnice doma. Se svými partnery stihly oslavit Den otců
Maminky Štíbrová a Pártlová jsou už z porodnice doma. Se svými partnery stihly oslavit Den otců Čerstvé maminky Nikol Štíbrová a Martina Pártlová se již vrátily z porodnice domů. Ve stejný den, v úterý 16. června, porodily císařským řezem, nyní si již užívají domácí pohodu. Jak dokumentují jejich instagramové příspěvky, v neděli 20. června, kdy je jejich partneři vyzvedli v porodnici, stihli s novopečenými tatínky oslavit i Den otců.
Článek
Co se nesmí dělat na Štědrý den: Neperte prádlo ani nepište milostné dopisy
Co se nesmí dělat na Štědrý den: Neperte prádlo ani nepište milostné dopisy Ke Štědrému dnu se vztahuje spousta tradic, které se snažíme rok co rok dodržovat. Některé pověry nám ovšem říkají nejen, co bychom měli dělat, ale také, kterým činnostem bychom se měli 24. prosince rozhodně vyhnout. Pokud tedy nechcete, aby se vám v příštím roce lepila smůla na paty, které činnosti jsou pro vás o Vánocích striktně zakázané?