Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Očekávaná vánoční reklama 2023 vás chytne za srdce. Její skryté poselství vybízí k zamyšlení
Očekávaná vánoční reklama 2023 vás chytne za srdce. Její skryté poselství vybízí k zamyšlení Že se Vánoce 2023 rychle blíží, dokazuje nejen nabídka kamenných a internetových obchodů. Tradiční součástí předvánoční doby jsou také vánoční reklamy. K nejočekávanějším spotům patří každoročně vánoční reklama od společnosti Coca-Cola. Jejich letošní vánoční reklama 2023 vás skutečně chytne za srdce.
Článek
Amatérská vánoční reklama s dvouletým chlapečkem vás chytne za srdce. Měli by ji vysílat v televizi, shodují se lidé
Amatérská vánoční reklama s dvouletým chlapečkem vás chytne za srdce. Měli by ji vysílat v televizi, shodují se lidé Kdo by nemiloval vánoční reklamy? Ale reklamní spot s chlapečkem Lincolnem ze Skotska je jiný. Jeho maminku, která pracuje v rodinném obchodu se spotřebním zbožím, stál jenom 25 liber. Mnozí lidé se navíc shodují, že jde vůbec o nejlepší vánoční reklamu roku 2020. Jak se toto rozkošné video líbí vám osobně?
Článek
Záchranáři vysvobodili z podzemí 6 malých štěňátek: Video, které při záchranné akci natočili, vás chytne za srdce
Záchranáři vysvobodili z podzemí 6 malých štěňátek: Video, které při záchranné akci natočili, vás chytne za srdce Pouze hrstka lidí dobrovolně riskuje svůj život nebo zdraví. Patří k nim také záchranáři z americké neziskovky Hope for Paws, kteří pravidelně pomáhají zvířatům v nouzi. Velká poklona jim patří za záchranu malých štěňátek uvězněných v podzemní jeskyni. I když tito zvířecí záchranáři berou svou práci samozřejmě, zaslouží si za ni obrovskou medaili.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Manželka kojí svého manžela. Je to podle vás normální?
Manželka kojí svého manžela. Je to podle vás normální? Kojení je velmi intimní záležitost mezi dítětem a jeho matkou. Ovšem slyšeli jste už o tom, že by manželka kojila svého manžela? Opravdu nejde o sci-fi. Že je normální kojit svého muže si myslí 30letá Američanka Rachel Bailey. Kojení si velmi chválí i proto, že má díky němu ke svému manželovi mnohem blíž. Myslíte si, že je to ještě normální?
Článek
Máte nezvladatelné chutě na určité potraviny? Vaše tělo se vám snaží něco říct
Máte nezvladatelné chutě na určité potraviny? Vaše tělo se vám snaží něco říct Ačkoliv se snažíme dodržovat zdravý jídelníček, občas se dostaví neukojitelná chuť na něco nezdravého a pro nás „přísně zakázaného“. U některé z nás se objeví chuť na čokoládu a u jiných například strašlivá chuť na slané brambůrky. Tělo vám těmito chutěmi dává jasně najevo, že mu určitá složka chybí a my vás naučíme rozpoznat, která přesně to je!
Článek
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny Snažíte se o miminko, nebo se chcete naopak těhotenství vyhnout? V obou případech byste na sobě měla umět spolehlivě poznat ovulaci. Právě doba kolem ovulace je totiž jediným obdobím, kdy můžete otěhotnět. Podle kterých příznaků tedy poznáte, že začínáte ovulovat?
Článek
Ewa Farna reagovala na kritiku svého outfitu z předávání Slavíků. Haterům poslala jasný vzkaz
Ewa Farna reagovala na kritiku svého outfitu z předávání Slavíků. Haterům poslala jasný vzkaz Zpěvačka Ewa Farna se na předávání Slavíků 2022 objevila v extravagantním modelu, kterému vévodily modrý sametový overal, oversize sako a mohutná modrá čelenka. Za svůj outfit 29letá stříbrná slavice sklidila spoustu kritiky. Ewa Farna si však z nepřejících komentářů nic nedělá a svým kritikům poslala prostřednictvím sociálních sítí jasný vzkaz.
Článek
Stalkerka poslala muži po prvním rande 159 tisíc SMS. Pak se mu vloupala do domu a vykoupala ve vaně
Stalkerka poslala muži po prvním rande 159 tisíc SMS. Pak se mu vloupala do domu a vykoupala ve vaně Online seznamování je v současné době na vzestupu. Důkladně si ale prověřte, s kým si na internetu píšete a s kým si následně dáte rande tváří v tvář. Ať nedopadnete jako jeden movitý Američan, který netušil, že se na online seznamce seznámí se stalkerkou. Zamilovaná žena mu po prvním rande poslala 159 tisíc SMS a vloupala se mu i do domu.
Článek
Odstraňte ze svého života závistivce, nafoukance či manipulátory, kteří z vás vysávají energii. Budete se cítit mnohem lépe
Odstraňte ze svého života závistivce, nafoukance či manipulátory, kteří z vás vysávají energii. Budete se cítit mnohem lépe Kvalitu našeho života ovlivňujeme nejen my sami. Velký vliv na ni mají také lidé, kteří nás obklopují. Abyste byli skutečně šťastní a nabití pouze pozitivní energií, vyškrtněte ze svého života některé lidi, kteří vám ubírají sílu, elán i vitalitu. Věřte tomu, že když už nebudete v jejich dosahu, budete se cítit mnohem lépe.