Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Luxusní pomazánka z červené řepy na chlebíčky: Jinou už nebudete chtít
Luxusní pomazánka z červené řepy na chlebíčky: Jinou už nebudete chtít Chcete si na vánoční svátky či na silvestra připravit skutečně chutné chlebíčky? Co tak místo klasiky vsadit na neotřelý recept a připravit si na ně luxusní pomazánku z červené řepy? Tato báječná pomazánka skvěle chutná na chlebíčcích z bílé veky i celozrnné bagety. Máme pro vás recept, jak ji udělat.
Článek
Trápí vás nadýmání nebo plynatost? Po těchto potravinách už nebude
Trápí vás nadýmání nebo plynatost? Po těchto potravinách už nebude Nepříjemné nadýmání a plynatost většinou přichází ve chvíli, kdy o to stojíme nejméně. Nejenže se kvůli tomu cítíme dosti nepohodlně, především u žen jde také o kosmetickou vadu, která jednoduše řečeno překáží.
Článek
Nebaví vás odlakovávání nehtů? Díky tomuto triku to už bude hračka
Nebaví vás odlakovávání nehtů? Díky tomuto triku to už bude hračka Přiznejme si, dámy, které z nás by se chtělo po náročném a dlouhém dni, poté co přijdeme domů z práce, si ještě dělat manikúru? Asi žádné, že? My pro vás máme ale trik, jak si rychle, účinně a především téměř bez práce odlakovat nehty během pár sekund!
Článek
Nevychází vám vztahy? Možná to bude tím, že jste se narodila v tomto znamení
Nevychází vám vztahy? Možná to bude tím, že jste se narodila v tomto znamení Některé ženy mají to štěstí, že téměř na poprvé najdou svého prince na bílém koni, se kterým stráví zbytek svého života. Na druhou stranu jsou tady ženy, které ač se snaží sebevíc, vztahy jim jednoduše řečeno nevychází a ony nevědí proč.
Článek
Už jste ochutnala cuketové palačinky? Je to netradiční způsob, jak zužitkovat úrodu cuket
Už jste ochutnala cuketové palačinky? Je to netradiční způsob, jak zužitkovat úrodu cuket Smažená cuketa, cuketové bramboráky nebo cuketová buchta. A stále dokola. Už vás nebaví vařit z cukety pořád ty stejné recepty? Jelikož se už zanedlouho budete opět těšit z cuketové úrody, z této oblíbené zeleniny si můžete připravit velmi netradiční recept. Co říkáte na cuketové palačinky?
Článek
Pravidla pro nástup do školy 1. září 2021: Co vše budou muset děti splnit?
Pravidla pro nástup do školy 1. září 2021: Co vše budou muset děti splnit? První školní den zanedlouho opět zaklepe na dveře. S ohledem na koronavirovou krizi však budou muset žáci a studenti od 1. září 2021 dodržovat hned několik důležitých pravidel. Co vše tedy budou muset splnit, aby byl jejich nástup do školy úspěšný?
Článek
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit?
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit? Dámské šatníky zpravidla praskají ve švech a překypují nejrůznějšími věcmi, včetně těch, kterých jsme se my ženy měly již dávno zbavit. Tyto věci tam máme všechny bez rozdílu, bohužel…
Článek
Jak se chovat při bouřce? Ať už jste doma, v autě, ve městě či v přírodě, držte se několika pravidel
Jak se chovat při bouřce? Ať už jste doma, v autě, ve městě či v přírodě, držte se několika pravidel V Česku zažijeme každoročně 25 až 40 bouřkových dní. Blesky bohužel způsobují nejen požáry, ale také oběti na životech. Proto je důležité vědět, jak se chovat při bouřce doma, ve městě či ve volné přírodě. Na co si dát tedy pozor?
Článek
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli
8 největších "lží" o akné, které jste už slyšeli Pro každého z nás je akné doslova noční můrou, která se pravidelně objeví v době, kdy je to nejméně vhodné. Když se akné objeví, je úplně jedno, že jeho nositelkou je náctiletá dívka, dospělá žena anebo muž, vždy je jednoduše nevítané.
Článek
Dívka trpěla velkými bolestmi břicha. Madeleine si od zdravotníků vyslechla, že má zácpu a je hysterka, vše ale bylo jinak
Dívka trpěla velkými bolestmi břicha. Madeleine si od zdravotníků vyslechla, že má zácpu a je hysterka, vše ale bylo jinak Bolesti břicha se nevyplatí podceňovat. Tuto skutečnost potvrzuje 21letá Madeleine z britského Rugby, kterou dlouhé čtyři roky trápila neskutečná bolest břicha. Během několika vyšetření jí lékař řekl, že má zácpu. Zdravotní sestra ji zase označila za hysterku. Bolesti byly velmi vážné a Madeleine kvůli nim nemohla ani spát. Později se ukázalo proč.
Článek
Kauza páťáka, který dělal přijímačky na 8leté gymnázium, budí vášně. Za vše může chybka, kvůli které Cermat neuznal odpověď
Kauza páťáka, který dělal přijímačky na 8leté gymnázium, budí vášně. Za vše může chybka, kvůli které Cermat neuznal odpověď Žák páté třídy nejmenované české ZŠ dělal jednotné přijímací zkoušky na osmileté gymnázium. Na jednu z otázek v testu z češtiny odpověděl správně a pochopil její podstatu. Cermat mu ovšem tuto odpověď kvůli drobné chybce neuznal. Na tuto kauzu upozornil na sociálních sítích Běžící češtinář alias vystudovaný bohemista Jarmil Vepřek.