Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit Téměř každá žena miluje květiny. Dostáváme je k narozeninám, k svátku, k výročí anebo jen tak, když si muž vzpomene a chce nám udělat radost. Některé mají rády více exotické, některé dávají přednost klasikám. A co vy, která je ta vaše oblíbená?
Článek
Očekávaná vánoční reklama 2023 vás chytne za srdce. Její skryté poselství vybízí k zamyšlení
Očekávaná vánoční reklama 2023 vás chytne za srdce. Její skryté poselství vybízí k zamyšlení Že se Vánoce 2023 rychle blíží, dokazuje nejen nabídka kamenných a internetových obchodů. Tradiční součástí předvánoční doby jsou také vánoční reklamy. K nejočekávanějším spotům patří každoročně vánoční reklama od společnosti Coca-Cola. Jejich letošní vánoční reklama 2023 vás skutečně chytne za srdce.
Článek
Video ukazuje, jak se v Československu vyráběly tvrdé bonbóny Bon Pari. Děti je milovaly už od 70. let
Video ukazuje, jak se v Československu vyráběly tvrdé bonbóny Bon Pari. Děti je milovaly už od 70. let Nekousat, ale cucat. Generace tuzemských dětí vyrůstaly na tvrdých bonbónech Bon Pari, které se začaly v Československu v 6 příchutích a barvách vyrábět už v roce 1977. Také na tyto bonbóny nedáte od dob svého dětství dopustit? V tom případě se podívejte na video, které ukazuje, jak se Bon Pari vyráběly v roce 1982 ve státním podniku Čokoládovny.
Článek
8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky
8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky Sice my ženy období bez sexu zvládáme o něco lépe než muži, avšak po delší době nám naše tělo dokáže dát dost jasně najevo, že mu právě tyto chvilky chybí. Protože jak už to tak bývá, žena, která má delší dobu sexuální půst, se chová naprosto jinak než žena, která má sex pravidelně. Nevěříte?
Článek
Nechcete se v létě spálit? Na opalovací sezonu vás už teď připraví betakaroten
Nechcete se v létě spálit? Na opalovací sezonu vás už teď připraví betakaroten Těšíte se na to, až začnete v létě chytat bronz? Abyste se neopalovala spíš do ruda a předešla bolestivým spáleninám od sluníčka, je na čase, abyste se na letošní opalovací sezonu připravila několik týdnu dopředu. Začněte dodržovat následující zásadu, díky které se v létě nespálíte, a budete se naopak pyšnit dokonalým opálením.
Článek
Chcete přejít na přírodní kosmetiku? Tohle vás čeká!
Chcete přejít na přírodní kosmetiku? Tohle vás čeká! Jaro je symbolem znovuzrození. Využijte toho a nechte také svou pleť, ať se znovuzrodí s přírodní kosmetikou! Že se bojíte? Nevíte, co od ní máte očekávat a jak na přírodní kosmetiku vůbec přejít? Odpověď na nejčastější otázky o přírodní kosmetice vám poskytnou právě následující řádky!
Článek
Amatérská vánoční reklama s dvouletým chlapečkem vás chytne za srdce. Měli by ji vysílat v televizi, shodují se lidé
Amatérská vánoční reklama s dvouletým chlapečkem vás chytne za srdce. Měli by ji vysílat v televizi, shodují se lidé Kdo by nemiloval vánoční reklamy? Ale reklamní spot s chlapečkem Lincolnem ze Skotska je jiný. Jeho maminku, která pracuje v rodinném obchodu se spotřebním zbožím, stál jenom 25 liber. Mnozí lidé se navíc shodují, že jde vůbec o nejlepší vánoční reklamu roku 2020. Jak se toto rozkošné video líbí vám osobně?
Článek
Jak přežít začátek školního roku? Nastavte si pravidla už od začátku
Jak přežít začátek školního roku? Nastavte si pravidla už od začátku Začátku školního roku se děsí nejen každý školák a student, ale také každý rodič. Zvlášť pro rodiče malých dětí je začátek školního roku doslova o nervy, neboť malý školák musí začít dodržovat pevný řád spojený s řadou povinností. A s tím má často problémy. Abyste se kvůli tomu coby rodiče příliš nestresovali, myslete na tato pravidla.
Článek
Záchranáři vysvobodili z podzemí 6 malých štěňátek: Video, které při záchranné akci natočili, vás chytne za srdce
Záchranáři vysvobodili z podzemí 6 malých štěňátek: Video, které při záchranné akci natočili, vás chytne za srdce Pouze hrstka lidí dobrovolně riskuje svůj život nebo zdraví. Patří k nim také záchranáři z americké neziskovky Hope for Paws, kteří pravidelně pomáhají zvířatům v nouzi. Velká poklona jim patří za záchranu malých štěňátek uvězněných v podzemní jeskyni. I když tito zvířecí záchranáři berou svou práci samozřejmě, zaslouží si za ni obrovskou medaili.
Článek
Vyhazujete slupky z cibule? Od teď už to nikdy neuděláte
Vyhazujete slupky z cibule? Od teď už to nikdy neuděláte Cibule patří mezi potraviny, bez kterých by si hospodyňky vaření dokázaly jen těžko představit. Nejenom, že jídlu dodá vytříbenou chuť, navíc je pro nás opravdu velmi zdravá. Bohužel naše nevědomost způsobila, že tu část, která je pro nás mnohem prospěšnější než samotná cibule, vyhazujeme.