Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak skladovat česnek, aby vám doma vydržel co nejdéle. Tajemství je ve správné teplotě a vlhkosti vzduchu
Jak skladovat česnek, aby vám doma vydržel co nejdéle. Tajemství je ve správné teplotě a vlhkosti vzduchu Není nad pravý český česnek, který vám na podzim a v zimě dodá potřebné vitaminy a minerály a posílí také činnost vašeho imunitního systému. Ať už jste si česnek vypěstovali sami, nebo jste si jej koupili od českého pěstitele, měli byste jej dobře skladovat. Jedině tak bude stále plný síly a dodá vašemu zdraví to nejlepší.
Článek
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku Když sestřička vešla do pokoje a uviděla, co matka dělá svému novorozenému dítěti, musela okamžitě zakročit...Zaměstnanci nemocnice odhalili, že 24letá matka už několik dní kouše své dítě do paže. Incident se odehrál jen pár dní po narození tohoto malého chlapce. 
Článek
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl Je tu léto a s ním nastává doba cestování. Rodiny s dětmi vyrážejí na dovolenou často i letecky. Jistě souhlasíte s tím, že plačící dítě v letadle bývá postrachem všech pasažérů. O velmi nepříjemný zážitek, který vyústil v konflikt s matkou a jejím dítětem, se na sociálních sítích podělil muž, který cestoval první třídou.
Článek
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona Jak se chováte, když zrovna jedete v autě na místě spolujezdce? Předpisově, anebo si čas od času dovolíte menší přestupek? Pokud si s oblibou pokládáte nohy na palubní desku, měli byste zpozornět. Upustit od tohoto zvyku vám radí hlavně Grainne Kealyová, které právě položené nohy na palubní desce způsobily nenávratnou devastaci obličeje.
Článek
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu Na Facebooku se objevila fotka skříňky s popadanými talíři. Do nepříjemné situace se dostala jedna žena, která poskládala talíře nad kuchyňskou linkou tak nešťastně, že jí popadaly. Kdyby skříňku otevřela, talíře by se rozbily, což nechtěla. Proto na Facebooku chtěla poradit, co má dělat. Rady ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat.
Článek
Jak správně ohřát párky ve vodě, aby nepopraskaly? Spousta lidí dělá chybu
Jak správně ohřát párky ve vodě, aby nepopraskaly? Spousta lidí dělá chybu Ohřívání párků ve vodě vám může připadat jako triviální záležitost, kterou zvládne každý. Zdání ale klame. Spousta lidí se při vaření párků dopouští zásadní chyby. Výsledkem jsou tak popraskané párky, které přišly o svou přirozenou šťavnatost. Jak tedy správně ohřát párky ve vodě, aby nepopraskaly? Držte se následujících pravidel.
Článek
Když se ženy líčí samy vs. když jim dělá make-up profesionálka. Ruská vizážistka Julia Ismailova ukázala rozdíl
Když se ženy líčí samy vs. když jim dělá make-up profesionálka. Ruská vizážistka Julia Ismailova ukázala rozdíl Jste spokojená s tím, jak se líčíte, nebo byste svůj vzhled mírně poupravila? V případě používání make-upu se však nemá nic přehánět a méně někdy znamená více. Právě to by vám poradila ruská vizážistka Julia Ismailova. Tato profesionálka předělává běžný make-up žen a klade důraz na přirozenost. A výsledek? Ten je naprosto dokonalý.
Článek
Prožila klinickou smrt: To, co tato žena viděla během ní, vás doslova ohromí
Prožila klinickou smrt: To, co tato žena viděla během ní, vás doslova ohromí Lidé věří, že po smrti je čeká mnohem lepší život než ten, který prožívali. Různá náboženství mají na posmrtnou existenci zcela rozličné názory. Jedni věří, že duše lidí půjdou do ráje, jiné do pekla - podle toho, jaký život vedli. Někteří se údajně převtělí do zvířete nebo se opět narodí. Co však člověk prožívá v době kdy přechází na „druhý břeh“?