Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.
Článek
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy?
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy? Internetem se jako lavina šíří fotka tenisek, kvůli které lidé vedou nekonečné spory. Důvod je prostý. Nemůžou se shodnout na barvě, které tyto boty mají. Jedni vidí šedo-tyrkysovou a druzí růžovo-bílou kombinaci. Je to jako v případě legendárních šatů, o kterých se lidé hádali, zda jsou černo-modré, nebo bílo-zlaté. A co vy? Jaké barvy vidíte?
Článek
Kočka se zachránila před požárem skokem z 5. patra. Její kaskadérský kousek baví internet
Kočka se zachránila před požárem skokem z 5. patra. Její kaskadérský kousek baví internet O kočkách se říká, že mají osm životů. Že je to skutečně pravda, letos v květnu dokázala jedna černá kočka žijící v chicagské čtvrti Englewood. Při požáru výškové budovy vyskočila neohroženě z pátého patra a bez úhony dopadla na zem. Její kaskadérský kousek natočili chicagští hasiči. Video s kočičí kaskadérkou je nyní hitem internetu.
Článek
Této dívce v cukrárně řekli, že je moc tlustá: Její pomstou se baví celý internet
Této dívce v cukrárně řekli, že je moc tlustá: Její pomstou se baví celý internet Když 19letá Vega Blossom čekala ve své oblíbené cukrárně, až na ni přijde řada, zažila něco, s čím absolutně nepočítala. Žena, která stála ve frontě za ní, na celou cukrárnu prohlásila, že doufá, „že toto tlusté prase jí nevykoupí všechny její oblíbené dortíky“. Co na to Vega? Vymyslela geniální pomstu, kterou se baví celý internet.
Článek
Televizní rosnička Jennifer McDermed pohotově reagovala na chybu při předpovědi počasí. Jejím originálním přístupem se baví internet
Televizní rosnička Jennifer McDermed pohotově reagovala na chybu při předpovědi počasí. Jejím originálním přístupem se baví internet Předpověď počasí nemusí být nuda. Předvedla to americká rosnička Jennifer McDermed, která moderuje pořad o počasí pro televizní stanici FOX 9. Sympatická meteoroložka se postarala o senzaci, neboť během živého vysílání skvěle zareagovala na chybu v grafice na pozadí. Z její reakce se stal obrovský hit, který se šíří internetem jako lavina.
Článek
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu Jen málokomu, kdo pravidelně navštěvuje sociální sítě, unikla tato fotografie, která zachycuje čtveřici kamarádů sedících u stolu s poměrně znuděnými výrazy. S touto fotografií se vytvořilo několik vtipných obrázků, které internetový svět obletěly několikrát. Kdo vlastně jsou ale tito chlapci a jak vypadají dnes?
Článek
Koronavirová taneční výzva: Zapojují se hasiči a policisté z celého Česka
Koronavirová taneční výzva: Zapojují se hasiči a policisté z celého Česka Taneční výzvy Coronavirus Dance Challenge se účastní hasiči, policisté i strážníci napříč celým Českem. A nejen oni. Tancem a zpěvem proti koronaviru bojují také zdravotníci, studenti nebo lidé v karanténě.