Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte?
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte? Pevný a kulatý zadeček u žen patří k současným ideálům krásy. Ovšem i v tomto případě není nic zadarmo, protože žena si jej musí vydřít pravidelným cvičením. Kdo má aktuálně nejkrásnější zadek na světě? Podle pozitivních reakcí na sociálních sítích jde o známou českou influencerku a podnikatelku Nelu Slovákovou. Souhlasíte s tímto tvrzením?
Článek
Zemřela známá herečka z nekonečného seriálu. Její tělo našli na poli
Zemřela známá herečka z nekonečného seriálu. Její tělo našli na poli Její smrt vyvolává velké otázky. Ve věku 64 let zemřela americká herečka Robyn Bernardová, která se proslavila zvláště díky dlouholetému účinkování v oblíbeném seriálu General Hospital. Její tělo našli v úterý 12. března 2024 ráno na poli poblíž města San Jacinto v Kalifornii.
Článek
Herečka Aneta Krejčíková se předvedla v rudém spodním prádle. Hvězda Ulice vypadá i po dvou porodech perfektně
Herečka Aneta Krejčíková se předvedla v rudém spodním prádle. Hvězda Ulice vypadá i po dvou porodech perfektně Herečka Aneta Krejčíková, která se proslavila účinkováním v nekonečném seriálu Ulice, má i po dvou dětech skvělou postavu. Kdo pochyboval, že tomu tak je, po zhlédnutí aktuální Anetiny fotky na Instagramu změnil názor. Herečka se ukázala v celé své kráse v červeném spodním prádle a vypadá naprosto fantasticky.
Článek
Řachanda čeká miminko. Herečka Denisa Pfauserová oznámila těhotenství
Řachanda čeká miminko. Herečka Denisa Pfauserová oznámila těhotenství Pohádková Řachanda a hvězda seriálu ZOO, Denisa Pfauserová, je v radostném očekávání. Na Instagramu se veřejně pochlubila rostoucím bříškem a fotkami z ultrazvuku. Své fanoušky ovšem zaskočila tím, že těhotenství dokázala skrývat dlouhých pět měsíců. Těhotné Denise Pfauserové totiž vychází termín porodu již na letošní červen.
Článek
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud?
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud? Na první pohled se mohlo zdát, že tito lidé mají všechno. Úspěšnou kariéru, bohatství i obdiv lidí kolem sebe. Popularita má i však svou odvrácenou stránku, kterou bývá ztráta soukromí a nadměrný stres. Někteří se tak pro svůj odchod rozhodli dobrovolně, jiné připravila o život nešťastná náhoda. Kteří významní lidé nás opustili příliš brzy?
Článek
Zemřela Libuše Šafránková. Česká Popelka se dožila 68 let
Zemřela Libuše Šafránková. Česká Popelka se dožila 68 let Ve středu 9. června zemřela jedna z nejoblíbenějších českých hereček Libuše Šafránková. Bylo jí 68 let. Celý národ ji miloval jako filmovou Popelku z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Její skon pro zpravodajský server CNN Prima News potvrdil její syn Josef Abrhám mladší.
Článek
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit Možná vám to připadá jako nedávno, kdy Britney Spears porodila svého prvního syna, svět obletěly první snímky Suri Cruise a deníky se předháněly v tom, kdo víc zaplatí za snímky prvního společného dítěte Angeliny Jolie a Brada Pitta. Věřte tomu nebo ne, už je to nějaký ten pátek a všechny tyhle děti pěkně vyrostly.
Článek
Zemřela profesorka Boženka ze Sněženek a machrů. Herečce Valentině Thielové bylo 89 let
Zemřela profesorka Boženka ze Sněženek a machrů. Herečce Valentině Thielové bylo 89 let Český showbyznys zasáhla smutná zpráva. Ve věku 89 let zemřela v sobotu 15. října 2022 česká herečka Valentina Thielová, kterou snad každý znal jako profesorku Boženku z filmu Sněženky a machři. O odchodu této herecké legendy informovala její rodina.