Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů Lidí se stejnou diagnózou, jakou trpí Lukáš, je na celém světě jen několik desítek. Vedle křehké a zranitelné kůže jsou postiženy i jeho svaly. Ty kvůli tzv. dystrofii ztrácejí svou funkci a jsou velmi slabé. Lukáš je odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů.
Článek
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení Z rozsáhlé analýzy vyplývá, že statisíce lidí jsou nakažení koronavirem a vůbec o tom neví. Skrytá infekce může být zdrojem nových ohnisek nákazy.
Článek
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí Thajská národní kuchyně je oblíbená po celém světě. Přesto existuje jedno konkrétní thajské jídlo, kterému bychom se měli vyhnout. Může mít totiž katastrofální následky na naše zdraví. Jedná se o pokrm Koi Pla, který dle odhadů ročně v Thajsku zabije až 20 tisíc lidí. Toto nebezpečné jídlo totiž způsobuje rakovinu jater.
Článek
Jak se odmilovat? Z nešťastné lásky se vymaníte, když si budete držet odstup a začnete vše brát s nadhledem
Jak se odmilovat? Z nešťastné lásky se vymaníte, když si budete držet odstup a začnete vše brát s nadhledem Láska si nevybírá. Někdy přijde jako blesk z čistého nebe a vy se zamilujete do osoby, o které víte, že s ní nemůžete být. Jak se z této nešťastné lásky vymanit? Nespoléhejte se pouze na čas, rychleji se odmilovat vám pomohou také následující typy.
Článek
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě Den svatého Valentýna se pomalu ale jistě stává stále oblíbenějším svátkem, který má i u nás své místo. Někteří ho odsuzují jako ryze americký komerční svátek, jiní na něj nedají dopustit Odkud k nám ale vlastně tento svátek přišel a jak se (ne)slaví v jiných částech světa?
Článek
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa Nevěra k partnerským vztahům patří již od pradávna. V každé zemi mají však lidé na nevěru trochu odlišný názor a je úplně jedno, zda nevěrníkem byl muž či žena.
Článek
Tento muž dlouhých 78 let skrýval tajemství. Odhalením pravdy šokoval tisíce lidí
Tento muž dlouhých 78 let skrýval tajemství. Odhalením pravdy šokoval tisíce lidí Po dobu karantény, kdy se lidé nemohli stýkat se svými přáteli či se věnovat aktivně svým koníčkům, měli dostatek času přemýšlet. Stejně na tom byl také muž, který si právě díky karanténě a spoustě času uvědomil, že nastal čas prozradit to, co dlouhá léta zamlčoval.
Článek
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě?
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě? Maminky po celém světě už za pár dnů slaví svůj svátek. Světový Den matek připadá na druhou květnovou neděli, české maminky však měly svůj svátek už 8. května. Vyznat lásku své mámě však nemusíte jenom v tento den. To, jak moc ji máte rádi, jí říkejte všech 365 dnů v roce. Tato nejdůležitější žena vašeho života vám to stonásobně oplatí.
Článek
Svatba v čase koronaviru: Nevěsta a ženich z Velké Británie uspořádali svatbu pro 250 lidí, neporušili ovšem žádné nařízení
Svatba v čase koronaviru: Nevěsta a ženich z Velké Británie uspořádali svatbu pro 250 lidí, neporušili ovšem žádné nařízení Od pondělí 19. října v Česku platí omezení pro svatby. Od tohoto data se bude moci svatby zúčastnit pouze 30 osob. V omezení vztahujících se na svatební den však není Česko jediné, určité zákazy a nařízení v tuto chvíli platí prakticky po celém světě. Jeden pár z Velké Británie ovšem uspořádal svatbu pro 250 lidí. Jak to dokázal?
Článek
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují Spousta lidí o té pravé lásce jenom sní a myslí si, že na ně v životě snad ještě čeká. Pokud jste si však jisti tím, že máte partnera, po jehož boku prožijete celý svůj život, můžeme vám jenom pogratulovat. Inspirací v následujících letech vám mohou být manželé Dorothy a Wayne, kteří se vzali před 55 lety a jejichž láska časem ještě zesílila.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
Zakázaná dětská jména ve světě: Santa Claus, Ikea, Facebook nebo Nutella
Zakázaná dětská jména ve světě: Santa Claus, Ikea, Facebook nebo Nutella Vybíráte jméno pro své nenarozené miminko? Stačí zalistovat v kalendáři a coby nastávající rodiče máte spoustu možností. Možná vás ale překvapí, že řada států světa má seznam nelegálních či zakázaných dětských jmen. Jak tedy nemohou své miminko pojmenovat rodiče třeba v USA, Austrálii, Španělsku, Itálii nebo Francii?
Článek
O malého brášku s leukémií se s láskou stará jeho starší sestra: Rakovina je spojila v nerozlučitelnou dvojku
O malého brášku s leukémií se s láskou stará jeho starší sestra: Rakovina je spojila v nerozlučitelnou dvojku Rakovina je zákeřná nemoc, se kterou po celém světě bojují miliony lidí. Snad největší bolestí pro rodiče je, když rakovinou onemocní jejich dítě. K častým nádorovým onemocněním malých dětí patří akutní lymfoblastická leukémie, kterou onemocněl i Beckett Burge. O tohoto malého bojovníka se skoro dva roky neuvěřitelně stará jeho starší setra.
Článek
Chorvatská babička Glam Ma je hvězdou Instagramu: A to díky své vnučce, která je make-up artistkou
Chorvatská babička Glam Ma je hvězdou Instagramu: A to díky své vnučce, která je make-up artistkou Této chorvatské ženě je 82 let, žije v domě s pečovatelskou službou, a přesto je hvězdou Instagramu. Babičce Livii Mulac, kterou si oblíbili statisíce lidí po celém světě, nikdo neřekne jinak než Glam Ma. Za vše může její vnučka, make-up artistka Tea Flego, která na své babičce zkouší nejnovější kosmetické produkty. A Livii to očividně svědčí.
Článek
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět Dovršil váš partner nebo muž, se kterým chcete navázat vztah, padesátku? Nebo ji už překročil? O ženách se říká, že jsou přecitlivělé, když se jedná o jejich věk. U mužů je to snad ještě horší. Nedokážou se vyrovnat s tím, že také oni stárnou. Tyto rady vám pomohou zvládnout jejich zvláštní a nepředvídatelnou povahu a osobnost.