Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání Před dvěma lety zavítala 23letá Kate Lefler do baru, kde podle svých slov zažila osudové setkání. Na krátkou chvíli se zde potkala s panem neznámým, který se jí představil jako Adam. Mezi párem přeskočila jiskra. Kate se však už s tímto mužem nesetkala. Jelikož jej nedokázala vyhnat z hlavy, vyhlásila po něm pátrání na Instagramu.
Článek
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá Zpěvačka Monika Bagárová si plnými doušky užívá exotickou dovolenou na Zanzibaru, kam vyrazila nejen se svou dcerkou Rumunikou, ale také se svým současným přítelem Leonardem Lekajem. Nová láska Monice velmi prospívá a vedle karlovarského podnikatele jenom kvete. Ostatně, dokazují to i její posty na Instagramu.
Článek
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo Zamilovaní lidé často dělají hloupé věci, kterých později litují. Růžové brýle měl i Malakye Brooks, který si během dovolené v prázdninovém ráji na Ibize nechal na záda vytetovat velký hanbatý obrázek své přítelkyně. Po příjezdu do Británie se však pár rozešel a Malakye se na vlastní kůži přesvědčil, že romantická gesta se prostě dělat nevyplácí.
Článek
Andrea Verešová si užívá v Dubaji. Na Instagramu sdílí zamilované fotky i tělo v plavkách
Andrea Verešová si užívá v Dubaji. Na Instagramu sdílí zamilované fotky i tělo v plavkách V případě modelky Andrey Verešové a jejího manžela Daniela Volopicha rozhodně nezáleží na tom, zda je svatého Valentýna. Tento hvězdný manželský pár si vyjadřuje lásku všech 365 dnů v roce. O této skutečnosti svědčí zamilovaný příspěvek, který Andrea Verešová sdílela na Instagramu. Kde jej pořídila? Až v daleké Dubaji!
Článek
65letá Češka si vzala v Pákistánu 23letého Abdullaha. Seznámili se díky Facebooku
65letá Češka si vzala v Pákistánu 23letého Abdullaha. Seznámili se díky Facebooku Láska nezná věk ani hranice. Důkazem je 65letá učitelka z České republiky, která odjela do Pákistánu za svou láskou, 23letým Abdullahem. Tento pár se seznámil před třemi lety na Facebooku, až v prosinci 2020 se setkal tváří v tvář. Že to mezi Abdullahem a jeho vyvolenou jiskří, svědčí fakt, že dvojice stvrdila svou lásku manželským slibem.
Článek
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí!
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí! Dámy, sdělím vám nepříjemnou pravdu - umělé gelové nehty, kalhoty s vysokým pasem i šňůrkatá tanga muže naprosto odpuzují. Je to šok, že?
Článek
28letá Kelsey Hopefulová má o 48 let staršího partnera. Jsou velmi zamilovaní, lidé jim však jejich lásku nepřejí
28letá Kelsey Hopefulová má o 48 let staršího partnera. Jsou velmi zamilovaní, lidé jim však jejich lásku nepřejí Pomyslný Amorův šíp vás může zasáhnout ve chvíli, kdy to nejméně čekáte. Tuto generacemi ověřenou pravdu potvrzuje 28letá Kelsey Hopefulová, která je zamilovaná do 76letého muže. Svého partnera Guye BonGiovanniho potkala před lety na hodině jógy. Jak Kelsey, tak Guy však kvůli svému vztahu čelí velké kritice od svých rodin.
Článek
Jak změnit partnera k obrazu svému? Není to nic složitého
Jak změnit partnera k obrazu svému? Není to nic složitého Ačkoliv si to spousta z nás myslí, nikdo není dokonalý a každý z nás má své chybičky. I přesto, že do svého přítele či manžela jste po uši zamilovaná, najdou se drobnosti, které vás doslova vytáčí do běla.
Článek
Stalkerka poslala muži po prvním rande 159 tisíc SMS. Pak se mu vloupala do domu a vykoupala ve vaně
Stalkerka poslala muži po prvním rande 159 tisíc SMS. Pak se mu vloupala do domu a vykoupala ve vaně Online seznamování je v současné době na vzestupu. Důkladně si ale prověřte, s kým si na internetu píšete a s kým si následně dáte rande tváří v tvář. Ať nedopadnete jako jeden movitý Američan, který netušil, že se na online seznamce seznámí se stalkerkou. Zamilovaná žena mu po prvním rande poslala 159 tisíc SMS a vloupala se mu i do domu.
Článek
Jak se odmilovat? Z nešťastné lásky se vymaníte, když si budete držet odstup a začnete vše brát s nadhledem
Jak se odmilovat? Z nešťastné lásky se vymaníte, když si budete držet odstup a začnete vše brát s nadhledem Láska si nevybírá. Někdy přijde jako blesk z čistého nebe a vy se zamilujete do osoby, o které víte, že s ní nemůžete být. Jak se z této nešťastné lásky vymanit? Nespoléhejte se pouze na čas, rychleji se odmilovat vám pomohou také následující typy.
Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?
Článek
Znamení zvěrokruhu, která v roce 2021 najdou osudovou lásku. Spřízněnou duši potkají Blíženci, Lvi či Štíři
Znamení zvěrokruhu, která v roce 2021 najdou osudovou lásku. Spřízněnou duši potkají Blíženci, Lvi či Štíři Rok 2021 přinese něco nového každému znamení zvěrokruhu. Horoskop lásky ovšem napovídá, že některá hvězdná znamení najdou v roce 2021 životního partnera. Kterým znamením tedy letošní rok přinese novou lásku na celý život? Projděte si následující seznam znamení zvěrokruhu, která se letos osudově zamilují. Možná, že se mezi nimi najdete také.
Článek
Jihokorejská tatérka Abii vytváří tetování inspirované malbou na porcelán. Místo štětce používá jehlu
Jihokorejská tatérka Abii vytváří tetování inspirované malbou na porcelán. Místo štětce používá jehlu Pod rukama jihokorejské umělkyně Abii vznikají nádherná tetování, která připomínají obrázky malované na porcelán. Tatérka, která žije a pracuje v Bucheonu v Jižní Koreji, dlouhé roky studovala umění, akvarelovou techniku, design i malbu na porcelán. Nyní pomocí tatérské jehly maluje barevným inkoustem přímo na lidské tělo.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
Pravidla letní lásky: Držte se jich, jedině tak si užijete žhavý letní flirt bez následků
Pravidla letní lásky: Držte se jich, jedině tak si užijete žhavý letní flirt bez následků Hřejivé sluneční paprsky, šplouchající moře, rozpálená pláž a rozbouřené hormony. Doba letních lásek je opět tu. Pokud jste nezadaná, klidně si ji užijte plnými doušky. Žhavý letní flirt však s sebou nese i spoustu rizik. Abyste si jej mohla vychutnat bez následků, není od věci, když budete myslet na následující jednoduchá pravidla.
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.