Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čas sukní a šortek se blíží: Jak ale zamaskovat křečové žíly?
Čas sukní a šortek se blíží: Jak ale zamaskovat křečové žíly? Už za pár týdnů se venkovní teploty přehoupnou přes 20 stupňů Celsia. Opět se tak budeme moci obléct do krátkých sukní, šatů, kraťasů nebo šortek. Jenže ne každá z nás má výstavní nohy, a tak nás trápí celulitida nebo dokonce křečové žíly. Jestli nechcete dávat svému okolí své „křečáky“ na odiv, poradíme vám, jak je jednoduše zamaskovat.
Článek
Kdy začít s vánočním úklidem a jak jej naplánovat? Pomůže vám harmonogram vánočního úklidu
Kdy začít s vánočním úklidem a jak jej naplánovat? Pomůže vám harmonogram vánočního úklidu Chcete mít na Vánoce krásně uklizený domov? Začátkem prosince nastal ideální čas, abyste se dali do předvánočního úklidu. Přejete-li si úklid svého domu či bytu perfektně zvládnout, je důležité jej naplánovat do nejmenších detailů. Není od věci, když si sestavíte harmonogram vánočního úklidu, díky kterému budete uklízet opravdu systematicky.
Článek
Za emoční přejídání může stres, hněv nebo nuda. Jak z něj ven?
Za emoční přejídání může stres, hněv nebo nuda. Jak z něj ven? Rozešla jste se s přítelem, máte před náročnou zkouškou nebo vás následující den čeká přijímací pohovor na novou práci? Pokud své emoce, které z těchto situací vyplývají, řešíte jídlem, máte velký problém. Aby ručička na váze neukazovala stále vyšší číslo, zkuste se z emočního přejídání nadobro vymanit. Jak na to?
Článek
Dokážete najít člověka bez roušky? Zvládnou to jen ti nejbystřejší
Dokážete najít člověka bez roušky? Zvládnou to jen ti nejbystřejší Jen velmi málo lidí dokáže v krátkém čase najít na obrázku člověka, který nemá na obličeji roušku. Patříte mezi ně a hádanku hravě zvládnete?
Článek
Čím nahradit kypřicí prášek do pečiva: Zkuste jedlou sodu, vinný kámen nebo klasickou sodovku
Čím nahradit kypřicí prášek do pečiva: Zkuste jedlou sodu, vinný kámen nebo klasickou sodovku Kypřicí prášek do pečiva využíváme hlavně k pečení sladkých moučníků a dezertů. Jenže, občas se stane, že ačkoliv máme nakoupené všechny potřebné suroviny, na prášek do pečiva zkrátka zapomeneme. Abychom se nemuseli vracet zpátky do obchodu, kypřicí prášek můžeme velmi snadno nahradit jinými ingrediencemi. Které jsou ty nejosvědčenější?
Článek
Jak se vyrovnat s rozchodem? Vyzkoušejte tři účinné strategie
Jak se vyrovnat s rozchodem? Vyzkoušejte tři účinné strategie Rozchod s partnerem bolí a může trvat dlouhé týdny, než se dostanete z nejhoršího. Ať už jste se rozešla s partnerem vy, nebo jste dostala kopačky, zkuste se s tím, co bylo, vyrovnat. Rozhodně však zapomeňte na alkohol nebo na náruč jiného muže. Zkuste se po rozchodu naopak uzdravit díky třem následujícím účinným strategiím.
Článek
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí Ačkoliv bychom to rády o sobě všechny tvrdily, ne každá z nás je dokonalá milenka. Jsme bytosti, které mají tendenci věřit tomu, že naše „postelové dovednosti“ jsou výjimečné a úžasné, což však nemusí být vůbec pravda.
Článek
Mikrovlnka nejen k ohřevu jídla: Použijte ji jinak, než znáte
Mikrovlnka nejen k ohřevu jídla: Použijte ji jinak, než znáte Mikrovlnná trouba, kterou většina z nás používá k ohřevu jídla, může mít i mnoho dalších využití. A nejde jenom o vaření hrnkových knedlíků nebo pečení bábovek. Jsou tu i další mikrovlnkové vychytávky, které vám časově ulehčí práci hlavně v kuchyni. Ve kterých případech vám tedy mikrovlnka co nejvíc pomůže?
Článek
Chcete být šťastnější? Přestaňte tolik plánovat a buďte spontánní
Chcete být šťastnější? Přestaňte tolik plánovat a buďte spontánní Máte každý svůj víkend, kdy se věnujete partnerovi, domácnosti, cestování nebo dětem, naplánovaný do nejmenších detailů? Jestli ve svém životě plánujete skoro všechno, šlapete si tím podle vědců z Ohio State University po štěstí. Chcete-li být šťastní, už tolik neplánujte a vneste do svého života trochu spontánnosti. Jaký je tedy klíč ke štěstí?
Článek
Školní výbava pro prvňáčky: Přehled, na co nezapomenout
Školní výbava pro prvňáčky: Přehled, na co nezapomenout Jak vybavit prvňáčka do školy a na co nezapomenout? Jestli si zrovna také kladete tuto otázku, máme pro vás základní přehled věcí, které svému prvňáčkovi rozhodně nachystejte dopředu. Co vše by měla tedy školní výbava pro prvňáčky obsahovat?
Článek
Zapomenutá staročeská jména: Inspirujte se při výběru jména pro miminko
Zapomenutá staročeská jména: Inspirujte se při výběru jména pro miminko Jste v radostném očekávání a vybíráte jméno pro miminko? Jestliže nechcete, aby se váš chlapeček nebo vaše holčička jmenovali stejně jako další děti ve třídě, vyplatí se jít proti proudu a dítě pojmenovat neobvykle. Přinášíme málo známá nebo zapomenutá staročeská jména, kterými se můžete při výběru jména svého dítěte inspirovat i vy.
Článek
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá Zpěvačka Monika Bagárová si plnými doušky užívá exotickou dovolenou na Zanzibaru, kam vyrazila nejen se svou dcerkou Rumunikou, ale také se svým současným přítelem Leonardem Lekajem. Nová láska Monice velmi prospívá a vedle karlovarského podnikatele jenom kvete. Ostatně, dokazují to i její posty na Instagramu.
Článek
Jak si psát deník a zůstat u toho co nejdéle: Denně vám stačí jedna věta, kromě tužky a papíru zkuste chytrou aplikaci
Jak si psát deník a zůstat u toho co nejdéle: Denně vám stačí jedna věta, kromě tužky a papíru zkuste chytrou aplikaci Spousta z nás používá deník jako očisťující prostředek, do kterého si zaznamenáváme své zážitky, ale i pocity. Když se vypíšeme, uleví se nám a mnohdy ze sebe dostaneme všechny negativní emoce. Psaní osobního deníku však mívá háček. I když se do něj pustíme, často se mu nevěnujeme dlouhodobě. Jak se překonat a vydržet u psaní deníku co nejdéle?
Článek
První návštěva posilovny: Na co nezapomenout a co si vzít rozhodně s sebou?
První návštěva posilovny: Na co nezapomenout a co si vzít rozhodně s sebou? Začínáte se silovým cvičením? První návštěva posilovny přináší spoustu otázek na to, co si vzít s sebou a jak se předem správně připravit. V našem článku se vám na tyto otázky pokusíme blíže odpovědět.