Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
Uuups!
Ženy v nesnázích
Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.
Můžete zkusit také
Recept
Salát z červené řepy s cibulí a ořechy
S příchodem podzimního počasí je potřeba tělu dodat spoustu důležitých vitamínů. A právě salát z červené řepy s cibulí a oříšky je skvělou variantou, jak na to.
Video
Ten nejlepší recept na vepřovou panenku, který musíte zkusit. Tohle si určitě zamiluje celá rodina!
Vepřová panenka ve slanině s karamelizovanou cibulkou je recept, který bude chutnat úplně každému. Je to skvělý recept na originální využití vepřové panenky. Recept není tak složitý a dokáže ho připravit téměř každý. Je vhodný tedy i pro lidi, kteří s vařením teprve začínají.
Video
Těchto domácích utopenců se nikdy nepřejíte. Jejich příprava je jednoduchá a rychlá
Neznám nic lepšího, než si po náročném dni zlepšit chuť lahodným utopencem. Je to jednoduchý a naprosto výborný pokrm, který se do těchto letních dnů perfektně hodí.
Recept
Domácí utopenci, které můžete sníst okamžitě
Utopenec je u nás v Česku velmi oblíbeným pokrmem studené kuchyně a svou chutí vás z pohodlí domova odnese do prostředí příjemné hospůdky. Avšak jediná nevýhoda, kterou utopenec má, je ta, že než jej budeme moci sníst, musíme pár dnů počkat. To jsme však vyřešili za vás a přinášíme vám trik, díky kterému si jej budete moct dopřát téměř okamžitě.
Recept
Rajčatová čalamáda, kterou si můžete dopřát nejenom k masu
Zeleninové čalamády jsou skvělou variantou, pokud se vám k vašemu jídlu nechce připravovat příloha či salát. Dopřát si je můžete téměř k jakémukoliv masu ale také k bezmasým pokrmům.
Článek
Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu: V tomto osvědčeném receptu zužitkujete hřiby, lišky i ryzce
Houbařská sezona je v plném proudu. Pokud také nosíte z lesa plné košíky hub, uchovejte si svou bohatou sklizeň na chladnější měsíce. Klasikou, která nezklame, jsou nakládané houby ve sladkokyselém nálevu. Přinášíme osvědčený recept, do kterého můžete přidat i cibuli nebo červenou papriku.
Článek
Recept na kopřivovou polévku dvakrát jinak. Klasicky i jako krém
Kopřiva je vitaminy a minerály nabitá bylinka, která má největší sílu hlavně na jaře. Mladé kopřivy sbíraly časně zjara už naše babičky a prababičky a připravovaly si z nich nejen čaj. Zamilujete si například také recept na kopřivovou polévku, kterou si můžete připravit hned dvěma způsoby. A to klasicky nebo jako krém.
Článek
Proč se jí kapr na Vánoce? Proč se Vánoce jmenují Vánoce? nebo Odkud se vzalo zlaté prasátko? Zjistěte, co víte o Vánocích
Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak stará je tradice zdobení vánočního stromečku? Zajímá vás také, proč se na Vánoce líbáme pod jmelím nebo proč jíme na Vánoce zrovna kapra? Jestli si nejste jisti odpověďmi, máme je pro vás. Také vám řekneme, proč se Vánoce jmenují Vánoce nebo odkud se vzalo zlaté prasátko.
Článek
Cuketové čatní nejen na topinky: Zavařte si jej do zásoby na zimu
Čatní z cukety je skvělá pikantní omáčka, která chutná nejen na topinkách. Cuketové čatní si zamilujete také k pečenému či grilovanému masu nebo ke klobáskám. Jak si pikantní čatní z cukety připravit? Máme pro vás osvědčený recept.
Článek
Zima bez nachlazení a kašle: Pomohou vám domácí sirupy na imunitu
Zima je obdobím nejrůznějších viróz. Chcete zůstat během nejchladnějšího období roku fit? Sáhněte po pomocné berličce v podobě domácích sirupů na imunitu, které podpoří vaše zdraví. Velkým bonusem je, že si je vyrobíte velmi snadno, rychle i levně.
Článek
Nejlepší domácí likéry: Na Vánoce si připravte karamelový, z ledových kaštanů i klasický vaječňák
Poctivý domácí likér je nezbytnou součástí vánočních svátků stejně jako cukroví nebo kapr s bramborovým salátem. Pokud vám nechutná vaječný koňak prodávaný v obchodech, toto oblíbené vánoční pití si zkuste připravit z poctivých surovin doma. Kromě klasiky o Vánocích jistě oceníte domácí likéry v mnoha zajímavých obměnách.
Článek
Jak se efektivně zbavit svědění po štípnutí od komára? Těchto 5 triků funguje perfektně
S nástupem teplého počasí se musíme opět potýkat s nejrůznějším hmyzem, který nás při spaní i při večerním posezení venku otravuje. Ovšem co je ještě otravnější, jsou štípance od komárů, které opravdu nepříjemně svědí. My pro vás však máme 5 triků, díky kterým se tohoto svědění rychle a jednoduše zbavíte.
Článek
Domácí podravka bez soli: Z libečku a kořenové zeleniny je nejlepší
Sháníte recept na domácí polévkové koření? Nastala ideální doba k tomu, abyste si vyrobili domácí podravku bez soli. Přinášíme osvědčený recept z libečku a kořenové zeleniny, který dodá vašim polévkám a omáčkám jedinečnou chuť.
Článek
Chorvatský bramborový salát: Vyzkoušejte recept na odlehčenou verzi letního bramborového salátu
Spousta Čechů jezdí do Chorvatska nejen kvůli nádhernému moři, přírodě či pamětihodnostem, některé láká také chorvatská kuchyně. Možná, že jste už také ochutnali lehký a svěží chorvatský bramborový salát. Na jeho báječnou chuť nemusíte pouze vzpomínat, připravte si jej podle následujícího receptu také doma.
Článek
Pórek je elixírem zdraví: Tato chutná zelenina má spoustu zdravotních výhod
Pórek patří k nejoblíbenějším druhům zeleniny. Má velmi jemnou a příjemnou chuť, je snadný na přípravu, a především také velmi zdravý. Pokud pórek zařadíte do svého jídelníčku, rozhodně nebudete litovat. Jaké jsou tedy zdravotní benefity pórku a které chutné recepty si z něj můžete připravit?
Článek
Houbový tatarák chutná nejvíce na topinkách. Vyzkoušejte osvědčený recept
Už jste někdy jedli houbový tatarák? Rozhodně stojí za vyzkoušení, protože má báječnou chuť! Přinášíme osvědčený recept na houbový tatarák, který je nejlepší na očesnekovaných topinkách. Jak jej tedy udělat?