Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře?
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře? Jaro je tady, pestré barvy a motivy jsou více než kdy dříve potřeba. Nebojte se experimentovat a vsaďte na nevšední kombinace a barevné odstíny. Hitem tohoto jara jsou světlé, výrazné, pastelové barvy, které rozzáří váš den a zlepší náladu. A nejen vám.
Článek
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky Pravý podzim už pomalu klepe na dveře a s ním i nízké venkovní teploty. Opět nadobro odložíme krátké šaty a sukně a budeme si muset vystačit s teplejšími kousky. I v kabátu, košili, tričku a kalhotách však můžete být šik, pokud přijdete na kloub umění vrstvení. Jak tedy vrstvit oblečení a vypadat stále skvěle?
Článek
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci Kupujete si rádi nové oblečení v kamenných či online obchodech? Perete jej po nákupu, nebo jej rovnou nosíte? I když nové oblečení vypadá perfektně, má jasné barvy, dokonalé zdobení a definovaný střih, raději jej před prvním nošením dejte do pračky. Přinášíme důvody, proč to udělat.
Článek
Matka šla na rodičovskou schůzku. Vyhodili ji kvůli nevhodnému oblečení
Matka šla na rodičovskou schůzku. Vyhodili ji kvůli nevhodnému oblečení Atraktivní kolumbijská maminka Isabel Castro ani v nejhorším snu nečekala, co ji potká, když zavítá na rodičovskou schůzku do synovy školy. Do areálu školního zařízení se vůbec nedostala. Když personál školy spatřil její outfit, okamžitě ji poslal domů, aby se převlékla. Také si myslíte, že bylo její oblečení na rodičovskou schůzku nevhodné?
Článek
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve?
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve? Vejdete do obchoďáku a chcete si nakoupit nové oblečení. V některém obchodě vám sedí velikost M, ale v jiném dokonce S. Kdo se v tom má vyznat? Své naštvání z rozdílnosti dámských velikostí ventilovala i britská teenagerka, která na Twitter vyvěsila 7 džín různých značek ve velikosti 12. Jenže do některých se vešla a do některých ne. Čím to?
Článek
Tipy na dárky pro drahou polovičku
Tipy na dárky pro drahou polovičku Vánoce nám opět po roce klepou na dveře a jako každý rok v období předvánočního shonu přijdou vedle dopisu pro Ježíška vhod i tipy na dárky. Měkké nebo tvrdé dárky, maličkosti, pozornosti do pětistovky nebo něco speciálního pro ty nejhodnější - s těmito tipy se budou letos vánoční dárky nadělovat jedna radost!
Článek
Váš šatník není nafukovací. Zkuste jej efektivně vytřídit ve čtyř krocích
Váš šatník není nafukovací. Zkuste jej efektivně vytřídit ve čtyř krocích Nakoupila jste si nové oblečení na léto a přijde vám, že váš šatník doslova praská? Abyste se vyznala ve věcech, které v šatníku máte, nastává nejvyšší čas na jeho vytřídění. Šatník zkrátka není nafukovací. Vyzkoušejte proto několik fíglů díky kterým se zbavíte přebytečného oblečení, které už nikdy nebudete nosit.
Článek
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Gwyneth Paltrow či Vera Wang. Tito lidé byli a také jsou proslulí tím, že nosí stále dokola stejné kousky oblečení. Jejich stylem se inspirovala také švédská podnikatelka žijící v USA Maja Svensson, kterou můžete už po tři roky potkávat ve stejných kouscích oblečení. Jaké jsou podle ní výhody tohoto typu oblékání?
Článek
Zrcadla ve zkušebních kabinkách zkreslují. Potvrzuje novinářka Amanda Platell, která si oblékla stejné šaty v kabinkách deseti módních řetězců
Zrcadla ve zkušebních kabinkách zkreslují. Potvrzuje novinářka Amanda Platell, která si oblékla stejné šaty v kabinkách deseti módních řetězců Máte za to, že zrcadla ve zkušebních kabinkách říkají pravdu? Určitě se vám už stalo, že jste v zrcadle daného obchodu vypadala skvěle, ale když jste si vybrané oblečení zkusila doma, vůbec vám nesedělo. Na tuto skutečnost si posvítila Amanda Platell, která se vyfotila ve stejných šatech hned v několika zkušebních kabinkách. Jak to dopadlo?
Článek
Kanadskou studentku vyhodili ze školy kvůli nevhodnému outfitu. Myslíte, že se přehnaně oblékla?
Kanadskou studentku vyhodili ze školy kvůli nevhodnému outfitu. Myslíte, že se přehnaně oblékla? Rozzlobený kanadský táta Christopher Wilson si veřejně postěžoval na sociálních sítích na střední školu NorKam v Britské Kolumbii, kterou navštěvuje jeho dcera Karis. 17letou studentku jednoho dne učitelé poslali domů ihned, co dorazila do školy. Důvod? Prý nevhodné oblečení. Souhlasíte s reakcí učitelů, nebo jste na dívčině straně?
Článek
Influencerka si na vánoční večírek vzala vulgární outfit. Šéf ji poslal domů, aby se převlékla
Influencerka si na vánoční večírek vzala vulgární outfit. Šéf ji poslal domů, aby se převlékla Máte za sebou vánoční večírek? V tom případě jistě souhlasíte s tím, že někteří kolegové se dokážou při této příležitosti pořádně odvázat. Své by o tom mohla vyprávět britská influencerka Katie, která se na vánočním večírku ukázala až v příliš odvážném modelu. Způsobila všeobecné pohoršení a šéf ji raději poslal domů, aby se převlékla.
Článek
Second hand Genesis přichází s novinkou: Vyzkoušejte výhodné EcoPacky
Second hand Genesis přichází s novinkou: Vyzkoušejte výhodné EcoPacky Ačkoliv to vypadá, jako by se svět kolem nás zastavil, některé značky nezahálí a svým zákazníkům se v těchto těžkých časech snaží život zjednodušit a zpříjemnit, jak se dá. Zářným příkladem je toho second hand Genesis, který spouští jednu novinku za druhou.
Článek
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X Víte, co je Genesis X? Je to první automatizovaná prodejna pomalé módy na světě a najdete ji v Brně na Josefské 19! Ty nejlepší, doslova X-etrémní kousky z celé nabídky Genesis, najdete jedině v této prodejně budoucnosti!
Článek
Bolívijská maminka Vanessa Medina vyprovázela syna do školky téměř polonahá.  Virální video s nevhodným outfitem ji proslavilo po celém světě
Bolívijská maminka Vanessa Medina vyprovázela syna do školky téměř polonahá. Virální video s nevhodným outfitem ji proslavilo po celém světě Kdyby bolívijská modelka a právnička Vanessa Medina věděla, co svým outfitem vyvolá, možná by se oblékla na cestu do synovy školky jinak. Jedna z přítomných maminek, která rovněž ráno vypravovala své dítě do školky, ji totiž natočila v sexy přiléhavém overalu a toto video následně sdílela na sociálních sítích. Jak to celé dopadlo?
Článek
Stejné oblečení může slušet ženám různých velikostí. Kamarádky s velikostmi 34 a 40 ukazují, že tajemství je ve stylingu
Stejné oblečení může slušet ženám různých velikostí. Kamarádky s velikostmi 34 a 40 ukazují, že tajemství je ve stylingu Často slyšíme, že výběr oblečení musíme přizpůsobit své postavě a že stejné kousky nesluší ženám různých proporcí. Jenže chyba lávky. Dvě kamarádky nosící UK dámskou velikost 6 a 12, tedy naše 34 a 40, se rozhodly pro zajímavý experiment. Ukázaly, že jim to sluší ve stejném oblečení. Vysvětlují přitom, že tajemství je ve správném stylingu.