Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
Šestice symptomů, které zavčasu odhalí rakovinu slinivky. Rozhodně je neignorujte!
Šestice symptomů, které zavčasu odhalí rakovinu slinivky. Rozhodně je neignorujte! V České republice je každoročně rakovina slinivky břišní diagnostikována přibližně 1600 pacientům a tím, že je to velmi zákeřný druh rakoviny, úmrtnost nese číslo téměř totožné.
Článek
7 potravin, které vás zbaví nadýmání
7 potravin, které vás zbaví nadýmání Ačkoliv o tom neradi mluvíme, nadýmání trápí čas od času každého z nás. Pomoci nám můžou jak některé léky z lékárny, tak i zcela přírodní metody. My se dnes podíváme na několik přírodních potravin, které vám s plynatostí pomohou.
Článek
5 příznaků, které dokážou včas odhalit rakovinu kůže
5 příznaků, které dokážou včas odhalit rakovinu kůže Rakovina kůže patří mezi nejobávanější rakovinu posledních let. Pokud se nezachytí včas, její léčba v jistých případech je velmi komplikovaná a složitá.
Článek
6 nenápadných příznaků, které vám pomohou včas odhalit problémy se srdcem
6 nenápadných příznaků, které vám pomohou včas odhalit problémy se srdcem Většina lidí má za to, že příznaky srdečních problémů jsou spojené pouze se silným pícháním u srdce. To sice může signalizovat potíže, ale vedle toho si je třeba všímat i dalších znamení, která se jeví zpočátku naprosto nenápadně.
Článek
Desatero hlavních příznaků rakoviny, které ženy velmi často přehlíží
Desatero hlavních příznaků rakoviny, které ženy velmi často přehlíží Ačkoliv je o nás ženách známo, že na své zdraví dbáme přeci jen o něco více než muži, i nám se může bohužel stát, že příznaky, které mohou být známkou rakoviny, začneme přehlížet a nepřipisovat jim žádnou váhu. Jenže to je obrovská chyba!
Článek
7 věcí, které ničí klouby a způsobují vážně bolestivé záněty
7 věcí, které ničí klouby a způsobují vážně bolestivé záněty Bolest kloubů je jednou z nejčastějších a nejbolestivějších onemocnění. Postihuje nejenom aktivní sportovce a starší lidi, ale také mladší generaci.
Článek
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů Některé ze způsobů, kterými přistupujeme k různým životním situacím, jsme okoukali od svých rodičů. Ať už v tom dobrém, nebo špatném. A týká se to samozřejmě i přístupu k partnerovi. Možná, že jste si říkala "nikdy taková nebudu". Pokud se chcete vyvarovat špatných vztahových návykům, jimiž se řídí vaši rodiče, řekneme vám, jak na to.
Článek
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč Ač to zní všelijak i moč dokáže o našem zdraví leccos vypovědět. A zaměřit bychom se neměli jen na její barvu, ale i na její vůni či konzistenci. Navíc i pocit, který při močení máme, může odhalit různá onemocnění.
Článek
7 věcí, které zaručeně zničí vaše manželství
7 věcí, které zaručeně zničí vaše manželství Jsou věci, které by se v manželství a celkově v partnerském vztahu prostě dělat neměly. I přesto, že to v tu chvíli nemusíte myslet nijak zle, partner to postupem času, kdy se problémy budou na sebe nabalovat, uvidí jinak. Přichystali jsme si tedy pro vás 7 věcí, na které byste si měli dávat pozor, pokud chcete, aby vaše manželství vydrželo.
Článek
7 zdravotních výhod, které vám přinese pravidelná konzumace banánu
7 zdravotních výhod, které vám přinese pravidelná konzumace banánu Banány patří mezi jedno z nejoblíbenějších druhů ovoce vůbec. Nejenom pro svou výbornou a typickou chuť, ale také proto, že obsahují spoustu minerálních látek a vitamínů.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
7 nebezpečných chyb, které ženy dělají při používání tamponů
7 nebezpečných chyb, které ženy dělají při používání tamponů Některé ženy nedají na nošení tamponů dopustit, především v letních měsících je tampon komfortnější než vložka. Jenže při nošení tamponů se ženy dopouštějí více chyb než u normálních vložek. V některých případech může být tato zanedbaná péče pro jejich zdraví opravdu nebezpečná.
Článek
7 čisticích zlozvyků, které nadělají více škody než užitku
7 čisticích zlozvyků, které nadělají více škody než užitku Vysávání, utírání prachu, mytí nádobí – to vše děláme téměř denně. I přesto, že se váš domov blízká čistotou, všude okolo mohou být bakterie, které nevědomky šíříte kolem sebe a škodíte svému zdraví. Proto byste si měli dávat pozor na těchto sedm čisticích „hříchů“.