Kategorie Láska

Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Jak poznáte, že už svého partnera nemilujete?
Jak poznáte, že už svého partnera nemilujete? Jste se svým partnerem už nějaký ten pátek? A máte pocit, že láska vyprchala a už jste s ním spíš jenom ze zvyku? Jestli se ztotožníte s většinou z následujících bodů, zkuste se nad vaším vztahem zamyslet a popřípadě s ním něco udělat.
Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?
Článek
Jaká znamení se k sobě nehodí? Podívejte se, s kým vám to klapat moc nebude
Jaká znamení se k sobě nehodí? Podívejte se, s kým vám to klapat moc nebude Ať už chceme nebo ne, to v jakém jsme se narodili znamení, nás ovlivňuje celý život. Jinak tomu ani není v partnerských vztazích, tak se dnes pojďme podívat na to, jaká znamení se k sobě dokonale hodí a která naopak by se do společného vztahu raději ani neměla pouštět.
Článek
Když partner žárlí na vašeho ex: Vašeho bývalého nemůže vystát z různých důvodů
Když partner žárlí na vašeho ex: Vašeho bývalého nemůže vystát z různých důvodů Ani ve zdánlivě spokojeném vztahu nemusí být vše zalité sluncem. Často se stává, že partner či partnerka přehnaně žárlí na ex svého současného protějšku. Jedná se o problém také vašeho vztahu? Váš partner může na vašeho bývalého žárlit hned z několika důvodů. O které jde především?
Článek
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat Snad každá žena touží po šťastném a spokojeném partnerském vztahu, který se posléze přetaví v manželství a rodinný život. Bohužel ženy i nevědomky dělají spoustu chyb, kvůli kterým se jim nadějně vypadající vztah rozpadne. Chcete, aby vám to s partnerem opravdu klapalo? Vyvarujte se nejčastějším chybám, které dělají ženy ve vztahu.
Článek
Co se děje s vaším tělem, když se mazlíte s partnerem?
Co se děje s vaším tělem, když se mazlíte s partnerem? Pro nás ženy je mazlení samo o sobě velmi příjemnou záležitostí. Věděla jste ale, že mazlení prospívá i našemu zdraví? To je další z důvodů, proč bychom si jej měly pravidelně dopřávat plnými doušky!
(44) Načíst více