Kategorie ženy

Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony
Proč ženy dávají přednost špatným mužům před těmi hodnými: Za vším hledejte hormony Máte pocit, že si stále vybíráte gaunery? Hodní a dobří muži rozhodně nevymřeli, chyba je někde jinde. Ženy si podvědomě vybírají špatné protějšky, kteří mají velké charisma a kteří přitahují problémy, hned z několika důvodů. Na vině jsou zejména ženské hormony a ovulace.
Článek
6 velkých tajemství, o kterých vám muži nikdy neřeknou
6 velkých tajemství, o kterých vám muži nikdy neřeknou Víte všechno o svém protějšku? Nadevšechno miluje svou rodinu, rád si zahraje fotbal nebo zajde s kamarády poklábosit na pivo. Tušila jste ale, že muži mají také svá tajemství, která si nechávají sami pro sebe? Vypátrali jsme některá z nich!
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou Ačkoliv jsme my ženy naprosto dokonalým stvořením, které nejde nemilovat, i my oplýváme jistými vlastnostmi, které muži zas až tolik v lásce nemají. A jaké to jsou? Na to se podívejte v následujícím článku!
Článek
Chování, které na nás muži nesnáší
Chování, které na nás muži nesnáší Ve vztahu mezi mužem a ženou existují věci mezi nebem a zemí, které nám jakožto něžnému pohlaví připadají naprosto normální, avšak muže dokážou pěkně vytočit. My ženy ale stále nechápeme, proč tomu tak je.
(46) Načíst více