Kategorie Celebrity

Článek
Ewa Farna výrazně zhubla. Novou figurou se pochlubila na Instagramu
Ewa Farna výrazně zhubla. Novou figurou se pochlubila na Instagramu Polsko-česká zpěvačka a dvojnásobná maminka Ewa Farna sdílela s příchodem roku 2024 na Instagramu novou fotku, ze které ostatním spadla brada. Zpěvačka přivítala nový rok ukázkovou postavou a už na první pohled je vidět, že výrazně zhubla.
Článek
Zemřel Benjamin Zephaniah z Gangů z Birmighamu. Osudný mu byl nádor mozku
Zemřel Benjamin Zephaniah z Gangů z Birmighamu. Osudný mu byl nádor mozku Ve věku 65 let zemřel slavný britský básník, dramatik, hudebník a herec Benjamin Zephaniah. Osudný mu byl nádor mozku, který mu byl diagnostikován pouhých osm týdnů před smrtí. Benjamin Zephaniah, jenž byl hvězdou seriálu Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu, vydechl naposledy ve čtvrtek 7. prosince 2023 obklopen svou rodinou.
Článek
Zemřela Barbara Haščáková z MC Erik & Barbara. V pouhých 43 letech utrpěla náhlou mozkovou příhodu
Zemřela Barbara Haščáková z MC Erik & Barbara. V pouhých 43 letech utrpěla náhlou mozkovou příhodu Hudební svět pláče. V pouhých 43 letech náhle zemřela slovenská zpěvačka Barbara Haščáková, která v 90. letech zářila v hudebním duu MC Erik & Barbara.Z tohoto světa odešla 22. listopadu 2023 na Floridě v USA. Pro agenturu TASR smrt zpěvačky potvrdil její bratr Andrej Haščák.
Článek
Zemřela hvězda seriálu Sex ve městě. Herečka Frances Sternhagen se dožila 93 let
Zemřela hvězda seriálu Sex ve městě. Herečka Frances Sternhagen se dožila 93 let Příznivce kultovního seriálu Sex ve městě zasáhla velmi smutná zpráva. V požehnaném věku 93 let odešla na věčnost americká herečka Frances Sternhagen. Tato umělkyně ztvárnila v Sexu ve městě přísnou tchýni krásné Charlotte York v podání herečky Kristin Davis.
Článek
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily?
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily? Brad Pitt, Jim Carrey, Madonna a další. To jsou jen některá jména osobností, kteří jsou slavní, obdivovaní a kteří mnohdy nemohou vyjít ven bez ochrany bodyguarda. I tito lidé však zažili období, kdy měli hluboko do kapsy, nikdo je neznal a o své současné slávě jenom snili. Zajímá vás, čím se tito lidé živili?
Článek
Monika Bagárová uvažuje o dalším členu rodiny. Co jí na Instagramu vzkázali fanoušci?
Monika Bagárová uvažuje o dalším členu rodiny. Co jí na Instagramu vzkázali fanoušci? Zpěvačka Monika Bagárová se na svém instagramovém účtu zamyslela nad tím, zda pořídit nového člena rodiny. Řeč byla samozřejmě o čtyřnohém mazlíčkovi. I když má doma už psa, chtěla by své dcerce Rumince koupit ještě jedno zvířátko. Tipnete si, o které se jedná?
Článek
Zemřel filmový syn Cameron Diaz, herec Evan Ellingson. Bývalé dětské hvězdě bylo 35 let
Zemřel filmový syn Cameron Diaz, herec Evan Ellingson. Bývalé dětské hvězdě bylo 35 let V pouhých 35 letech odešel z tohoto světa americký herec Evan Ellingson. Našli jej mrtvého v neděli 5. listopadu 2023 v “domě střízlivého bydlení“ v kalifornské Fontaně. Přesné příčiny smrti této bývalé dětské hvězdy nejsou ještě známy, odhalí je až nařízená pitva.
Článek
Zemřela Carol z Krok za krokem, herečka Suzanne Somers. V 76 letech podlehla rakovině prsu
Zemřela Carol z Krok za krokem, herečka Suzanne Somers. V 76 letech podlehla rakovině prsu Věčně usměvavá Carol ze seriálu Krokem za krokem už bohužel není mezi námi. Oblíbená herečka Suzanne Somers prohrála v 76 letech boj s rakovinou prsu. Naposledy vydechla v přítomnosti svého milujícího manžela, syna a nejbližší rodiny.
Článek
Sexbombu z Pobřežní hlídky zničily drogy. Podívejte se, jak Yasmine Bleeth vypadá dnes
Sexbombu z Pobřežní hlídky zničily drogy. Podívejte se, jak Yasmine Bleeth vypadá dnes Sledovali jste v devadesátkách seriál Pobřežní hlídka? V tom případě si jistě pamatujete na to, že k nejvýraznějším postavám patřila krásná brunetka Caroline Holden. Roli této sexy záchranářky z Baywatch ztvárnila herečka Yasmine Bleeth. Rozhodně ale neuvěříte, jak vypadá dnes. Její krásu zničily drogy.
(484) Načíst více