Kategorie Vánoce

Článek
Luxusní pomazánka z červené řepy na chlebíčky: Jinou už nebudete chtít
Luxusní pomazánka z červené řepy na chlebíčky: Jinou už nebudete chtít Chcete si na vánoční svátky či na silvestra připravit skutečně chutné chlebíčky? Co tak místo klasiky vsadit na neotřelý recept a připravit si na ně luxusní pomazánku z červené řepy? Tato báječná pomazánka skvěle chutná na chlebíčcích z bílé veky i celozrnné bagety. Máme pro vás recept, jak ji udělat.
Článek
Vánoční trendy 2022: Seznamte se s barvami, materiály a styly, které jsou o letošních Vánocích v kurzu
Vánoční trendy 2022: Seznamte se s barvami, materiály a styly, které jsou o letošních Vánocích v kurzu Už pomaličku vytahujete vánoční dekorace a přemýšlíte nad tím, jak letos vyzdobíte svůj vánoční stromeček? Potom není od věci, když budete znát vánoční trendy 2022. Jaké barvy, materiály a styly tedy kralují letošním Vánocům?
Článek
Vánoční sbírky 2022: V Česku se můžete zapojit hned do několika z nich
Vánoční sbírky 2022: V Česku se můžete zapojit hned do několika z nich Řada z nás má Vánoce spojeny s děláním dobrých skutků. Chtěli byste také letos napříč Českou republikou podpořit opuštěné děti v dětských domovech, maminky samoživitelky, osoby s handicapem nebo seniory? Přinášíme přehled vánočních veřejných sbírek 2022, do kterých se může zapojit každý.
Článek
Recept na šohajky: Toto nepečené vánoční cukroví s ořechovou náplní zalité v čokoládě je oblíbenou součástí českých Vánoc
Recept na šohajky: Toto nepečené vánoční cukroví s ořechovou náplní zalité v čokoládě je oblíbenou součástí českých Vánoc Šohajky neboli šuhajdy jsou výborným vánočním cukrovím, na které nedá řada z nás dopustit. Mají podobu vánočního cukroví připraveném v malém papírovém košíčku, ve kterém se ukrývá oříšková náplň s vůní rumu zalitá ve výborné čokoládě. Máme pro vás recept na šohajky, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Pudinkové strojkové cukroví se vám rozplyne na jazyku. Tento recept na vánoční cukroví zvládnete i bez strojku
Pudinkové strojkové cukroví se vám rozplyne na jazyku. Tento recept na vánoční cukroví zvládnete i bez strojku Hledáte recept na pečené vánoční cukroví, se kterým budete mít opravdu málo práce? Vyzkoušejte pudinkové strojkové cukroví, jehož příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Velkou výhodou také je, že toto chutné pudinkové strojkové cukroví zvládnete jednoduše udělat i bez strojku.
Článek
Křehké šlehačkové cukroví: Tento rychlý a jednoduchý recept na vánoční cukroví si zamilujete
Křehké šlehačkové cukroví: Tento rychlý a jednoduchý recept na vánoční cukroví si zamilujete Chcete si na vánoční svátky upéct cukroví, které je rychlé a jednoduché na přípravu? Vsaďte na křehké šlehačkové cukroví, které zvládnete udělat z pouhých tří surovin. Jeho chuť je ale fantastická a během vánočních svátků se po něm u vás doma doslova zapráší.
(80) Načíst více