Kategorie Znamení

Článek
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu
8 znamení, které vám napoví, že žijete v toxickém vztahu Ne nadarmo se říká, že láska je slepá a zamilovaní lidé často ignorují známky toho, že vztah, ve kterém se právě nachází, je spíše škodlivým nežli přínosným. A jaké známky to vlastně jsou? Podle čeho se dá poznat, že nejde o skutečnou, ale toxickou lásku?
Článek
Jací jsou vaši přátelé podle jejich znamení zvěrokruhu?
Jací jsou vaši přátelé podle jejich znamení zvěrokruhu? Ať už se s někým přátelíte dlouhé roky či jen pár týdnů, nejspíš by vás ani nenapadlo, že na vašem vzájemném vztahu se může podílet i to, v jakém se váš kamarád či kamarádka narodili. Jenže právě znamení zvěrokruhu se odráží jak na partnerských vztazích, tak i na těch přátelských.
Článek
Je do vás opravdu zamilovaný? Podle těchto projevů to hravě poznáte
Je do vás opravdu zamilovaný? Podle těchto projevů to hravě poznáte Má mě rád, nebo mě nemá rád? Dárky nebo květiny darované od muže nemusí vždy znamenat, že dotyčnému na nás záleží tak, jak bychom si představovaly. Jak tedy poznat, že nás náš vyvolený opravdu a bezpodmínečně miluje? Prozradí to těchto 8 věcí!
Článek
Jste milující a oblíbení? Může za to vaše znamení zvěrokruhu
Jste milující a oblíbení? Může za to vaše znamení zvěrokruhu Každému člověku je dána do života nějaká ta vlastnost. Někomu je laskavost a vlídnost zcela vlastní, jiný ji naopak postrádá. Ale všichni jsme narozeni v určitém znamení zvěrokruhu, které nás ovlivňuje. Jaké jsou tedy silné stránky jednotlivých znamení a charakterizuje to zrovna vás?
Článek
Cikánský horoskop nahlédne až do vašeho nitra: Zjistěte, jací jste
Cikánský horoskop nahlédne až do vašeho nitra: Zjistěte, jací jste Nadpřirozená kouzla a čáry byly po staletí spojené s věšteckým uměním romského národa. Cikánky četly budoucnost v křišťálové kouli nebo pomocí výkladu karet. Co vás čeká, vám dokázaly říct i díky čtení čar ve vaší dlani. Až do dnešní doby si Romové zachovali svůj cikánský horoskop rozdělený na 12 znamení. Co všechno v něm o sobě můžete zjistit?