Kategorie Móda

Článek
Trendy nehty podzimu 2023: Jedinečný šmrnc přináší čokoládové odstíny, kovově šedá i smaragdově zelená
Trendy nehty podzimu 2023: Jedinečný šmrnc přináší čokoládové odstíny, kovově šedá i smaragdově zelená Jaké nehty ovládnou letošní podzim? Inspirujte se aktuálními trendy v podzimní manikúře 2023, které jsou k vidění nejen na přehlídkových molech, ale které zároveň s oblibou nosí celebrity i běžné ženy. Máme pro vás jejich jedinečnou ochutnávku.
Článek
Toužíte po vyšší postavě? Pomozte si optikou
Toužíte po vyšší postavě? Pomozte si optikou Pokud také patříte mezi ty, které moc nevyrostly, nezoufejte. Máme pro vás několik dobrých triků, jak tento nepatrný nedostatek opticky vylepšit.
Článek
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech Vybíráte si dámské plavky na novou letní sezonu? Pokud chcete vědět, co se zrovna nosí a v kterých modelech na pláži či u bazénu jednoznačně zazáříte, přinášíme základní přehled trendy plavek 2023. Které modely dámských plavek jsou tedy letos tím největším hitem, který by neměl chybět ani ve vaší letní výbavě?
Článek
Kvalitní dámské boty na pracovní schůzku i volný čas
Kvalitní dámské boty na pracovní schůzku i volný čas Každá žena by měla vlastnit alespoň jeden pár obuvi na různé příležitosti - mokasíny a dámské tenisky na čas s přáteli, lodičky nebo dámské polobotky na plesy nebo sandálky a pantofle do horkých letních dnů. Nezapomeňte však ani na zateplené dámské kotníkové boty nebo kozačky do mrazivé zimy.
Článek
Influencerka si na vánoční večírek vzala vulgární outfit. Šéf ji poslal domů, aby se převlékla
Influencerka si na vánoční večírek vzala vulgární outfit. Šéf ji poslal domů, aby se převlékla Máte za sebou vánoční večírek? V tom případě jistě souhlasíte s tím, že někteří kolegové se dokážou při této příležitosti pořádně odvázat. Své by o tom mohla vyprávět britská influencerka Katie, která se na vánočním večírku ukázala až v příliš odvážném modelu. Způsobila všeobecné pohoršení a šéf ji raději poslal domů, aby se převlékla.
Článek
Barva roku 2023 Pantone: Karmínově růžová Viva Magenta bude kralovat světu módy, designu i bydlení
Barva roku 2023 Pantone: Karmínově růžová Viva Magenta bude kralovat světu módy, designu i bydlení Společnost Pantone vyhlásila barvu roku 2023, kterou se stala Viva Magenta. Tento karmínově růžový odstín představuje rovnováhu mezi teplem a chladem. Jelikož barvu Viva Magenta můžeme označit také jako barvu na pomezí červené a fuchsiové, jde podle Pantone o hybridní odstín, který odráží naši existenci ve fyzickém a digitálním světě.
(93) Načíst více