Kategorie Léčba

Článek
Co pomáhá proti koronaviru: Obraťte se na bylinky a přírodní prostředky, které působí jako silná antivirotika
Co pomáhá proti koronaviru: Obraťte se na bylinky a přírodní prostředky, které působí jako silná antivirotika Koronavirus má u většiny nakažených lidí velmi slabý průběh, mnohdy dokonce probíhá bez příznaků. V těžších případech se projevuje jako velmi silná chřipka doprovázená zápalem plic. Při boji proti tomuto závažnému infekčnímu onemocnění virového původu vám mohou pomoci některé bylinky a přírodní přípravky, které mají silný antivirotický účinek.
Článek
Klimakterium: Hormonální léčba může občas uškodit
Klimakterium: Hormonální léčba může občas uškodit Přechod neboli klimakterium může být pro ženu stresujícím obdobím, hormonální změny mají totiž často dopad na soukromý i pracovní život. Častou léčbou těchto projevů je hormonální terapie. Ta s sebou ale nese vždy jistá rizika, a proto je třeba pečlivě zvážit délku i podobu léčby.
Článek
Je vám úzko při pohledu na tento obrázek? Pokud ano, máte  vzácnou fobií
Je vám úzko při pohledu na tento obrázek? Pokud ano, máte vzácnou fobií Lidé často trpí různými druhy fobií. Jedná se o iracionální a často trvalý strach z konkrétních situací, věcí, zvířat nebo objektů. Nikdo nedokáže přesně určit, proč tomu tak je. 
Článek
Nadační fond dětské onkologie Krtek: Víte, co dělají, jak a komu pomáhají?
Nadační fond dětské onkologie Krtek: Víte, co dělají, jak a komu pomáhají? Nadační fond dětské onkologie Krtek je již od roku 1999 nedílnou součástí Kliniky dětské onkologie (KDO) Fakultní nemocnice Brno. Krtek podporuje nejen práci zdejších lékařů a zdravotníků, ale snaží se především o to, aby měli dětští pacienti a jejich nejbližší rodina stále pozitivní mysl.
Článek
Smrkový sirup pomáhá při kašli i oslabené imunitě: Nastal čas na jeho přípravu
Smrkový sirup pomáhá při kašli i oslabené imunitě: Nastal čas na jeho přípravu Jaro je ideálním obdobím k tomu, abyste si zašli do přírody na bylinky. Připravíte se tak předem na záludnosti sychravého podzimu a mrazivé zimy, kdy vám ve zvýšené míře hrozí nachlazení, kašel nebo chřipka. Právě nastal vhodný čas k tomu, abyste si natrhali i mladé smrkové výhonky a připravili si z nich léčivý smrkový sirup. Jak na to?