Kategorie Cvičení

Článek
Charlotte Štiková zhubla do krásy. Tajemstvím její proměny je dieta a cvičení
Charlotte Štiková zhubla do krásy. Tajemstvím její proměny je dieta a cvičení Neuvěřitelná proměna Charlotty Štikové všem bere dech. Mladší sestra Ornelly Koktové dokázala za 10 měsíců shodit neuvěřitelných 40 kilogramů. Charlotta Štiková prozradila, že za její proměnou stojí zejména změna jídelníčku a pravidelný pohyb. Její matka Monika Štiková jí však na sociálních sítích vpálila, že má spíš podvázaný žaludek.
Článek
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž Hana Mašlíková letos v květnu zabodovala v bikini fitness. Ze soutěže kulturistiky a fitness Mr. Universe Prague si odnesla zlato. Mnozí lidé se této krásné 40leté ženy ptají, zda se připravuje na novou soutěž v kulturistice, když stále cvičí. Hana Mašlíková však na Instagramu podotkla, že cvičení je její droga, které holduje již od svých 18 let.
Článek
5 typů bříšek a jak se jich účinně zbavit
5 typů bříšek a jak se jich účinně zbavit Léto už nám doslova klepe na dveře a většina žen tak řeší především to, aby v plavkách a krátkých šortkách vypadala co nejlépe. Velkým trápením pro mnoho žen je však bříško. Překvapivé ovšem je, že mnohá větší bříška nejsou způsobena pouze konzumací dortíků, ale mohou se za nimi skrývat i další příčiny.
Článek
7 ranních návyků, které nám nedovolí zhubnout. Vyvarujte se jim
7 ranních návyků, které nám nedovolí zhubnout. Vyvarujte se jim Ráno dělá den, stejně tak ovlivňuje harmonogram fyziologických procesů těla. Naše ranní rituály určují, zda budeme jíst velký nebo malý oběd, zda tělo použije všechny kalorie nebo si je uloží. To má zásadní vliv na to, jestli se nám podaří zhubnout.
Článek
Jaké cvičení a dietu si vybrat dle typu vaší postavy?
Jaké cvičení a dietu si vybrat dle typu vaší postavy? Určitě jste si všimli, že ne každá dieta a každé cvičení funguje na každého stejně. Zatímco někdo vidí výsledky již po pár dnech, další se ne a ne kil zbavit. Někteří odborníci se domnívají, že typ cvičení a diety závisí na tom, jaký typ postavy máme.
Článek
8 silných motivátorů, které vám pomohou ze cvičení vybudovat rutinu
8 silných motivátorů, které vám pomohou ze cvičení vybudovat rutinu Všichni asi dobře známe prvotní zánět a nadšení pro nové věci. Problém nastává tehdy, když nám zevšední nebo si na ně už více nenacházíme čas, takže je postupně přestaneme dělat. Často se to stává i při cvičení.
Článek
Monika Bagárová hubne do plavek i s dcerou Ruminkou. Podívejte se na roztomilé video ze cvičení
Monika Bagárová hubne do plavek i s dcerou Ruminkou. Podívejte se na roztomilé video ze cvičení Není tajemstvím, že si zpěvačka a moderátorka Monika Bagárová udržuje krásnou postavu cvičením. Jak ukázala na Instagramu, necvičí sama, ale má hned několik parťáků. A to nejen svou sestru Natalii, ale také svou malou dcerku Ruminku, která je evidentně zapálenou sportovkyní stejně jako její maminka.
Článek
Fitness mýty, kterým byste měli přestat věřit. Kde je pravda?
Fitness mýty, kterým byste měli přestat věřit. Kde je pravda? Ve světě fitness panuje spousta mýtů a polopravd. Jeden trenér řekne to a další zase ono. I díky tomu lidé věří často i bláznivým věcem, které jim v cestě za zdravým životním stylem rozhodně nepomohou. Podíváme se na několik z nich.
Článek
Jak rychle a snadno zhubnout břicho? Pomocí vakuum tréninku břicha, který stačí cvičit pouhých 5 minut denně
Jak rychle a snadno zhubnout břicho? Pomocí vakuum tréninku břicha, který stačí cvičit pouhých 5 minut denně Všimli jste si, že vám narostlo bříško? Místo litování se pusťte do cvičení. Pokud chcete břicho zhubnout opravdu rychle a snadno, vyzkoušejte vakuum trénink břicha. Jestliže se budete tomuto jednoduchému cvičení v józe zvanému Uddijána bandha věnovat alespoň 5 minut denně, už za týden si všimnete fantastických výsledků.
(48) Načíst více