Kategorie Účesy

Článek
Agáta Hanychová se vzdala mikáda a opět si prodloužila vlasy. Vydržela jsem to fakt dlouho, vzkázala
Agáta Hanychová se vzdala mikáda a opět si prodloužila vlasy. Vydržela jsem to fakt dlouho, vzkázala Ačkoli Agátě Hanychové všichni kolem říkali, jak jí to v mikádu sekne a zrazovali ji od dalšího prodlužování vlasů, modelka se rozhodla pro změnu. Kratšímu sestřihu vlasů, který jí neskutečně slušel, dala valem a opět šla do dlouhé umělé hřívy. Jak se vám proměna Agáty Hanychové líbí?
Článek
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej Vyrůstala jste v 90. letech 20. století? V tom případě si jistě vzpomínáte na jednu unikátní vlasovou módu. V čem spočívala? Dívky a ženy si daly své vlasy do culíku nebo drdolu a po stranách své tváře nechaly volně dva pramínky. Přesně tento vlasový trend slaví v současnosti velký comeback. Jak jej nosit, aby vám slušel?
Článek
17měsíční chlapeček trpí syndromem neučesatelných vlasů. Podívejte se, jaké má háro
17měsíční chlapeček trpí syndromem neučesatelných vlasů. Podívejte se, jaké má háro Locklan Samples z americké Georgie má absolutně nezkrotitelné háro, a to v důsledku velmi vzácného genetického stavu zvaného syndrom neučesatelných vlasů. Podobný typ vlasů, kterými se pyšní tento 17měsíční chlapec, má celosvětově pouhá stovka lidí.
Článek
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí Zajímá vás, jaký dámský střih frčí letošní jaro? Je to jednoznačně flob, který lze přirovnat k delšímu rovnému bobu neboli mikádu. Tento účes sluší prakticky každé ženě s rovnými vlasy a jeho benefitem také je, že jej může nosit žena jakéhokoliv věku.
Článek
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet Každá žena má tendenci své vlasy čas od času ostříhat. Než se však rozhodnete k radikálnímu řešení, vyzkoušejte tento jednoduchý trik, který vám pomůže přesně určit takovou délku, která vám bude slušet, a nezbydou vám jen oči pro pláč.
Článek
Trendy účesem roku 2022 je dámský střih octopus neboli chobotnice. Jak se vám líbí?
Trendy účesem roku 2022 je dámský střih octopus neboli chobotnice. Jak se vám líbí? Příchod nového roku s sebou přináší také nové trendy v oblasti dámských účesů. Zajímá vás, jaký dámský střih bude podle vlasových stylistů vévodit letošnímu roku? Hitem roku 2022 je octopus neboli chobotnice, který vás určitě zaujme svým vrstvením.
Článek
Mullet aneb střih na Jaromíra Jágra je vlasovým trendem roku 2021. Víte, jak jej nosit?
Mullet aneb střih na Jaromíra Jágra je vlasovým trendem roku 2021. Víte, jak jej nosit? Ženským vlasovým trendům roku 2021 vládnou nejen ofina, patka, mikádo a vlasy po ramena. Velmi populární je také mullet, v Česku označovaný také jako střih na Jardu Jágra. Víte, jak tento ikonický účes 80. let 20. století nosit?
(29) Načíst více