Kategorie Horoskopy

Článek
Nejméně věrné ženy podle horoskopu. Těmto znamením zvěrokruhu není cizí flirtování ani bokovka
Nejméně věrné ženy podle horoskopu. Těmto znamením zvěrokruhu není cizí flirtování ani bokovka Věrnost je základem pevného a spokojeného partnerského vztahu. Některé ženy se však neřadí do kategorie těch nejvěrnějších partnerek a za tuto jejich povahovou vlastnost může i znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodily. Která ženy tedy patří k těm nejméně věrným podle horoskopu?
Článek
4 znamení zvěrokruhu, které mají nejlepší léto 2023. Jste mezi nimi?
4 znamení zvěrokruhu, které mají nejlepší léto 2023. Jste mezi nimi? Je před námi takřka celé léto. Většina z nás se těšila na to, že si užije více času s rodinou a přáteli nebo že vyrazí na letní dovolenou k moři. Jak napovídá horoskop, někomu přejí hvězdy více a někomu méně. Která znamení zvěrokruhu mají nejlepší léto 2023? Jsou to následující čtyři, mezi nimiž se možná najdete i vy.
Článek
Špatné vlastnosti podle znamení zvěrokruhu. Jaká je ta vaše?
Špatné vlastnosti podle znamení zvěrokruhu. Jaká je ta vaše? Občas ve svém životě uděláme rozhodnutí, kterým příliš nerozumíme, ovšem sami v sobě jsme přesvědčeni, že je to tak správně. A právě za tímto přesvědčením stojí i naše znamení zvěrokruhu, které nás v životě dokáže opravdu velmi ovlivňovat, a to i co se týče našich špatných vlastností. A jaké vlastnosti to pak tedy jsou?
Článek
Nepořádek v bytě vůbec neřeší: Kdo jsou největší bordeláři zvěrokruhu?
Nepořádek v bytě vůbec neřeší: Kdo jsou největší bordeláři zvěrokruhu? Co se týče úklidu, lidé se dělí do několika skupin. Někdo bazíruje na sterilní čistotě, někdo vyznává běžný základní úklid a někdo nepořádek v bytě vůbec neřeší a zůstává nad věcí. Tento přístup k úklidu může být dán i datem narození. Která znamení zvěrokruhu tedy patří k těm největším bordelářům?
(279) Načíst více