Kategorie Dojemné

Článek
Zemřela Linda Wichterlová, manželka vynálezce kontaktních čoček. Bylo jí krásných 106 let
Zemřela Linda Wichterlová, manželka vynálezce kontaktních čoček. Bylo jí krásných 106 let V požehnaném věku 106 let odešla Linda Wichterlová na věčnost za svým světově proslulým manželem, vědcem Otto Wichterle, který vynalezl gelové kontaktní čočky nebo silon. O skonu této dámy informovalo na svých facebookových stránkách ostravské Wichterlovo gymnázium.
Článek
Zemřel slovenský herec Michal Monček, bylo mu 88 let. Hrál ve známých filmech i v Ordinaci v růžové zahradě
Zemřel slovenský herec Michal Monček, bylo mu 88 let. Hrál ve známých filmech i v Ordinaci v růžové zahradě V pátek 17. listopadu 2023 zemřel v Bratislavě známý slovenský herec Michal Monček. Dožil se úctyhodného věku 88 let. O jeho odchodu z tohoto světa informovalo na sociálních sítích Divadlo Jána Palárika v Trnavě, jehož byl Michal Monček dlouholetým členem.
Článek
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku Australský zpěvák a televizní star, Johnny Ruffo, zemřel v pouhých 35 letech na rakovinu mozku. Naposledy vydechl 10. listopadu 2023 obklopen svými blízkými. Se zákeřnou nemocí přitom bojoval od roku 2017. Smrt známého australského zpěváka a herce potvrdila na sociálních sítích jeho rodina.
Článek
Českou influencerku smetl na Bali náklaďák. Smrt Kamily Mortimer zasáhla řadu českých celebrit
Českou influencerku smetl na Bali náklaďák. Smrt Kamily Mortimer zasáhla řadu českých celebrit Na exotickém ostrově Bali tragicky zemřela česká influencerka Kamila Mortimer. Této hvězdě sociálních sítích, ale také podnikatelce a kamarádce desítky osobností českého showbyznysu byla osudná srážka s nákladním automobilem. Svým zraněním podlehla v sobotu 11. listopadu 2023 v odpoledních hodinách.
Článek
Zemřel hvězdný hokejový brankář Roman Čechmánek. Jeho smrt je zahalena tajemstvím
Zemřel hvězdný hokejový brankář Roman Čechmánek. Jeho smrt je zahalena tajemstvím Zpráva o smrti Romana Čechmánka přišla jako blesk z čistého nebe. Jeho odchod z tohoto světa v pouhých 52 letech opravdu nikdo nečekal. Šampion z Nagana Roman Čechmánek zemřel v neděli 12. listopadu 2023, příčina jeho úmrtí je dosud neznámá. Policie proto nařídila pitvu.
Článek
Zemřel Jozef Pátrovič, legendární zpěvák z Česko Slovensko má talent. Bylo mu 82 let
Zemřel Jozef Pátrovič, legendární zpěvák z Česko Slovensko má talent. Bylo mu 82 let V 82 letech zemřel legendární slovenský zpěvák Jozef Pátrovič, který se do povědomí lidí na Slovensku i v Česku dostal pravidelným účinkováním v televizní soutěži Česko Slovensko má talent. V pátek 3. listopadu 2023 mu byla osudná zástava srdce.
Článek
Hvězda latinskoamerických telenovel podlehla v 34 letech rakovině. Herečka Alejandra Villafañe bojovala do posledního dechu
Hvězda latinskoamerických telenovel podlehla v 34 letech rakovině. Herečka Alejandra Villafañe bojovala do posledního dechu V pouhých 34 letech zemřela po několikaměsíčním boji s rakovinou úspěšná kolumbijská herečka a modelka Alejandra Villafañe, která zářila v několika známých latinskoamerických telenovelách. Se zákeřnou nemocí bojovala statečně, navzdory tomu jí však bohužel 21. října 2023 podlehla.
Článek
Televizní šéfkuchař Michael Chiarello náhle zemřel na anafylaktický šok. Osudnou mu byla potravinová alergie
Televizní šéfkuchař Michael Chiarello náhle zemřel na anafylaktický šok. Osudnou mu byla potravinová alergie V pouhých 61 letech zemřel v pátek 6. října 2023 slavný americký televizní šéfkuchař Michael Chiarello. Osudnou mu byla akutní alergická reakce, která vyústila do anafylaktického šoku. Kvůli alergické reakci byl dokonce hospitalizován, lékaři mu bohužel již nedokázali pomoci.
Článek
Influencerka Natálie Hricová zemřela na anorexii. Vážila pouhých 20 kilogramů
Influencerka Natálie Hricová zemřela na anorexii. Vážila pouhých 20 kilogramů Česká influencerka Natálie Hricová dlouhé roky bojovala s mentální anorexií. O tom, jaký je život s touto zákeřnou chorobou, otevřeně informovala na sociálních sítích. Tento boj však bohužel ve svých 24 letech prohrála. V době smrti, 27. září 2023, vážila pouhých 20 kilogramů.
(291) Načíst více