Kategorie Láska

Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů Jste spolu s partnerem několik měsíců či let a máte pocit, že mezi vámi jiskra postupně vyhasíná? Možná že vy ho máte stále v srdci, ale on vás již dávno ne. Neopětovaná láska dokáže nepěkně zabolet. Chtěla byste vědět, jak poznáte, že vás už nemiluje? Všímejte si následujících signálů.
Článek
Která znamení zvěrokruhu mají ty nejkrásnější vztahy?
Která znamení zvěrokruhu mají ty nejkrásnější vztahy? Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje náš charakter, postoj k okolnímu světu a v neposlední řadě i to, jak si s určitými lidmi rozumíme. Právě z tohoto důvodu se některá znamení k sobě hodí více a některá naopak méně.
Článek
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají?
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají? Některé ženy se ani moc nemusí snažit a jejich úspěchy u mužů jsou zaručené. Ptáte se proč tomu tak je? Máme vysvětlení, se kterým přišli sami vědci. Na co tedy došli?
Článek
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková má za sebou čerstvě druhý rozvod. S Jiřím Kounickým se rozvedla koncem roku 2020, za rozpad jejich manželství prý mohla karanténa. Tato křehká žena však dlouho nezůstala sama. Na Instagramu představila svého přítele, kterým je o 7 let mladší amatérský hokejista Jan Ryba.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
(35) Načíst více