Kategorie Psychologie

Článek
Co řeknou rysy obličeje o vaší povaze a chování?
Co řeknou rysy obličeje o vaší povaze a chování? Na internetu můžeme najít nespočet věcí, díky kterým si o sobě zjistíme, kým vlastně je, i jací jsme, ovšem ne všem se dá tak úplně věřit. Avšak, co jiného by o vás samotné mělo vypovědět líp než váš obličej? Věřte tomu nebo ne, rysy ve vašem obličeji o vás prozradí sebemenší detaily!
Článek
Cvičebnice české gramatiky pro 3. třídu děsí nevěrou a sebevraždou. Pokud jsou autoři na hlavu, co na to redaktoři? ptá se Líný učitel
Cvičebnice české gramatiky pro 3. třídu děsí nevěrou a sebevraždou. Pokud jsou autoři na hlavu, co na to redaktoři? ptá se Líný učitel Setkali jste se na základní škole s učebnicí, pracovním sešitem nebo cvičebnicí, nad jejichž obsahem jste kroutili hlavou? Na jeden z těchto studijních materiálů na své facebookové stránce poukázal Líný učitel alias Robert Čapek. Jde o cvičebnici české gramatiky pro 3. třídu, ve které se v úkolu na vyjmenovaná slova po L píše o nevěře a sebevraždě.
Článek
5 stylů vymačkávání zubní pasty. Co o vás vypovídá ten váš?
5 stylů vymačkávání zubní pasty. Co o vás vypovídá ten váš? Kdo by tomu řekl, že způsob, jakým člověk mačká zubní pastu, dokáže vypovědět dost o jeho povahových vlastnostech. Jsou to právě rutinní činnosti a jejich přístup k nim, které nás též definují, ať už si to uvědomujeme, či nikoliv.
Článek
Test z hudební výchovy pro žáky 5. třídy nadzvedl spoustu lidí ze židle. Hudební výchova má být pro radost, říkají
Test z hudební výchovy pro žáky 5. třídy nadzvedl spoustu lidí ze židle. Hudební výchova má být pro radost, říkají Jakým způsobem se u vás na základní škole učila hudební výchova? Byl to předmět pro radost, nebo vás učitelé drilovali hudební teorií? Podle Líného učitele je výuka hudební výchovy na ZŠ jednou z tragédií českého školství. Jako důkaz sdílel test z hudební teorie, který dostali žáci 5. třídy jedné základní školy na Vysočině.
Článek
Optická iluze, která vám zamotá hlavu: Kolik koní vidíte na obrázku?
Optická iluze, která vám zamotá hlavu: Kolik koní vidíte na obrázku? Milujete optické iluze? V tom případě pro vás máme opravdovou lahůdku, která vám zamotá hlavu. Podívejte se na obrázek a dejte se do počítání. Kolik koní vidíte na obrázku?
Článek
Dějepisný test v 6. třídě české ZŠ obsahoval bizarní otázky. Podle Líného učitele pedagog, který test zadal, spadl z višně
Dějepisný test v 6. třídě české ZŠ obsahoval bizarní otázky. Podle Líného učitele pedagog, který test zadal, spadl z višně Facebooková stránka Líný učitel sdílela další perličku z českých základních škol. Tentokrát šlo o test, který dostali žáci 6. třídy. Zadaná písemná práce se měla věnovat Janu Palachovi. Učitel však žákům v testu zadal otázky, nad kterými veřejnost kroutí hlavou.
Článek
První písmena vašeho jména a příjmení o vás prozradí víc, než si myslíte
První písmena vašeho jména a příjmení o vás prozradí víc, než si myslíte Naše jméno tvoří nedílnou součást naší identity. Nejen, že má svůj význam pro numerologické výpočty, svůj význam si nesou i samotné iniciály. Mnoho lidí věří, že každé písmeno má svou vibraci, která ovlivňuje náš život. A jaký význam nesou vaše iniciály?
Článek
5 zajímavostí o lidech narozených v únoru: Jsou inteligentní, vyrovnaní a kreativní
5 zajímavostí o lidech narozených v únoru: Jsou inteligentní, vyrovnaní a kreativní Slavíte narozeniny v únoru? Tento chladný měsíc roku vám dal do vínku hned několik výjimečných vlastností. Podíváme se blíže, jací jsou lidé narození v únoru a jakými vlastnostmi se mohou konkrétně pochlubit.
Článek
Sny o mrtvých blízkých mají různý výklad: Co znamenají?
Sny o mrtvých blízkých mají různý výklad: Co znamenají? Zdálo se vám v noci o mrtvém příbuzném nebo o mrtvém příteli? Jistě vás potom zajímá, co znamená, když se ve vašem snu objeví člověk, který už zemřel. Jaký tedy mají sny o mrtvých blízkých výklad?
(149) Načíst více