Kategorie Móda

Článek
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem Plavková sezona 2022 je aktuálně na svém úplném začátku. Už jste si vybrala nové dámské plavky, nebo se po novém modelu určeném na letošní léto teprve poohlížíte? V druhém případě pro vás máme spoustu inspirace. Přinášíme ochutnávku těch nejžhavějších dámských plavek 2022, které vládnou letošní sezoně.
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?
Článek
Krainová už se o zrak nemusí obávat: „Našla jsem skvělého parťáka”
Krainová už se o zrak nemusí obávat: „Našla jsem skvělého parťáka” Že jsou brýle jen pro zlost? Nesedí vám na obličeji? Tak jste zřejmě ještě nenarazili na tu správnou oční optiku a neporadili se s odborníky. Například top modelka Simona Krainová miluje stylové brýle, zároveň ale potřebuje nosit dioptrické. Svěřila se tedy do péče profesionálů z Orange Optik a spolupráci si nemůže vynachválit.
Článek
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci Kupujete si rádi nové oblečení v kamenných či online obchodech? Perete jej po nákupu, nebo jej rovnou nosíte? I když nové oblečení vypadá perfektně, má jasné barvy, dokonalé zdobení a definovaný střih, raději jej před prvním nošením dejte do pračky. Přinášíme důvody, proč to udělat.
Článek
Monika Bagárová ukázala vymóděnou Ruminku. V jejím outfitu nechyběly svítící boty, kabelka, brýle ani čelenka
Monika Bagárová ukázala vymóděnou Ruminku. V jejím outfitu nechyběly svítící boty, kabelka, brýle ani čelenka Dcera zpěvačky Moniky Bagárové a MMA zápasníka Machmuda Muradova Rumia oslaví letos v květnu druhé narozeniny. A jako správná holčička se již ráda fintí. Dokazuje to fotka, kterou Monika Bagárová sdílela na svém instagramovém účtu. Malá Ruminka se oblékla do módního outfitu, ve kterém nechybí řada oblíbených holčičích doplňků.
Článek
Trendy džíny roku 2022: Pytlové, kapsáče, s rozparky i se zvony
Trendy džíny roku 2022: Pytlové, kapsáče, s rozparky i se zvony Džíny představují celoroční základ dámského šatníku. Střih, barva a celkový design těchto kalhot však pravidelně podléhá módním trendům. Máte v zásobě několik oblíbených klasických riflí, které nosíte rok co rok? I tak zkuste vystoupit ze své komfortní zóny a pořiďte si několik trendy kousků. Které džíny tedy vévodí roku 2022?
Článek
Bolívijská maminka Vanessa Medina vyprovázela syna do školky téměř polonahá.  Virální video s nevhodným outfitem ji proslavilo po celém světě
Bolívijská maminka Vanessa Medina vyprovázela syna do školky téměř polonahá. Virální video s nevhodným outfitem ji proslavilo po celém světě Kdyby bolívijská modelka a právnička Vanessa Medina věděla, co svým outfitem vyvolá, možná by se oblékla na cestu do synovy školky jinak. Jedna z přítomných maminek, která rovněž ráno vypravovala své dítě do školky, ji totiž natočila v sexy přiléhavém overalu a toto video následně sdílela na sociálních sítích. Jak to celé dopadlo?
Článek
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně Zajímá vás, jaké módní trendy budou vévodit letošnímu roku 2022? Největší hity v oblasti módy se rozhodně nebudou držet při zemi. Ve hře je extravagance, zábavný styl i návrat starých trendy kousků. Které módní trendy roku 2022 by tedy neměly chybět ani ve vašem šatníku?
Článek
Simona Krainová napsala, jak by se měly oblékat ženy po čtyřicítce. Podle mnohých se trefila do černého
Simona Krainová napsala, jak by se měly oblékat ženy po čtyřicítce. Podle mnohých se trefila do černého Ženy po čtyřicítce by měly zapomenout na minisukně, hluboké výstřihy nebo vyzývavé oblečení. Toto všeobecně rozšířené tvrzení dokazuje, že i 21. století je plné stereotypů, které se spoustě lidem příčí. Také modelka Simona Krainová na svém Instagramu otevřeně napsala, co by měly nosit ženy po čtyřicítce. Spousta žen s ní 100procentně souhlasí.
(84) Načíst více