Kategorie Cvičení

Článek
Eva Perkausová trápí tělo ve fitku a spaluje povánoční kalorie. Podle lidí nemá co shazovat, protože má postavu snů
Eva Perkausová trápí tělo ve fitku a spaluje povánoční kalorie. Podle lidí nemá co shazovat, protože má postavu snů Dali jste si na Nový rok předsevzetí, že zhubnete nebo že se budete pravidelně hýbat? Rozhodně v tom nejste sami. Do novoročního hubnutí se pustila také sexy zprávařka Eva Perkausová. Moderátorčini příznivci se však před její instagramovou momentkou z fitka shodli na tom, že nemá rozhodně co shazovat.
Článek
Nastal čas k posílení imunity: Známe pár jednoduchých triků, jak na to
Nastal čas k posílení imunity: Známe pár jednoduchých triků, jak na to Na obzoru jsou nekonečné dny plné podzimních plískanic a mrazivých zim. Proto momentálně nastává ten správný čas, abyste si posílili imunitu. Budete tak dostatečně odolní před náporem bacilů, který na vás během následujících chladných měsíců zaútočí. Svou imunitu můžete pravidelně trénovat a posilovat třeba následujícími způsoby.
Článek
Jak se zbavit tuku na břiše? Základem je změna životního stylu
Jak se zbavit tuku na břiše? Základem je změna životního stylu Ukládá se vám tuk na břiše? Za nevzhledné faldíky může zejména nedostatek pohybu, nesprávně složený jídelníček, pití alkoholu, nadměrný stres či nedostatek spánku. Chcete se tuku na břiše nadobro zbavit? Přinášíme tipy, jak postupovat.
Článek
Krevní skupina: Co byste o ní měli vědět a s čím vším souvisí?
Krevní skupina: Co byste o ní měli vědět a s čím vším souvisí? Každý z nás má určitou krevní skupinu, buďto A, B, AB nebo 0. Je to něco, s čím člověk přichází na svět, je mu dána geneticky od rodičů a v průběhu života se typ krevní skupiny nemění. A právě každá krevní skupina má své určitě vlastnosti, které se na člověku podepisují. Co byste tedy měli ještě o krevních skupinách vědět a s čím vším souvisí?
Článek
Jak vyvolat menstruaci přírodní cestou a bez hormonů: Pomocí bylinek i červeného vína
Jak vyvolat menstruaci přírodní cestou a bez hormonů: Pomocí bylinek i červeného vína Chystáte se na dovolenou a potřebujte svou menstruaci uspíšit, aby vám nepřitěžovala během radovánek u moře? Anebo se vám menstruace nedostavila přesně v termínu, kvůli čemuž jste lehce nervózní? Nemusíte hned chodit k lékaři na vyvolávací injekci. Menstruaci zkuste na místo hormonů vyvolat přírodní cestou. Co konkrétně vaši menstruaci uspíší?
Článek
Dvojitá brada: Zbavte se jí díky těmto cvikům
Dvojitá brada: Zbavte se jí díky těmto cvikům Můžete být hubená jako tyčka, ale jednoho problému se ani dietami nezbavíte. Řeč je o dvojité bradě, ke které mají sklon takřka všechny ženy, a to bez ohledu na věk nebo váhu. Na dvojitou bradu zabírá pouze pravidelné cvičení. Prozradíme vám pár cviků, které vám denně zaberou jenom pár minut, ale jejich výsledek bude rozhodně potěšující!
Článek
Cvik, který vám vykouzlí úzký pas a ploché bříško raz dva
Cvik, který vám vykouzlí úzký pas a ploché bříško raz dva Ačkoliv je léto již nenávratně pryč o naše tělo a postavu bychom se měly starat i v podzimních a zimních měsících. Ne nadarmo se říká, že se v létě ukáže, kdo přes zimu na sobě tvrdě pracoval.
Článek
Žádný běh a sklapovačky. Tyto cviky jsou mnohem účinnější a méně namáhavé
Žádný běh a sklapovačky. Tyto cviky jsou mnohem účinnější a méně namáhavé Jste žena po čtyřicítce a vaše tělo se začíná tvarovat ne zrovna tak, jak si představujete? Už to zdaleka není to, co to bývalo? Vaše svaly, kosti a cévy jednoduše stárnou spolu s vámi. Hormonální změny ve vašem těle mají za následek přibírání na váze a udržovat si postavu je stále těžší.
(39) Načíst více