Kategorie Dojemné

Článek
Televizní šéfkuchař Michael Chiarello náhle zemřel na anafylaktický šok. Osudnou mu byla potravinová alergie
Televizní šéfkuchař Michael Chiarello náhle zemřel na anafylaktický šok. Osudnou mu byla potravinová alergie V pouhých 61 letech zemřel v pátek 6. října 2023 slavný americký televizní šéfkuchař Michael Chiarello. Osudnou mu byla akutní alergická reakce, která vyústila do anafylaktického šoku. Kvůli alergické reakci byl dokonce hospitalizován, lékaři mu bohužel již nedokázali pomoci.
Článek
Influencerka Natálie Hricová zemřela na anorexii. Vážila pouhých 20 kilogramů
Influencerka Natálie Hricová zemřela na anorexii. Vážila pouhých 20 kilogramů Česká influencerka Natálie Hricová dlouhé roky bojovala s mentální anorexií. O tom, jaký je život s touto zákeřnou chorobou, otevřeně informovala na sociálních sítích. Tento boj však bohužel ve svých 24 letech prohrála. V době smrti, 27. září 2023, vážila pouhých 20 kilogramů.
Článek
Zemřela Patricia Janečková. Známé zpěvačce a vítězce Talentmánie bylo pouhých 25 let
Zemřela Patricia Janečková. Známé zpěvačce a vítězce Talentmánie bylo pouhých 25 let V pouhých 25 letech opustila tento svět pěvkyně, herečka a vítězka Talentmánie Patricia Janečková. V neděli 1. října 2023 podlehla rakovině, se kterou dlouhou dobu zápasila. Smrt této mladé umělkyně potvrdila její manažerka Jana Švábová.
Článek
Zemřel bývalý zpěvák slovenské kapely Modus, Jozef Paulíny. Rockové legendě bylo 66 let
Zemřel bývalý zpěvák slovenské kapely Modus, Jozef Paulíny. Rockové legendě bylo 66 let Slovensko a Česko obletěla velmi smutná zpráva. Ve věku 66 let zemřel rocker Jozef Paulíny. Tento známý hudebník se proslavil zejména coby zpěvák kapely Modus, se kterou v 80. letech 20. století bodoval takovými hity jako Keď sa raz oči dohodnú nebo Roberta.
Článek
Zemřela hvězda seriálu Kravaťáci. Americkému herci Billy Miller bylo pouhých 43 let
Zemřela hvězda seriálu Kravaťáci. Americkému herci Billy Miller bylo pouhých 43 let V pouhých 43 letech odešel na věčnost americký herec Billy Miller. Proslavil se zejména účinkováním v seriálech Kravaťáci, Nebezpečná identita nebo Truth Be Told. Tento držitel prestižních cen Emmy naposledy vydechl v pátek 15. září 2023. Paradoxně o dva dny později, v neděli 17. září 2023, by oslavil 44. narozeniny.
Článek
Řidič MŠ nechal roční holčičku nejméně 5 hodin v rozpálené dodávce. Bohužel zemřela
Řidič MŠ nechal roční holčičku nejméně 5 hodin v rozpálené dodávce. Bohužel zemřela V americké Nebrasce se stala tragická událost, která šokovala celý svět. Roztržitý řidič, který svážel malé děti do mateřské školy, zapomněl ráno roční holčičku v dodávce. Dívenka zůstala v rozpáleném vozu nejméně 5 hodin. Poté, co ji zaměstnanci MŠ objevili, už byla bohužel po smrti.
Článek
V 31 letech zemřela kanadská krasobruslařka Alexandra Paulová. Osudnou jí byla autonehoda
V 31 letech zemřela kanadská krasobruslařka Alexandra Paulová. Osudnou jí byla autonehoda Svět krasobruslení zasáhla velmi smutná zpráva. V úterý 22. srpna 2023 zemřela nečekaně při dopravní nehodě kanadská krasobruslařka Alexandra Paulová. Bylo jí pouhých 31 let. Jak uvedla policie, Alexandra Paulová dopravní nehodu nezavinila, ale stala se její zbytečnou obětí.
Článek
Zemřela autorka školního písma Comenia Script. Česká výtvarnice Radana Bartůňková Lencová podlehla v 47 letech těžké nemoci
Zemřela autorka školního písma Comenia Script. Česká výtvarnice Radana Bartůňková Lencová podlehla v 47 letech těžké nemoci Ve věku 47 let odešla na věčnost grafička a výtvarnice Radana Bartůňková, rozená Lencová. Tato nadaná žena proslula jako autorka písma Comenia Script, kterým se učí od první třídy psát děti ze stovky základních škol z celé České republiky.
Článek
Zemřela hvězda Hry o trůny. Herci Darrenu Kentovi bylo pouhých 36 let
Zemřela hvězda Hry o trůny. Herci Darrenu Kentovi bylo pouhých 36 let Fanoušky kultovního seriálu Hry o trůny zastihla velmi smutná zpráva. Ve věku pouhých 36 let zemřel herec Darren Kent, který ztvárnil roli pastevce koz ze Zátoky otrokářů. Za smrt herce v tak mladém věku mohou vážné zdravotní problémy, kterým dlouhodobě a statečně čelil.
(284) Načíst více